2021-12-03
Efter kaoset – stort ras för Lööf i ny förtroendemätning...Lööf rasar från 30% till 22%, hon tappar 8 procentenheter...alltså förtroendet för Lööf rasar, men det är inte konstigt alls så som hon har betet sig...det lönar sig inte att vara för envis och mobbare.

2021-12-03
Stor SCB-mätning, L i botten, C backar...L har inte lyckats, för mycket oenigheter inom partiet...antagligen har dom senaste regeringskriserna påverkat C-väjare negativt, Lööf har ju gjort konstiga val på sistone.

2021-12-03
Taffsa på kvinnor...borde inte den socialdemokratiske regeringmannen ta en time out som det är brukligt under tiden som undersökningen pågår`? ...men nej, han får sitta kvar, Magdalena Andersson säger sig ha fullt fötroende för mannen...Anderson säger alltså så...hur kan Andersson veta att mannen är oskyldig? ..hon litar helt och hållet på vad mannen säger...Ok. mannen är oskyldig tills han döms, om han döms alltså....
Direkt efter att nya regeringen bildades, öppnar pressen ministrars hemligheter och släpper fram i ljuset saker om ministrar, såsom t.ex skulder, taffsande osv...ok. det är medias jobb att granska ministrar...skall bli intressant att se om taffsandet var sant eller inte...skulderna var sant.

2021-12-03
Regeringskrisen förbi nu...hur skall det gå nu med enparti-regering...S måste nu fortsätta att fjäska för C och V...alla tänker på valet som nalkas sakta men säkert...om S kan inte leverera vissa saker, blir det säkert regeringsskifte och då blir det andra, hårdare bullar för folket.

2021-12-01
När Moderaterna styrde kunde de inte säga rakt ut att de ville sänka facket, i stället införde man kryphål för oseriösa arbetsgivare, inte minst när det kommer till arbetskraftsinvandringen.
- Magdalena Andersson
 - omni -

2021-11-30
Jo visst jo, Andersson är nu 
statsminister, den första kvinnliga statsministern i Sverige...
GATTIS Magdalena!

2021-11-29
Andersson framröstad till ny statsminister igen –... får leda S-enpartiregering......kan tänka sig förhandla med alla utom med SD...nu fortsätter alltså Anderssom föra gram Löfens linje att mobba SD...det är irriterande denna sandlådenivå i Riksdagen...även MP mobbar SD...C mobbar både SD och V...vilken röra det bvarit under flera år redan, riktig sörja.
Imorgon skall Andersson utse offentligt sin regering samt göra ett besök hos kungen, efter det är hon statsminister.

2021-11-29
Lööf och Åkesson i "bred mitten-politik...båda två hävdar att dom är i mitten...söndagens Agenda på TV sa Åkesson flera gånger detta om SD...Lööf säger hela tiden samma sak om C...dom tycks inte se varandra där i det "breda mitten"...ganska lustigt...Lööf är tydliga förloraren, tyvärr...Lööf har svårt att vinna något med mobbarfasoner, tyvärr...återstår att se vilka är vinnarna i valet...kanske Lööf ger efter och börjar samarbeta med sina gamla allians kamrater med stöd av SD...hon har inte mycket val, antingen eller acceptera V och bita i det sura äpplet...eller vara ensam, helt ensam...snart är det val, nog har Lööf någon strategi hon försöker, eller, tänker hon fortsätta mobbandet och vara helt ensam där i sin "breda mitten"...eller om Andersson skulle nu bli statsminister så kanske Lööf börjar bearbeta Andersson så att Vs avtal med S skulle brytas...vem vet vad som händer...vad som helst kan hända i denna obalanserad svensk politik.

2021-11-29
Dadgostar:... C måste välja sida –... finns ingen bred mitt...Nooshi har rätt, det finns ingen bred mitt i politiken...Cs handling visar att C har redan valt sida...C gav SD makt svensk politik, men självklart vågar C inte erkänna detta, men deras handling säger mer än deras ord.

2021-11-28
C-topp: 
Regeringen valde V som långsiktig partner...regeringen visste väl som alla andra att C kan svänga igen mer åt höger...S har ju haft lång period sammarbete med V och Vs rösrer har alltid räknats till "rödgröna" blocket...S gjorde rätt...det borde varit C som kunde svalt sin "kommunistfobi" och slutat mobba V...det verkar nu vara genant till C att försöka förklara varför dom gav makt till SD...kanske C går snart till mötes med M och KD och accepterar SD på något konstigt formulerat "trolleri".

