torstai, 18. helmikuu 2021

Big Brother - 2021


2021-02-18
16:33.....När utsidan på alla vis visar att man är inte narurlig...hur kan man då lita på en sådan människa...utsidan omgjord med smink och silikon och löshår...insidar sprallig, högljud, onaturlig, ..sådant spel, roll, brukar tittare och dom andra deltagarna inte gilla...sådan person lever "lite "farligt" i huset så att säga...mins förra årets hon, hon var inte högljud, men desto mer onarlig utseensmässigt och hon hade mobbarmentalitet, ansåg sig själv vara en bättre människa som t.ex han...
Än så länge så här i början säger man inget till den gapiga...men vänta och se...senare när deltagarna är trötta på gapet och onaturlighet, börjar deltagare bli irriterade...tittarna brukar inte heller gilla sådant beteende.
Men ok. var och i huset  försöker spela sin roll, för i början tycks det alltid vara svårt att vara naturlig...med tiden kommer ens sanna natur fram.
Med klarspråk menar jag hon denna gång, för där lyser naturlighet med sin frånvaro...en sak är bra med henne, hon tycks vara oskuld och det är en bra egenskap hos en tjej att man vågar vänta på den rätta :) Önskar denna spralliga onaturliga tjej lycka till...där under utan kommer ibland fram en allvarlig tjej...hoppa denna allvarliga sida kommer mer och mer fram, tror nämligen att det är hennes naturliga jag :)


2021-02-18
Män och killar skvallrar otroligt mycket, alltså lika mycket som kvinnor...

Han skvallrade direkt till honom vad han hade svarat på frågorna, fast dom hade en överenskommelse att vad som sägs stannar i det rummet...
Varför skvallrars det så mycket...varför är det så svårt att hålla sitt ord och inte berätta... kan det vara också så att ett glas vin stärker dom så mycket att skvaller-sidan öppnar sig, oavsett om man är kille eller tjej...Hon lite sur nu på grund av detta på grund av att han skvallrade...och han vill inte erkänna att han skvallrade :)


2021-02-20
13:28.....Det är redan sexfrustation i huset...särskilt när dom druckit sprit...som igårnatt...hon t.om kröp i sängen mellan två män...senare gick hon till den gapiga tjejens säng och tjejen sa att nu måste hon städa sängen att det blev smutsigt...den äldre kvinnan frågade då att tycker du att jag är smutsig...den gapiga svarade inte på frågan.
Tycker inte att det låter kristligt att kalla andra för smutsiga bara på grund av att den andra gillar sex.
Det var annars ganska tröttsamt att titta in huset...alla dessa ballonger...varför måste dom flesta uppdragen vara så förbaskat barnsliga...är det på grund av att barn tittar på programmet och ungdomar?
Det är ju vuxna deltagare, så även uppdragen borde vara vuxna, eller hur?


2021-02-20
21:22......Att inte komma ihåg sexet eller hånglet, kan man verkligen vara så full...eller leker man nästa dag att man inte minns...ok. allt kan hända, även sådant man ångrar efterrråt...huset får sprit nästan varje dag.
Nu snackar man sex igen genom ett lek...har dom inget annat i tankarna än sex ...?
Spriten tar bort en massa hämningar så är det...men man kan ju ha kul även utan sprit...varför denna sprit orgie...väntar produktionen kanske att deltagare skulle ha sex med varandra...nu stänger jag, ids inte se och lyssna mer just nu ;)


2021-02-22
Om man får minst röster och riskerar åka ut, så då vet man ju att man är inte jätte omtyckt hos tittarna...många tittare är mycket hårda...hon fick minst röster...hon började gråta...redan innan torkade hon tårar...tror att många tittare gillar inte hennes hårda stil...hon tänker nu säkert och funderar varför hon fick minst röster...tycker synd om henne...hon gillade inte att hon grät i tv, men vad då, tittarna gillar att man visar känslor...att visa sig divig, gapig och hård, lönar sig inte i sådana här program.
Hoppas att hon i fortsättningen är lite tystare och visar känslor, naturliga känslor...
Alla deltagare kommer säkert någon gång vara osäkra...då blir dom ju nervösa...att vara nervös, redan det är att visa känslor...tror inte att man kan hela tiden spela någon roll...alla sådana spelare visar ibland sina sanna känslor när det händer något och dom tänker och är kanske nervösa.


