2023-09-26
Är Nato pålitlig?
I det här läget känns som att Nato är inte pålitlig...USA och Turkiet litar inte på varandra. Erdogan har även nyligen sagt att han litar lika mycket på Väst och Öst, han menade väl att han litar lika mycket på USA som på Ryssland. Erdogan har varsin fot på var sitt land och det inger inget förtroende alls. Att ha ett sådant land med i Nato är farligt, samma gäller Ungern, iaf under Erdogan och Orban maktperioder i sina länder Och vilket rävspel Erdogan håller på med USA med Sverige som en spelbricka..

2023-09-22
Marken bärjar brinna under räven, han har försökt fly från Turkiet med en falsk italiensk pass. Turkiet undersöker ju numera räven och unga kriminella från Sverige reser till Turkiet och försöker döda räven. Det vore verkligen bra ifall Turkiet tog bort hans medborgarskap, för han sägs ju skaffat medborgarskapet på falska grunder, under ett falskt namn. Turkiet försöker agera, så ett "mirakel" kan hända.

2023-09-20
Turkiet och rävens medborgarskap
Att opposition i Turkiet reagerat på räven, är bra. Rävens turkisk merborgarskap skall tas upp parlamentet. Men vad kan deras opposition göra? Erdogan och andra från Turkiska regeringen har inte yttrat sig. Visst är det skamligt för Turkiet att räven fick köpa medborgarskap fast han är internationelt efterlyst. Där har Erdogan en terrorist.

2023-09-16
Turkiet sprider falsk propaganda om Sverige
Själklart är Erdogan med i detta elakhet. Och Sverige har fjäskat för en sådan oärlig man? Nu borde svenska politiker vakna och sätta hårt mot hårt mot Erdogan. Men detta kommer nog inte att ske, Sverige vill vara diplomatiska. Hoppas att Erdogan vet nu att Sverige är medveten om hans propaganda. Synd bara att det är säkert många arabisk talande som kommer att tro på Erdogans falska yttringar om Sverige. Men men, detta är ju skadligt för Sverige. Vad har Erdogan emot Sverige? Varför hatar han Sverige så mycket att han är villig att skada Sverige?

2023-09-16
Erdogan och Orban fortsätter att krångla. Erogan vill att Sverige skall göra mer innan Turkiet kan godkänna Sverige in i Nato. Han kallar demonstranter för terrorister, han fattar inte att i Sverige får man demonstrera och säga sin åsikt. Orban och Ungern kritiserar Sverige på grund av ett äldre UR-video som belyser Ungerns minskade demokrati som började när Orban tog makten och dom säger att hur kan Sverige vänta sig att Unger skall godkänna Sverige in i Nato när Sverige säger osanningar om Ungern. Oj oj oj vilka motsträviga "herrar". Detta innebär att F-16 är inte klart med USA, så dessa två länder använder fortfarande Sverige som en spricka i deras oärliga spel.