2021-10-18
Att 
blanda vaccin sägs ge bättre skydd,  det är bra,  första dos astra,  andra dos moderna eller pfizer...detta alltså sagt efter en studie av individer som fått blandat...det låter väl bra detta.

2021-10-12
Experter ger rätt till båda falanfen av ordet "blåbrun"...användarna av ordet blåbrun vet precis vad ordet syftar på, men nytolkningen av ordet tycks ge dom mod att använda ordet iaf...trots nytolkning av ordet brun, så betyder det fortfarande, nazist och som sagt, användarna av ordet vet detta...det är alltså en pik mot den anklagade.
Hur kan det vara möjligt att på 2000-talet finns det fortfarande politiker som vill bråka och pika varandra med öknamn...när landets politiker mobbar varanra och använder öknamn och vägrar förhandla med alla partier, är det ju inte konstigt alls att att mobbning förekommer i stor skala i skolor och att antisemitism frodas på vissa ställen...när politiker offentligt i tv mobbar varandra, ger ju politiker sin syn på mobbning, politikerna gör det synligt för alla...politiker först, folket följer efter.
Det borde vara dags för politiker att granska sitt beteende och börja bete sig korrekt...hat skapar bara mer hat...av hat kommer inget gott...när skall politikerna förstå detta? ..hatande, mobbande politiker är inre bra att styra landet.

2021-10-06
Varför riktas det så enom hat mot en avliden konstnär på grund av hans provokativa konst? ...och varför riktas det inga hat mot islamiska extremister som hotat under ca 15 års tid denne nu avlidna till livet...man alltså godkänner islamiska extremisters döshot, men hatar deras offer? ..detta är oerhört naivt...hur kan en människa vara så naiv? ..vi tycks leva i en galen värld, galna ideal och galna tankar, alltså vissa av oss...varför hata en konstnär och samtidigt acceptera extremisternas dödhot? ..detta säger mycket av dom som nu hatar den avlidna konstnären Vilks...förstår dom inte att hat förstör världen och människan...att ha hat i sitt hjärta är det samma som att hata sig själv...om man älskar sig själv finns det inga behov av att hata andra.

2021-10-04
Hata inte...älska mistället...hat föder bara mer hat...hatiska människor förpestar samhället...religioner är inte absoluta sanningar...man kan skoja om religioner...men människor som hatar på grund av religiösä saker, är i verkligheten inte religiösa på grund av sina hatkänslor mot oliktänkande...vila ifred du konstnär, du var bra, genom dig avslöjade många sina hatiska tankar och visade hela världen att många religiösa människor har ingen kärlek inom sig, bara en djup och hatiska uttalanden, som inte kommer från religioner eller andlighet.

2021-10-02
5 miljoner döda globalt...covid-19 har kräty många dödsoffer globalt...mänskligheten blöder fortfarande överallt på Jorden....tänk, 5 miljoner döda, det är ungefär lika mycket som t.ex Finland har invånare i sin helhet...dödligheten fortsätter i olika takt i världen, beroende om man har vaccin eller inte att vaccinera med....rika länder borde vara mer solidariska och donera vaccin lite mer till fattiga länder..

2021-09-29
Det var på tiden att hon svarade jo  på frågan...hon skall alltså bli socialdemokraters nya ledare...en kvinna med stort K...hon kan även bli Sveriges första kvinliga statsminister...grattis Magdalena, du behövs verkligen...förvätningarna är höga på Magdalena.

2021-09-23
Covid-19 skördar dödsoffer igen bland äldreviss personal är ovaccinerade, antikroppar minskar nu hos äldre...var dröjer dos 3? ..varför får ovaccinerade jobba med äldre? .Alla restriktioner försvinner den 29:de....har Sverige inte lärt någonting.

2021-09-20
Sveriges politiska partier säger att kyrka och staten skilje sig ca 20 år sedan, så varför deltar då politiska partier mycket aktivt i kyrkovalet? 

2021-09-19
Åsikterna olika vad gäller hur man behandlar farliga individer...om individen är kvinna och mamma, tycks många tro att hon är ofarlig...samhällsfarlighet sitter inte i om man är kvinna och mor eller om man är en man och far...farligheter och eller ofarligheter beror på ens åsikter och handlingar...man bör  var medveten att även samhöllsfarliga individer försvarar sig och vill vara fria...ingen vill ha straff, alla vill vara fria...det när individerna blandar in religion, tycks många lita på dom bättre då och dessa individer vet det och utnjuter det till max så att säga..

2021-09-18
Den första versionen av boken Dune, svenska namnet är 
"Arrakis ökenplaneten"...den är mycket läsvärd bok...man kan ha stora förväntningar av tv-filmen Dune  av boken...men boken berättar miljonen gånger mer 'än filmen, så därför kan man uppfatta filmen som oerhört fattig om man läst boken...men detta är också en smaksak, folk tycker helt enkelt olika (själv tycker jag att boken är bäst)

2021-09-17
Klan -Att genom skoj föreneka utländska klaners existens borde inte färekomma bland svenska politiker...meningen är väl att skydda invandrare...men genom att skydda och skoja, skapar man en konstig situation, särskilt för sig själv som yttrar sådant...i samma veva uttalas det "blåbruna"...det bli alltså ännu värre...Man bör vakta sin tunga, sluta anklaga andra med skällord, granska sitt eget beteende, göra bättring

2021-09-16
Att försöka skoja bort problem, skapar bara mer problem, oavsett om det handlar små eller stora händelser...det är inte rasism eller diskriminering  att erkänna att problem finns...att sopa problem under mattan kommer med tiden att göra problemet ännu större...det är farligt för samhället om politiker skojar bort samhällsproblem.

2021-09-16
Vad, 
varför dricken man sprit och blir sedan våldsam och aggressiv...offentliga människor borde ju förstå att  deras jobb är i fara när dom beter annat som är olagligt eller omoraliskt...men, var och en är ansvariga för sitt beteende...oftast är det försent att be om förlåtelse...det har ju hänt, deras ursäkt gör inte händelsen ohänt...Ställ undan flaskan, man kan faktist vara glad och ha roligt utan sprit...testa, det går.