Det behövs inget ånger, ångrandet hjälper inte, ångrandet rubbar balansen och man mår dåligt...ångra inget...acceptera livet.

2021-11-05
Gammal men inte gammal...många äldre känner så, man känner sig inte gammal specielt om kroppen orkar hänga med...i sinnet känner man sig fortfarande ung...visst syns det att man är gammal, rynkor, grått hår...men vad då...det som räknas är hur man känner...man behöver inte vara rädd för ålderdomen...man skall ta lugnt...det är naturligt för alla att åldras faktist, ingen slipper undan...det är faktist skönt att kunna acceptera sin ålder och "gammal utseende" ;) ..man liksom är mer positiv och älskar sig själv  och andra...leva livet och må bra...pensionärslivet kan vara den bästa tiden i ens liv...man har frihet, man uppskattar friheten som pensionärs livet ger en.

2021-11-01
Det känns liksom att ålderdomen ger vissa friheter, 

att vara äldre är inte att vara bättre än andra, nej, 
men med ålderdomen kommer självsäkerheten, 
varje ålder har sina saker,
även ålderdomen, 

man skall ta vara på sig själv och
njuta av livet så gått det går, 

undomar är Jordens nästa generation, 
dom skall ärva Jorden av oss äldre, 
känslor är viktiga, mycket viktiga,
vi människor är känslomänniskor, 

vi lever genom våra känslor, alltid,  
våra känslor visat hur vi mår, 
våra känslor visar om vi älskar, vad då älska, 
ÄLSKA DIG SJÄLV, ACCEPTERA DIG SJÄLV.

2021-10-31
Gammal men inte gammal, 

an skall älska sin ålder, 
man skall njuta av livet
så länge man kan, 
underbart att vara pensionär ;)

2021-10-20
Tillsammans kan vem som helst vara med varandra...homosexualitet i Sverige är iaf helt accepterat, annat var det förr i tiden...kvinna+kvinna kan bilda par, (även män) älska varandra, leva i äktenskap, oavsett var dom heliga böckerna säger om detta... Äkta kärlek bryr sig inte om könet...äkta kärlek bara älskar...så är det bara...var modig...kom ut från skåpet...lev och låt även andra leva.

2021-1018
Sanna vänner kommer aldrig att lämna dig, riktiga vänner kommer att lyssna på dig sa du vad som helst,  riktiga vänner älskar dig, behandla dina riktiga vänner väl, visa dem att du älskar dem.

---Att känna vibrationer av andra människor, antingen det är negativa, positiva eller neutrala vibrationer, är helt normalt för dom flesta människor...Vissa new age människor kallar det för att man blir påverkad av andras aura/auror och vissa av dom frågar efter hjälp att slippa känna av andras ”aura/auror”. Men tänk efter – vi kommuniserar med genom pratet, miner, kropp-språk, osv osv...Alla människor känner av sådant där, det är helt normalt...Vi kommuniserar alltså inte bara genom att prata, utan det sker hela tiden, oavbrutet en tyst kommunikation.
Fast man kan väl säga även att vissa kanske kan inte tyda vibrationer...man kanske tänker inte på att läsa av människan...Hur som helst, alla kan läsa iaf lite...en del kan läsa mycket.. egentligen menar...munnen säger helt annat vad minerna säger...likadant när någon skriver, väldigt lätt att läsa mellan raderna.

2021-10-15
Rynkor gör inte någon värre, rynkor är ett tecken på ålderdom, en person åldras varje år, eftersom huden åldras, rynkor är en naturlig händelse, ålder ger rynkor och visdom.

2021-10-12
Alla samarbetar med varandra, ingen bråk, ingen tjat och knat,  ingen lägger sig i andras liv,  alla lever lyckliga och glada...så borde det vara

2021-10-06
Klockan tickar, tiden går framåt, var flexibel, spring inte med i tiden, ta det lugnt, var inte tidens slav...våga vara fri, våga vara glad och ledig...vila dig mycket...lev livet i harmoni...livet är kort... lär dig om dig...bli en bäöttre människa...osv osv.

 

2021-10-04
Det är lättare att skylla än att titta på oss själva i spegeln och identifiera våra egna misstag och fel ... Vi speglar våra egna misstag och fel hos andra människor ... vi är ofta blinda för oss själva ... vi vågar inte ens tänka att felet kan vara i oss själva ... Det skapar en ond atmosfär ... luft förorenas av dåligt hanterade konflikter.

2021-10-01
Skillnaden mellan människor, skillnaden mellan människor ... olika språk ... olika kulturer ... olika religioner ... Mångfald är rikedom, den största rikedomen i vår värld är vår skillnad ... Vad skulle en planet vara som med liknande människor? ... en monoton grå massa, en grå massa skulle fylla jorden ... Nu finns det rikedom, färgrikedom, kulturrikedom, språkrikedom, överallt, överallt på vår jord ... Låt oss ta hand om oss och vår jord, rikedomarna på vår jord ... Ingen behöver vara densamma, inte behöva ha samma kultur...det skall finnas många kulturer, många nationer, det finns rikedom på vår planet ... Fri rörlighet för alla på vår planet, jorden är hem för alla folk.

