2024-05-12
Stackars mänsklighet. Primitivitet blomstrar och mörkar mångas tankeversamhet. Hej, lär dig tänka positivt, le, njut av livet istället.

2024-05-05
Alla vill att sommaren ska vara på sitt eget sätt. Åsikter om sommaren är också som många andra saker, olika åsikter. Stökig röra men så vanligt bland oss ​​människor. En och samma vare sig det regnar eller skiner. Somrarna olika, precis som vintrarna är annorlunda. Men men, Vi är glada och ler.

2024-04-27
Mycket beundransvärda dessa människor som tar hand om katter i 
Ohio, USA.  Som t.ex alla ch-katter
.

2024-03-22
Att vara lite mer ensam och stilla, det är bra för psyket, det stillar sinnet, stressen blir mindre och mindre, om man har tur så, så småningom kommer lugnet och harmonin och man börjar faktiskt uppskatta det stilla livet lite mer, det är ju så att man måste vänja sig att ta det lugnt, steg efter steg vänjer man sig med det lugnare livet

2024-03-22
Omogna nänniskor krigar och dödar. Omogna tänker bara på sig själva. Omogna klarar inte mänsklig närvaro. När kommer mänskligheten att mogna till fredliga och kärleksfulla individer?

2024-03-22
Vissa spottar ut ur sig nästan vad som helst, dom påstår att dom är uppriktiga i allt dom säger, med andra ord, dom pratar så som dom tänker för det mesta, tankar är snabba, ofta tänker man jätte konstigt, alla tankar är är inte uppriktiga, utan en stor del av tankar är helt vansinniga, färgade av ens själsliga tillstånd, 

2024-03-22
Den som vågar betrakta sig själv, ser sig själv nästan sådan som man är, därför behöver hon inte ägna sig åt det vad andra har för bild av henne, om man har bra självförtroende, bryr man inte särskilt mycket vad anda säger om en.

2024-03-22
Alla får kritik då och då, det finns alltid några som vill kritisera andra, om man aldrig vill ta emot kritik, då är det bäst att vara tyst, men genom att vara tyst får man också kritik, man brukar ju säga att genom tystnad håller du med andra.

2024-03-18
Det känslomässiga livet rusar negativt med ständig kritik. Sedan lever en person i negativitet, i skuggan av negativitet, ständigt tittande  runt, vem han kan kritiseras och få en känsla av välbefinnande ett tag det. Vänd rygger åt sådant, kasta bort dina negativa tankar.

2024-03-18
Man har många friheter. Den som ständigt vill kritisera andra gör det, och ser det som sin frihet. Den som inte ständigt vill kritisera andra gör det inte ständigt, det är också en frihet.

2024-03-18
Varför skulle man inte få älska alla människor? Varför blir många sura och elaka om man säger sig älska alla? Är dom kanske avundsjuka?

2024-03-18
Istället för att ge asyl, borde västvärlden satsa stora summor pengar på platser varifrån flyktingarna flyr och eller satsa stort så att människor på flyktinglägren runt om i världen fick bättre liv.

2024-03-18
När vi har det relativt bra bör vi vilja att  även andra sḱulle ha det bra, i Europa hörs det mer och mer, vill inte ha mer flyktingar, kärleken för allt levande tycks många då har glömt bort, dom kanske aldrig har kännt kärlek för andra, kärlek är svaret, älska och bli älskad. 

2024-03-18
Tänk vad lyckligt lottade vi i västvärden är, vi behöver inte gå hungriga,ingen  av oss dör av svält eller på grund av smutsigt vatten, det finns inga krig hos oss, vi behöver inte fly, det finns ingen total torka hos oss, vi har återkommande regn, vi flesta bor i demokratiska länder, visst är vi lyckligt lottade, 

2024-03-18
Kärlekskänslorna måste mågna i varje person enskilt, alla i stora grupper brukar ligga i olika nivåer i sin fysiska och andliga utveckling, därför kan inte konstgjorda grupper helt plötsligt älska varanda

2024-03-18
Planeten Jorden är alla olika folks hem...ingen speciel äger Jorden...vi tillsammans ägen planeten Jorden och därför bör vi kunna samsas och vara vänliga mot varandra.

2024-03-18
Man måste våga försvara mångfald, mångfald är fint, tyvärr alla är inte för mångfald, dessa blandar mångfald med kriminalitet.

2024-03-18
Att politiker och militär visar sin rädsla för krig och skrämmer barnen, det är fel väg att gå. Prata istället om fred, att bevara fred, att panik-utrusta militären och berätta om sina rädslor för folket hjälper inget och ingen.

2024-03-18
Planeten och en del av befolkningen lider. Hur agerar ledarna idag angående klimatproblemet? Dom tänker för mycket på ekonomin. Unga är rädda för sin framtid och har blivit klimataktivister.