2021-02-23
Vad nu då...kvinnan lämnar sovrummet när en kille och tjej skall sova tillsammans i en annan säng där...vad kan hon ha emot det...är hon kanske avundsjuk, eller :)..det är ju många sängar i varje sovrum...dom snackar ständigt om sex när dom dricker sprit och nu är dom ju fulla, så vad är det...varför vill dom inte låta dom två vara tillsammans utan börja skvallra och snacka skit...svårt att förstå sådant beteende...en tjej sa tidigare en annan natt att hennes säng blev smutsig när kvinnan satte sig på hennes sängkant efter att hon legat hos en man en liten stund...dom tycks vissa av dom inte ha ett friskt beteende vad gäller sex...att nu även den äldre kvinnan gör så där...

Jag skakar på huvudet...är det alltid som ett dårhus när dom får in sprit.
Den äldre vill ha tillbaka sin säng...men ingen sover ju i hennes säng...vad konstigt...eller vill hon inte vara i samma rum som dom 2 sover i samma säng nu?
Och skvallret fortsätter i vardagsrummet om då två "älskande" ;) ..det skvallras överallt...varför vi alla människor älskar att skvallra t.ex om våra kompisar...en bra fråga...men vad är svaret?
Kan nog konstatera att det kanske bara är deras snack med sprit i hjärnan och igenting annat


2021-03-02
Tävlingen pågår fortfarande...börjar hoppas att lilltjejen skall vinna immunitet...ok. hon är gapig och arg ofta...men men...detta innebär inte att t.ex den äldre kvinnan måste behandla lilltjejen som skit...att hon inte ens vill säga rätt hennes namn och så leker hon ibland att vara snäll mot lilltjejen...nej, hon är inte snäll mot henne...

lesbiska tjejen borde vinna, hon är min favorit...men samtidigt tycker jag att lilltjejen skall vinna...jag gillar inte när jag ser mobbningstendersser...Ok. lilltjejen är en högljudig tjej...man beghöver inte gilla alla, men kan väl behandla varandra bra och respektera varandra....den äldre kvinnan vill andra skall respektera henne men hon respekterar inte lilltjejen.
Gamla tanten och tål inte lilltjejen och visar det ibland...vem är respektlös, det är den äldre kvinnan om är respektlös.
Vad tänker hon om lilltjejen blir immun...avundsjuk kanske.
Man skall inte mobba varandra dag efter dag...kan förstå t.ex att i början kan det vara svårt att minnas allas namn...men nu borde alla kunna allas namn, den äldre kvinnan också, men nej, hon vill inte.
Jag tycker också att tjejerna vissa av dom är högljudda med sina haahhaaa skrat...
men mobba varandra behöver man inte göra...acceptera varandras olikheter och behärska er...alla kan inte vara likadana.
---------------------------------
Denna gång sa jag rakt vad jag tycker just nu...ibland måste man säga högt sin åsikt, särskilt om någon hackas då och då. 
Såå, låt lilltjejen vara...tänk efter, alla i huset har bra sidor och dåliga sidor, ingen är perfekt.


2021-03-02
"Herre gud" vilket experiment denna vecka är i huset...fastkedjade  i parvis...dom vet inte ännu vad som väntar...tittarna skall rösta parens egenskaper...och vilka egenskaper BB har hittat på...det är ju nästan förnedrande det där...hur kommer deltagarna att ta det när dom får reda på det? 
Just nu är deltagarna mycket förväntansfulla :)
Alla är ju inte tuffa...många verkar känsliga...att tåla kritik, det är inte lätt för dom flesta...men när man tål inte kritik, då bör man alltid komma ihåg att sluta själv kritisera andra...man skall alltså försöka komma ihåg att när man blir sur av kritiken man får, och komma ihåg att man själv också kritiserar andra.
---------------------------

- Partävling
- Omröstning: Vilket par är....?
1. Det suraste paret som behöver bli gladare och snällare.
2. Det lataste paret som skulle behöva bli lite flitigare.
3. Det skitigaste paret som skulle behöva bli ordningssammare och fräschare.
4. Det harigaste paret som behöver tuffa till sig.
5. Det paret som är som gäss som behöver bli bättre på att ta åt sig av kritik.
6. Det kyligaste paret sombehöver via lite mer värme och mingla mer med gruppen.