2021-11-27
Blir Magdalena Andersson Sveriges första kvinnliga stasminister?...på måndag vet vi det...MP-språkrören är mycket arga på Andersson, dom kan inte fatta att Andersson är villig att regera med en budget som främlingsfientliga Sd har varit med och gjort...nu återstår att se ifall Mp röstar för Andersson som dom sagt tidigare...och hur röstar C...både MP och C  är sådana att ingen gillar dom som äter upp sina ord heller som Lööf gör ofta...Lööf har nu närmat sig SD oavsett vad Lööf säger i media...ganska opålitliga av sig...högern gillar inte MPs "blåbruna" skrikandet, ingen gillar mobbare...även Lööf är mobbare, hon mobbar V...tycker att det vore dags nu att alla mobbare i Riksdagen tar en fundernde och blir demokratiska.

2021-11-26
Mätning: 
Väljarna splittrade över att C la ner sina röster...47% anser att C gjorde fel som la ner sina röster...41% tycker att det var bra att C la ner rösterna....11% vet ej...detta kan innebära att C kommer att tappa väljare...Cs agerande var märkligt...C mycket emot SD...nu har C hjölpt SD att få inflytande i svenskt ekonomi och annat också...SD har skrattat och tackat Lööf...Lööf har fallit från sina höga hästar och har stoppat nu huvudet i sanden som strutsar brukar göra...hur kommer C att agera i framtiden? ...hur mycket kommer dom att ge till SD...Annie har ätit upp sina ord precis som Kristersson...Lööf står ensam i hennes "inbillade" breda mitten"...mitten finns men den är mycket smal, lika smal som C...det är Lööfs "smala mitten".

2021-11-26
Svenskarna om regeringskaoset: ”Sandlådepolitik"...många av dagens politiker har svårt att kompromissa, särskilt Lööf...Lööf är specielt kompomisslös, hon kör sin egen race och bryr sig inte om andra, tyvärr....resultatet blit sanlådepolitik...Lööf är inte den enda som leker på sandlådan...t.ex båda MP-språkrören beter sig barnsligt, sluta mobba, sluta använda ordet brun.

2021-11-26
S-ledaren Magdalena Andersson fick veta att MP avsåg att lämna regeringen om oppositionens budget gick igenom först efter onsdagens statsministeromröstning. 
- Johan Ekström, pressekreterare hos Magdalena Andersson
 - omni -

2021-11-25
Annie Lööfs löftessvek om att hålla extremhögern från inflytande i svensk politik börjar alltmer likna Ulf Kristerssons glidning, som slutade i en direkt lögn till förintelseöverlevaren Hédi Fried. 

- Markus Kallifatides och Linn Svansbo från Reformisterna. - expressen -

2021-11-25
Talmanner anser att MP bär skulden för kaoset...MP meddelade inte tidigare att dom  accepterade inte ifall regeringens budget skulle förlora...detta kommer troligen att ge mer eld för alla partier att skylla på varandra... anser att C hade också kunnat säga direkt hur illa dom tyckte om resultatet av förhandlingarna mella S och V, med andra ord kan man rimligen anse att både C och Mp är skyldiga för denna politiska kaos.

2021-11-25
Andersson nomineras på nytt – ny omröstning på måndag..

2021-11-25
Annie Lööf försvarar sig...partiledarna ger skulden till C...detta kan inte Lööf åter igen förstå...Lööf har svårt för självkritik...kaoset är till stor del på grund av Lööfs agerande vad gäller budgetfrågan...med andra ord hjälpte Lööf SD in maktens centrum en liten bit...Lööf mobbar både Sd och V...i denna budgetfråga tycks hon nu visa att hon anser SD som bättre allternatin än V...handlingen säger tusen gånger mer än orden.

2021-11-25
Talmannen skall hålla idag pressträss kl.14:30 och berätta hur man skall fortsätta...V, MP och C har sagt att dom åter tänker godkänna Anderssom som statsminister...om talmannen godkänner detta så kommer han åter igen att föreslå Andersson till statsministerkandinat...Andersson har sagt att hon vill bilda en renodlad S-regering.

