IMG_20211002_145557.jpg?1633180987

Experter ger rätt till båda falanfen av ordet "blåbrun"...användarna av ordet blåbrun vet precis vad ordet syftar på, men nytolkningen av ordet tycks ge dom mod att använda ordet iaf...trots nytolkning av ordet brun, så betyder det fortfarande, nazist och som sagt, användarna av ordet vet detta...det är alltså en pik mot den anklagade.
Hur kan det vara möjligt att på 2000-talet finns det fortfarande politiker som vill bråka och pika varandra med öknamn...när landets politiker mobbar varanra och använder öknamn och vägrar förhandla med alla partier, är det ju inte konstigt alls att att mobbning förekommer i stor skala i skolor och att antisemitism frodas på vissa ställen...när politiker offentligt i tv mobbar varandra, ger ju politiker sin syn på mobbning, politikerna gör det synligt för alla...politiker först, folket följer efter.
Det borde vara dags för politiker att granska sitt beteende och börja bete sig korrekt...hat skapar bara mer hat...av hat kommer inget gott...när skall politikerna förstå detta? ..hatande, mobbande politiker är inre bra att styra landet.