tv4 -


2021-03-04
Den äldre kvinnan använde igår ett kränkande ord...hon blev autonominerad...hon fick varning och autonominering...sedan ville hon förklara till andra detta, men vågade inte säga ordet igen...hon påstår att norrlänningar säger ofta så...låt gå att norlänningar säger så, men i TV skall man inte säga sådana ord om andra andra människogrupper, det är kränkande...om TV4 hade inte autonominerat Ka, hade tisningarna hoppat på TV4...vissa människogrupper har mobbats i Sverige av folket och staten...man skall offentligt inte använda sådana ord, absolut inte.

Jag skall inte upprepa här ordet hon använde, för sådan yttryck är kränkande just mot den gruppen.
Det är bra att BB reagerar och agerar...det var mycket bråk med TV4 agerande förra såsongen, så det är bra att dom agerar rätt denna säsong...det bästa vore att sparka ut dom som använder kränkande ordval av andra folk.
Samer var det första folk som bodde i Sverige...det är inte rätt att kränka samer.
------------------------------------------
Man bör alltså var och en vakta sin tunga och inte slänga gamla ruttna skäll ord som är riktade mot någon folkgrupp...för i världen var det ju normalt att mobba vissa folkslag och prata illa om dom och straffa dom...numera är sådant omodernt och rasistiskt.


2021-03-05
Socialamedier är hårda mot den äldre kvinnan i BB-huset...man klassar hennes ovilja mot lilltjejen som rasism...och senare använde hon nerdväderande utryck om samer...man gav henne en varning och autonominering...

nyheter24 - nyheter24 - aftonbladet -

2021-03-08
Första gången ser jag idag att den äldre kvinnan håller på med disken...hon har inte brukat vistas i köket annat än att äta...den äldre mannen har börjat träna och tycks ha blivit lite mer rörlig av sig...kan hända är det nu röstfiske ;) ..dessa äldre är rädda att bli utröstade...den äldre kvinnan kunde åka ut och enbart på grund av sin rasistiska ordval om samer och hur illa hon har behandlat lilltjejen...nu när produktionen ville att hon skulle lära allas namn, så nu säger hon lilltjejens namn utan några problem.

Vem åket ut ikväll? ..tror att vissa ger sin röst för den äldre kvinnan för dom gillar inte minoriteter och dom gillar att använda öknamn på vissa folk...synd...men ok. tids nog åker hon ut...tror inte hon blir hur långvarig som helst på BB...det är mest ungdomar som tittar skulle jag tro, svårt att tro att ungdomar skulle vilja behålla henne länge...
Jag tittar BB väldigt lite...orkar inte med deras skrikande och skrikiga fester och annars också, man har ju annat att göra...men som sagt, kollar in ibland...det är intressant att analysera deras beteende...det är väl ca 3-4 som pratar väldigt snabbt...dom har väl en diagnos, några av dom iaf och då är det förstoeligt att det är skrik, snabba tal och rastöshet osv...önskar innerligt att lilltjejen blir kvar.


2021-03-09
Hur delade lillkillen lagen...med hjärtat tror jag...intressant...delning med hjärtat kan orsaka en förlust...återstår att se för den som orkar titta på ;) lillkillen är en stark känslomänniska...han tänkte inte taktiskt...men osäkerheten är ju stor i dessa tävlingar, så vilket lag som helst kan vinna och få det lite bättre·

Edit
Trots svagheten så vann lillkillen team tävlingen och blev säkra.


2021-03-09
Han valde sitt lag med hjärtat och hans lag förlorade stort :)  ..efterråt var hans ansiktsmin mycket talande...tror att han förståg att han valde laget fel...med hjärtat fick han sina kompisar med...men det andra laget var jätte duktiga, eller vissa av dom var jätte duktiga...undrar om han fick en lärdom av detta...BB är ju ett spel och det gäller att vinna..

Han kastade bort sin fördel som hade i denna tävling genom att tag sitt lag med hjärtat...så kan det gå till.