2021-11-24
Sjöstedt (SD): "En milstolpe – går segrande i kammaren"...Och 
det var C-ledaren Lööf som gjorde SD glada...otroligt...Lööf höll högfärdigt hakan uppåt i slutet av intevjun hon gav...tycks att hon tycker att hon gjorde bra ifrån sig fast hon vill inget ha med SD att göra, säger hon iaf...men men, hon gjorde sitt och hjälpte SD.

2021-11-24
MP lämnar regeringen: ”Kan inte genomföra politik som SD förhandlat fram”...vad innebär det...ny omröstning om statsministerposten...om Andersson väljs igen till statsminister måste hon regera med högerns budget...MP skyller mycket på SD och C...det är klart att SD är oerhörrt glada just nu...Lööf hjälpte Sd så att säga...konstigt för Lööf säger ju hela tiden att hon vill inte ha något med SD att göra med...samtidigt säger C även att dom vill inte ha heller med V att göra med...KAOS, regeringskris igen...Lööf vandrar nu åt Kristenssons håll,  kanske hennes acceptans mot Sd ökar just nu...C har nu stoppat huvudet i sanden helt enkelt, Lööf pratar med kluven tunga...MP och C är riktigt fula mobbare i Riksdagen, samt vissa V-politiker...dagens händelse är konstig och mycket ovanlig...och MPs Bolund fortsätter att använda ordet "blåbrun" hela tiden, han målar alltså igen KD, M, L och SD till nazister.

2021-11-24
Att
 om MP lämnar regeringen blir det en ny omröstning av statsministerposten...det verkar bli bara värre och värre...om MP lämnar kommer ju Kristersson att bli statsminister efter Andersons korta period...vilken soppa...Lööfsoppa 

2021-11-24
Lööf fortsätter med sin "breda mitten"...var ser hon det, kommer inte att rösta på regeringens budget, är rent av upproriskt...hon är arg på grund av S avtalet med V...Lööf fortsätter att  sin odemokratiska linje...synd, hon är ju själv en förlorare nu...C står ensam i sin " breda mitten-politik", "breda  mitten-politik" - som finns ingenstans...C vill medverka att budget som även SD har varit med och gjort, bli den nya budgeten som Andersson tvingas regera med...Lööf är ute och cyklar nu
Samtidigt
 fungerar MP att inte vara med i regeringen på grund av budget fiaskot...S har låtit MP styra lite för mycket kanske?..vore kanske bäst att S regerar ensam under dessa fåtal månaden innan det blir val....samtidigt diskuterar en V-politiker hårt i Riksdag...ordet "blåbrun" används igen mycket...det lilla avtalet med Andersson har stigit i huvudet på denna V-kvinna, med sådan Trump-aktig debatt vinner hon ingenting.

2021-11-24
Andersson vald till statsminister – är Sveriges första kvinna på posten

2021-11-24
Vänsterpartiet kommer att släppa fram Andersson, dom har nu en överenskommelse...S, V och MP förhandlade...nu återstår hur C reagerar, C har ju sagt att dom vill inte ge inflytande till V...återstår alltså att se ifall Lööf fortsätter att mobba V i Riksdag...Lööf, sluta mobbandet, uppträd demokratiskt, V är inte ett fiende till Sverige och svenska folket...det är faktist nu dags att vissa politiker börjar agera denokratist.

2021-11-22
Vilken rysare, 

får vi en kvinnlig statsminister på onsdag? 
eller inte? 
om oppositionen vinner till slut 
skulle det vara en läxa till det andra, 
väx upp S, MP, och C, 
sluta mobba V, 
när får vi demokrat in i Riksdag?

2021-11-22
Statsministeromröstning om Andersson nu på onsdag – ännu ingen uppgörelse nådd...alltså inget överenskommelse ännu med V...talmannen tycks ha brottom.

2021-11-21
S-politiken vågade inte svara på frågor i Agenda...många politiker är hala, sådant inger inget förtroende alls...raka ärliga svar skulle vara det bästa...S är numera tyvärr alldeles för höger och t.ex månar om C och mobbar V....odemokratisk S,och C,  tyvärr.

2021-11-21
Spännande väntan
kommer V att ge efter?...trots allt vill V inte ha högerregering...vad kommer Magdalena att säga till talmannen på måndag?

