2023-09-28
10 dödsoffer i sebtember
Nu borde det räcka, sluta skjuta, sluta döda. Dessa inhemska terrorister tycks ta död på varandra nu på löpande band. Synd bara att även många helt oskyldiga mister sina liv, när dessa inhemska unga terrorister är ovana att göra sådant och troligen tar vissa av dom narkotika för att kunna döda. Nu är det farligt överallt i Sverige. Polisen kan inte göra mycket, tyvärr.

2023-09-20
Ungerns krångel 
Att Ungern skulle vilja ha besök av Sveriges statsminister eller utrikesminister, får kalla handen från Sverige. Bra att fjäskandet tycks slutat iaf för tillfället ;)

 

2023-09-18
Räven
Att det är så svrt att ta fast denne kriminella räve. Det försvårar saken så klart att han är även turkisk medborgare nu. Han har investerat i Turkiet och fått ansöka medborgarskap. Denna konflikt med hans kompis, eller föredetta kompis, jordgubben, orsakar många döda människor. Många har redan mördats och tyvärr, fler tycks det bli. Att räven lät döda jordgubbens mamma blev det ju att han vill hämnas. Så dödandet kommer att fortsätta. Synd att oskyldiga dödas. Kristersson borde ta upp detta med Erdogan och påpeka till Erdogan att hans land syddar en tungt kriminella man. Undrar vad Erdogan skulle svara på det? Förra veckan dödades 5 personer. Det är fem för mycket helt enkelt.

2023-09-17
Att vissa
 13-åringar erbjuder sig att mörda gratis är helt horribelt. Sådan utveckling är svårt att förstå. Visst, många av dessa unga mördare får lite pengar, men att själv ringa upp dom kriminella och erbjuda sina tjänster gratis? Samtidigt undrar samhället varför föräldrarna har ingen kontroll över sina pojkar? Efter att ungdomsdrabatten togs bort, har fler och fler barn blivit kriminella, vissa har blivit mördare och vissa andra har själva blivit mördade av andra kriminella. Helt galet.

2023-09-16
Räven och jordgubben
Gänget delats och dom forna vännerna nu
 fiender mot varandra. räven lät döda jordgubbens mamma, kommer jordgubben att göra allt för att döda rävens kompisar och släktingar och  vill döda även räven. Någon av dom två blir dödad, undrar ifall det lugnar sig då.

2023-09-16
Hotade familjer flyr landet – elever saknas på skolor
Här ämannen bakom gängens blodbad
- I Uppsala och säkert även annanstans flyr familjer Sverige med sina barn. Våldet har blivit alldeles för våldsamt, farligt och dödligt. En man dirigerar från Turkiet vad som händer och hans föredetta kompisar kämpar mot han genom att döda och hota familjer i Sverige. Tirkiet skyddar räven genom att man gett han turkisk medborgarskap plus att räven tycks ha politiker på högsta nivå på sin sida. Räven har alltså betalat flera miljoner kronor till Tirkiet för att få medboprgarskap där.

2023-09-12
Nu har dessa kriminella nätverk gått för långt. I Uppsala sköt dom ihjäl en 60-årig kvinna. Sedan sköt dom en 25-årig man, men turkiska rävens svärmor tror att kulan var menat för henne.. Nu dödar dom varandras anhöriga.
I Stockholm fortsätter mördandet av unga pojkar. Först mördade dom 2 stycken 14-åriga killar. Nu har dom mördat en 13-årig killeAtt så unga pojkar blir kriminella, är det pengar som lockar kanskje.
Och sedan dom som mördar, dom dödar ju flr att få pengar, ofta är dessa mördare tonåriga killar.

2023-09-10
Nu har
 turkiska kriminella i Sverige gått för långt. I rävens gäng finns slitningar. Man har skjutit en 60-årig kvinna till döds bara på grund av att hon var mamma till en i gänget. Nu har man försökt döda rävens svärmor. "Herregud" vad brutala dom blivit att dom dödar äldre anhöriga som hämnd.
Räven bor i Turkiet med sin fru. Erdogan skyddar turkiska kriminella på grund av att dom är även turkiska medborgare. Synd att Erdogan är inte renhårig och utlämnar inte räven till Sverige.

2023-09-08
Vaccinera dig mot covid-19 igen.
Det är alltså
 dags igen att vaccinera t
sig mot covid-19. Det har ju kommit nya variationer av viruset så det behövs en ny vaccin. Särskilt äldre än 65 och andra  som har särskilda behov av det. Det lovas även att dom som är under 65 kan får vaccin om dom så vill

2023-09-02
Hur är det möjligt att denne irakiske man kan få frit
provosera i Sverigegator och bränna Koraner?
Nu det senaste verkar det som att man har undersökt mannens historia och upptäckt att han har troligen att göra med Iranska regimen. Iran hatar ju Sverige och har skrikit högt om dessa Koranbränningar och fördömt och hotat Sverige. Kan det vara möjligt att denne man hjälper Iran? Han bränner ju flitigt sina Koraner. Borde det inte i normala fall räckt med en enda bränning? 
Mycket tycks vara spekulationer. Men mannen verkar mystisk, han tycks ju inte ha någon nytta av sina Koranbränningar. Tvärtom, Ticktok har stoppat pengarflödet till han, SD tar avstånd från han osv osv.
Agerar han i I rans namn? Återstår att se.