2021-03-11
Intresant...krokodiltårar, gråt och så vidare...den äldre kvinnan valdes att kämpa och hon skall kämpa mot den starkaste killen i huset...killen är känslig och gråter då och då...kan hända att han lägger sig och därmed förlorar...det kan vara möjligt...hoppas att han tar spelet som spel och kämpar...ingen vet egentligen hur kampen skall gå, men alla förmodar att det är fysiskt att hänga på stock.

Att rösta på den äldre och sedan fälla krokodiltårar är inte trovärdigt...det är falskt...i början trodde jag att många deltagare är starka och sociala...men det är samma typ av deltagare som man kastat in förut...varför är det så svårt att kasta in liksom mer "normala"...eller lite äldre människor som vet hur dom skall uppföra sig...men ok. BB är ju som barnstuga och ungar tittar på det...då fattar jag ju att man kastar in lite si och så
Nu blir det intressant hur känslig killen är, skall han lägga sig och låta den äldre kvinnan vinna, eller vill han vara kvar i huset?
Svar:
Den äldre hamnade på Torpet.


2021.03-12
Den äldre som nominerades till kampen, tog illa upp och tv4 skrev på sin sida att sveket var totalt...vad då sveket? ..det är ju en tävling, alla tänker på sig själva och miljonen...tv4 daltar med den äldre helt enkelt genom att säga så......hur som helst kom hon till torpet och fick kaffe och god mat...att det är bättre på torpet är inte farmens melodi, torpet skall var mycket sämre än farmen...verkar vara så att när tv4 fick reda på vilka som kämpar, så visste ju även tv4 vem som vinner och vem som förlorar och bestämde så att skämma bort den som förlorar.

Visst var det tårar och gråt och svek...men sveket bestog inte i det vilka som valdes till kampen...sveket var att många deltagare vågade inte säga rent ut att dom röstade på den äldre...dom grät och pratade med den äldre, det var sveket och ingenting annat...dom var ganska fega...men rätt gjort i en tävling att tänka på sig själva...självklart valde dom en av dom svagaste att bli av med personen och vara lite närmare miljonen...det är ju spelets regel...dom flesta är där för miljonen.

2021-03-13
Tv4 tycks gilla den äldre så mycket att dom skriver stort om det "brutala sveket" mot henne...BB är ju en tävling...så klart röstar man den som man tror klarar inte uppdraget...alla deltagare vet att det förekommer också fysiska tävlingar...så om man är så svag, så skall man inte söka till BB...och om man söker så måste man ju acceptera spelets regler..tror inte att någon är villig att ofra sig själv för att rädda någon svagare individ i detta spel...alla är ju efter miljonen...så händelsen var inte en brutal svek...händelsen var enligt reglerna...röstningen var ju fri, man skulle inte befria den äldre...alla var röstbara...så enkelt är det.
Läste i Flaschback att dom vill rädda den äldre...det är precis som i Lets Dance ibland att folket räddar ganska länge en konstig typ som kan inte dansa...i BB vill man nu rädda den äldre, den svagaste...undrens tid är inte förbi ;)
Enligt mig är inte den äldre den svagaste...svagaste just nu är ju den tystlåtna donnan som har fortfarande inte vågar öppna sig riktigt.
I krig och kärlek sägs det vara tillåtet vad som helst...att tycka synd om den äldre kan ibland vara på sin plats...men den som börjar i leken får leken tåla
För övrigt, vilken show den spralliga killen gjorde och tack för showen fick dom in sprit...festen tittade jag inte, inget sevärt, nej :)
OBS: Gillar inte att tv4 kan inte vara neutrala och att tv4 sympatiserar tydligt med den äldre...det rätta vore att tv5 sympatiserar med alla eller sympatiserar ingen det skulle vara det bästa...tv4 kunde ju göra en ny NN för 50 plussare och att alla tävlibgar vore anpassade till äldre människor.


2021-03-14
Är det verkligen en uppfostring som avgör om man pruttar och rapar brevid andra hela tiden, utan att be om förlåtelse...lilltjejen är inte uppvuxen med rap och pruttande...när hon påpekar om rapandet, får hon mothugg och benrangel-killen säger att du får anpassa dig...