Mer positiv syn på livet behövs...för mycket negativitet är som canser...människan är som sina tankar...så är det bara...granska dina tankar...är du negativ, då behövs putsa lite dina tankar...det lönar sig inte att vara arg hela tiden, arg på andra...att vara nöjd är som en svår konst för mänskligheten...man behöver inte särskilt mycket för att vara nöjd...tänk på detta...sluta sträva efter allt möjligt...ta det lite lugnare...njut av livet...må mra...

2021-09-30
Tror du dig veta hur främmande människor är?  Kan du se bakom horisonten?  Isåfall är allt bara inbillning...det är dagens sanning...du känner inte t.ex människorna i Afrika, eller någon annanstans bakom din horisont...så varför ha elaka och hatiska tankar om andra människor? ..det är bättre att älska andra så som du älskar dig själv...eller du kanske kan inte älska dig själv...isf bör du gräva i ditt innersta och söka orsaken till varför du tycker inte om dig själv och sedan får du börja träna dig att älska dig själv och efter det ser du inte längre ilsket och hatiskt mot andra folk...du har lärt dig att älska...lärt dig vad det innebär att älska...grattis :)

2021-08-28
Man skall inte tappa hoppet...genom att hoppas kan man faktist vinna...tappaar man hoppet, då har man ju redan förlorat då...låt hoppet fylla dig...i hoppet lever möjligheten kvar...förlora inte hoppet.

2021-08-28
Lyssna alltid bra...då kan du tala om saken sedan mycket bra...det gäller att vara uppmärksam när man lyssnar...och det gäller också då att man kan då upprepa orden någrant som man hört.

2021-08-28
Om du släpper ut din hemlighet så är du dess fånge...men behåller du din hemlighet, då är hemligheten din fånge...man avgör själv vilka och hur mycket man vill avslöja om sina hemligheter.

 

2021-08-28
Fråga, fråga och fråga...då får man veta...det finns inga dumma frågot...så våga fråga...det finns alltid någon som kan ge dig svaret...genom att fråga visar man också intresset för ämnet eller intresset för personen man pratar med.

2021-08-28
Det  gäller att smickra lagom...ge smicker bara då det verkligen är på plats...samt man skall akta sig att prata illoa om någon bakom dennes rygg...det gäller även alltså att vara pålitlig och vänlig mot alla.

2021-08-28
Genom att gå vilse hittar man nya bättre vägar...det finns många inriktningar i livet...till slut hittar man den rätta...att vara vilse i sitt liv, hjälper en att hitta, för när man är vilse, vill dom flesta hitta en väg ut...det gäller bara att ta itu med det och leta...den som letar, den hittar.

2021-08-28
Man kan lyssna på ett dåligt argument, lyssna men inte ta det till sig...till slut kanske den som argumenterar dåliga saker, tystnar, när han märker att ingen bryr sig om detta...han kanske tystnar, och tröttnar på sin egen röst :) ..man behöver alltså inte bli arg och börja motargumentera om man vill inte...man kan trötta ut talaren genom tystnad.

2021-08-28
Alla vet t.ex vad spm är gott vad som är ont...var och en väljer sin väg att vandra...alla vaknar inte på sina krokiga vägar, dom bara fortsätter och fortsätter...vissa andra vaknar och kan se vilken väg är bäst för att vandra...olikheterna kommer fram när man ser alla dessa olika vägar...vissas vägar innehåller inte jätte många krokar...vissa andras vägar slingrar för mycket

2021-08-28
Människosinnet är som en våg...ibland uppåt och ibland neråt...livet är som en våg för det mesta...många klarar detta alldeles utmärkt...vissa blir nedstämda och mår dåligt...alla har ju sina egna sinnen...alla är olika men även lika....man agerar som man tänker...man tänker som man mår.

2021-08-28
Att stanna och ta det lugnare, stärker männikskan...stresset minskar...det kan ta månader att man blir helt lugn...så det gäller att stanna ofta och vila, för att orka...
det är underbart att leva utan stress...man mår bra...man njuter av livet.

2021-08-28
Att göra saker i smyg tycker många att det är spännande...man vet själv vad man gör, ingen annan vet...man får liksom intrygg att smygaren smyger, är ljusskygg, det blir svårt att lita på en sådan människa.
Men när självförtroendet växer, då behöver man inte smyga längre...med det växande självförtroendet växer människan andligt, psykiskt, man blir starkare, smygandet minskar.

2021-08-28
Att man har dålig minne ibland eller alltid, det vet väl alla och man accepterar detta och erkänner detta att man har dålig minne ibland...men det är få som törs erkänna för andra att dom har dålig omdöme för det mesta eller alltid. 
Dålig självkänsla gör att man liksom skäms över sina sämre sidor...
men tids nog många kommer över detta och vågar erkänna sina fel och därmed har man ju då möjlighet att förbättra sig, man blir alltså då villig att bli en bättre människa.

2021-08-28
Dom flesta människor arbetar och sliter och vill ha pengar för att kunna köpa det och det...dom vill ha och ha...som är stressade utan att föstå att dom är stressade...dom är inte lyckliga trots alla saker dom köpt.
Människan borde lugna ner sig, arbeta bara så mycket att man klarar sig och lära njuta av livet.