2021-11-19
"En del av er undrar varför vi inte bara röstar ja till Magdalena Andersson utan att hålla på att förhandla. Svaret är enkelt: Det handlar om demokrati”
- Nooshi Daadgostar (V)
 - aftonbladet -

2021-11-18
– Vanliga centerväljare har inte den syn på Vänsterpartiet som Annie Lööf eller Martin Ådahl har. Jag tror att många till och med skulle välkomna någon form av öppet samarbete. Centerpartiet har intagit en sådan oförsonlig attityd som inte speglar väljarnas verklighet. Det är egendomligt att fortsätta tala om mittens rike, det existerar helt enkelt inte.
- Göran Greider.
 - expressen -

2021-11-18
– Socialdemokraterna måste våga syna Centerpartiet, de har ingen annanstans att gå. Det var Stefan Löfvens problem, han vågade inte pressa Centern i någon fråga, men det kanske Magdalena Andersson med sin lite rakare stil vågar göra. Om Centerpartiet skulle ta ett kliv mot samarbete med Ulf Kristersson, då faller hela den retorik som de har drivit i åratal. Det skulle skapa en känsla av hyckleri som blir svår att hantera
- Göran Greider
 - expressen -

2021-11-16
Lööf förstår inte att V vill inte längre vara en dörrmatta...V önskar vara med för Vs röster är avgörande hela tiden, så därför vill V att mobbningen måste sluta...men detta vill Löff inte förstå...Lööf kör samma race som tidigare, mobbar V.

2021-11-16
S och V inte överens...Bra att Nooshi ger inte efter...det är fel att S har struntat i V fast S är helt beroende av Vs röster...arrogansen S har visat gentemot V är svårt att förstå....S vill nog ha en dörrmatta kvar.

2021-11-18
-Jag har jättesvårt att förstå vad Vänsterpartiet håller på med.
- Annie lööf
 - TV4 -

2021-11-13
– Vi är inte regeringens röstboskap eller Centerpartiets nickedockor, 
- Nooshi Dadgostar
 - omni -

2021-11-13
 
Problemet med Moderaterna och hela den
 BLÅBRUNA sidan är att man utgår från att människor är lata och ovilliga att arbeta. 
- Per Bolund  MP- 
expressen

2021-11-11
Nu börjar det igen...att försöka bilda regering...

högerkonservativa blocket gnäller och 
M beskyller på C, 
C fortsätter att ignorera V, 
V vill inte vara längre en dörrmatta, 
S och C agerar arrogant mot V fast 
S är beroende av Vs röster hela tiden, 
Sveriges politik är inte demokratiskt, 
mobbning pågår på riksdags nivå.

2021-11-11
Nu kom silkesvantarna fram...synd...hon borde pratat och även förhandlat med V redan tidgare...arrogant.

2021-11-11
S förhållande till V...arrogant...men nu skall tar man fran silkesvantarna för att  smeka V

2021-11-08
Nu får vi.---skörda frukten,  frukten av alltför stor invandring   under många tiotals år,  staten har misslyckats med integreringen,  nu syns misslyckanden på våra gator,  kriminakitet och dödskjutningar.  

2021-11-08
Det är odemokratiskt det där hur Löfven, Lööf och Andersson behandlar V..

.Nooshi, var hård och kräv förhandlingar, om Andersson svarar nej, släpp inte då genom Andersson som statsminister, låt Kristersson husera och ställa till, efter valet kanske S och C fattar vinken och accepterar V som en del av blocket och förhandlar med V, ge en stor läxa till C coh S, var inte rädd, du är modug...

2021-11-07
V:s har två val, Att släppa fram S- eller M-ledare som statsminister. Det är 
Magdalena Anderssons budskap...Magda tänker köra samma linje som Löfven, hota och trampa ner V för att få sin vilja genom.

2021-11-06
användarna av ordet blåbrun 
vet precis vad ordet syftar på,
 nytolkningen av ordet tycks ge dom mod att använda ordet iaf... trots nytolkning av ordet brun, så betyder det fortfarande, nazist.

2021-11-05
Man ville inte ses som rasistisk...det har tyvärrvarit mångas dilemma...därmed har man inte vågar prata rakt och ärligt om vissa problem i samhället.