"Herre gud", ingen behöver väl anpassa sig prutt och rap...det är ju oerhört ouppfostrade deltagare...men det är bara att konstatera att dom flesta deltagare tycks rapa och även prutta ;) ..visst prutta och rapa men inte brevid eller i närheten av en annan...det är grisaktigt att rapa och prutta i andras närhet...vissa tycks inte göra annat än rapa, prutta och snarka och skrika.
När lilltjejen sa detta, det accepterades inte...men om någon annan deltagare hade sagt det, skulle man säkert sagt, ursäkta...det är inte liksom helt normalt att rapa andra i ansiktet...ingen behöver anpassa sig till dåliga vanor som offentliga pruttar och rapar i tv....det kan upplevgas som äckligt dessa rapar och pruttar...inte är det iaf fin gjort, det är en dålig vana att rapa och prutta offentligt...samma gäller även faktiskt ses...sex är ju en privat sak...det är ju porrskådisar som gilla ha sex offentligt på filmer och video...


2021-03-15
Den äldre är kvar...och den vackra unga donnan är ute..undrens tid är inte förbi...allt kan hända...detta börjar likna Lets dance när folket röstade kvar någon som absolut inte kunde dansa...produktionen daltar nu med den äldre...men även många spelbolag sa att den äldre räddas...undrar hur länge hon fastnar...eller tänker folket att hon måste vinna BB?? .

I fortsättning kommer jag att titta lite mindre på BB...har tröttnat nu...det är så falskt...deltagarna vågar inte vara naturliga...dom snackar om kärlek och så, men deras beteende mot den äldre var inte kärlek...när hon kom tillbaks så fällde dom krokodiltårar...så klart dom ville ha ut henne när den mäjligheten gavs till dom...inget mer med det...dom är hycklare allihopa, även den äldre...det är en tävling och därför är folk falska mot varandra...alla vill ha miljonen...den äldre har klätt på sig offerkoftan och produktion gav henne en till offerkofta...hur länge skall hon rida med offerkoftan?..den långa jätte smala killen  t.ex är inte sig själva där, han är fejk...alla dom försöker mer eller minde spela någon roll, någonting dom i verkligten inte är.


2021-03-16
Först tyckte jag det var bra att deltagarna får inte pakta...plus att deltagarna nominerar inte längre sig själva...nu har jag ändrat åsikt om detta...

Deltagarna pratar nu ofta om kärlek och gemenskap...men det börjar klinga liksom enormt falskt...det snackas mycket skit bakom andras ryggar, dagligen...ofta vill dom säga något men kan inte när paktande är inte tillåtet...dom får inte ens sjunga utan att det påpekas till dom att det är förnjudet...och är det ju så att fram träder falskhet...BB borde alltså fortsätta den gamla melodin att låta deltagarna pakta och att deltagarna nominerar varandra...då skulle ju komma fram äkthet hos deltagarna.
Som det är nu, spelas det mycket falskt...det är skrattaretande att titta på det...varför föredrar tv4 falskhet hos deltagarna? ..det är bättre med lite bråk och paktande än detta lismande och falskhet hur man gillar varandra och hur deltagarna ofta säger att det är kärlek att alla trvis bra med varandra.
Man har alltså minskat deltagarnan beteenden och det enda som kommer fram då är falskhet.
Minns från förra året att den som blev tvåa betedde sig först helt normalt men efter ett tag började han hoppa och skutta som små barn. 
Detta barnsliga beteende är okså förståeligt med tanke på att barn tittar det och därför är dom flesta tävlingar t.ex enormt barnsliga
Nu också den långa magra killen är inte sig själv...den som åkte ut igår var inte heller riktigt sig själv, men hon betedde sig iaf någorlunda normalt, civiliserat..
Ett konstigt beteende också hos några uga flashbackare...det verkar som att dom lider av en fetish...dom gillar äldre kvinnor ;) och vill ha ut unga vackra kvinnor men vill behålla äldre kvinnor...njuter dom av att titta på äldre kvinnor...fantiserar dom kanske om äldre kvinnor...läste nyligen och oj vad dom hyllar den äldre kvinnan och samtidigt pratar dom skit om dom yngre kvinnorna i huset.
-------------------------------------------------------
Jag gillar inte falskhet...förstår dock att det blir falsk beteende när deras beteende har krympts ganska mycket...falskhet och egoism är faktist en del av människan, mer eller mindre...det kan man inte komma ifrån och specielt då när det är frågan om en miljon.
Tycker alltså nu att deltagarna borde få leva fritt där i huset för att kunna visa sitt sanna beteende, natur.


2021-03-16
Nu skall BB dela deltagarna i lag...3 i varje lag...vissa skall agera även som domare...dom skall alltså själva döma varandra, vilka blir immuna och vilka inte...skall bli kul att se den äldre hur hun hanterar situationen...närt man är tjock är man ju inte precis i bra kondition att spela...hon orkar ju inte ens stå särskilt länge, sitter mest i soffan eller ligger i soffan...undrar om det kommer att bli blodigt arvarligt...alla vill ju bli säkra eller hur...domarna kommer förstås göra allt att deras egna lag vinner, eller vad?


2021-03-16
Herre gud. den äldre är målvakt och hon ligger där och täcker målet, alltså liggande, som en potatissäck...inte klokt, hon orkar inte stå upp :) ..men den starka killen i hennes lag och han gör mål...detta är jätte löjligt ju...en liggande målvakt...nåja, man får iaf skratta...det andra laget har lite svårare att göra mål när den äldre kvinnan ligger i målet...lite orättvist faktist att den gamle får ligga där, hon är ju stor så hennes kropp täcker ju målet ganska bra...men dom andra tycks inte våga säga till tanten...domaren sa just till henne att man får inte ligga ner...men hon liggen kvar.

Produktionen vill rädda den gamle genom att hon är i samma lag som den starka killen, han är verkligen bra i tävlingar...ser en saftig och tjock offerkofta liggande där i målet,,,nu får även andra målvakter ligga där hoppas jag.
-------------------------------------------------
Och nu är det bråk om det att ligga i mål...den starke killen säger att det handlar om handikap för den äldre orkar inte stå :) ..och nu käftar man om detta om alla får göra likadant...domaren var inte bestämd mot den äldre och nu borde alla få göra likadant....herre gud...hehheee, produktionen fick bråk som dom ville denna gång...och den starke duktiga killen kommer säkert att rädda den äldre kvinnan och lilltjejen...har är verkligfen duktig.


2021-03-16
Måste tillägga att det börjar synas att irritationen växer på grund av den gamla kvinnan...spelet var inte bra...liggandet förstörde allt...den som var bra var den duktiga killen...han räddade den gamla kvinnan och lilltjejen.

Men men, hur länge kan detta pågå utan att någon blir riktigt arg...jag tror att många vågar inte säga öppet ännu något...domm snackar fortfarande om kärlek och så...
BB har ju gym...en tema borde vara träningsvecka...träna på den gamla kvinnan också så hon orkade lite mer än bara ligga...
Hehhee den gamla kvinnan låg där som potatissäck...det var dagens skrattatack för mig...gudarnas himmel vad jag skrattade...men samtidigt tyckte jag att tävlingen var det sämsta, bottennivå.
Tror att produktionen vill ha lite bråk...för det där kärlekssnacket deltagarna kör är ju bara ord och inget annat...inte älskar dom varandra...dom vågar bara inte visa öppet sina känslor...synd.
Det var en tävling som inte var reko...rena rama skittävling var det...orättvis på alla vis.


2021-03-21
Lillkillen har talets gåva kan man säga...tänk att han fick fulla deltagare att ta varandras hänser i ring...
och han pratade om kärlek och hur man kan lösa konflikter genom att prata och tänka på varför man är på BB...sedan blev det kram kalas oct tår kalas...vad gulligt gjort av lillkillen...han har väl kristen bakgrund och lärt sig att prata inför folk...bravo lillkillen, fortsätt så :) 


2021-03-24
Såg härom dagen när den äldre kvinnan skrek jätte argt igen till lilltjejen och efteråt fick hon i bikten och avreagerade och sa hur irriterad hon är...sedan var hon ute och och fortsatte prata skit om lilltjejen...hon kan inte dölja sin motvilja mot lilltjejen...

----------------------------------
Man behöver faktist inte reagera hela tiden på andra...gör ditt och skit i andra...lilltejen har iaf varit i kökstjänst och diskat mycket ofta...den äldre älskar att ligga i soffan och lata sig eller sitta i rökrutan där ute och skvallra...om man kommer lite sent, det är inte allt i världen... tänk på t.ex Pernilla Wahlgren som alltid är minst en halvtimme föesenad.
Pssssstttt...
Lite övervikt och ålderdom kallas inte för handikapp... om man vill vara med, måste man tåla tävlingar...att rida med den så kallade handikappen är skrattretande... men ingen vågar protestera, deras förbannane "kärlek" har gjort deras hjärnor dimmiga ;) "skrattar"


2021-03-26
Korv och bröd...skämmer man bort deltagarna nu...korv och bröd...ok. det är mat man äter i Sverige, men iaf...potatis kulle räkt åt dom...potatis är ju mättande...och potatis är vanligt i Sverige...deltagarna lider ännu inte, det är ju bara i början ännu som visas i TVn...men dom är blöta och dom fryser för det regnar hela tiden.


2021-02-27
Herre gud vilket klagande den äldre kvinnan kommer igen...negativ kvinna är hon...undrar hur länge hon kommer att klara sig...tycker fortfarande att hon passar inte att ara i huset...men en sak gör hon bra...hennes högljudda klagan räddar lilltejen, det är bra...men den äldre fattar inte detta...ju mer hon klagar på lilltjejen, de
sto mer får lilltjejen sympati...verkar också att den äldre kvinnan förstår inte att hon är nu bland unga människor....sat sat tjat tjat hela tiden just nu...tycks inte finnas något annat än klaga...hon är inte positiv...helt genom negativ är hon...tyvärr.
----------------------------------------------------
Man kan alltså inte vänta att alla skall tänka eller uppträda som hon, en gammal tant...hon kallar den nya flickan burdus...vad är tanten själv, svar, burdus och klagande och snackar hela tiden skit om dom hon inte tycker om där i utegården i rökrutan...hon har nog stannat i sin utveckling för länge sedan och kvar i sina undomsår.


2021-03-27
I huset försöker deltagarna leva i kärlek...kärlek för alla och hur dom älskar alla...den äldre kvinnan säger inte emot, hon håller med...men ibland skriker och gapar hon åt lilltejen jätte elakt...samt hon snackar skit om dom hon inte tycker där i rökrutan...undomarna försöker det där att älska alla...tanten velar...

Det ju inte ärligt att skrika bara åt lilltjejen men våga inte klaga på dom andra framför näsan på dom och att i stället snacka skit om dom i rökrutan?
----------------------------------------------------
Är det bra att vara burdus och klaga och säga till andra vad man tycker just då?
Eller.....
Är det bättre att försöka uppträda bra mot varandra? Fast så klart snackar även lite skit om andra?
_____________________________________
Att förska ens att älska alla är enligt mig det bästa...tänk hur det skulle vara om alla var burdusa, skrikande och klagande...det skulle vara kaos
---------------------------------------
BB handlar ju även om tävlingar och det cosiala spelet...tanten vill snacka bort tävlingar...men tyvärr, tävlingar är med och om man inte presterar, då sitter man osäkert...och när man sitter osäkert, då finns alltid en stor risk att man åker ut...


2021-03-27
Oj oj vilken 30-års fest det blev...vissa av huset unga killar enormt avundsjuka på den nya mannen...flickorna gillar den nya killen...killarna gillar inte han :)

Herre gud...vilken soppa...den äldre kvinnan tycker att den nya mannen åpassar inte in i huset och att poolen är just nu hångelpalat och inget annat att där kan man inte nu bada...
Har den gamla kvinnan varit blind förut vad som hänt tidigare i poolen?
Han den gamla kvinnan glömt att hon var den första i huset som agerade sexuelt när hon tog ph-mannen mellan benen i sängen??? ..hon väntar själv att det skall komma en 40-årig man till henne, men tillåter inte att tjejerna flockas runt den nya mannen...det verkar vara avundsjuka och inget annat...varför dömer hon den nya mannen och den nya tjejen?
Kan hända att den nya mannen är inte lika barnslig som husets gamla gäster...är det där skon klämmer?
Den nya verkar vara en riktig festsnubbe, men lite äldre på sitt sätt än killarna i huset...en kille sa att den nya passar inte i huset...där ser man att killar känner också avundsjuka och visar det helt öppet.
--------------------------------------------
Den nya mannen hamnade som i en barnstuga, dagis, det tycker han säkert...BB är ju som barnstuga i Sverige...utomlands är det mycket mer vuxet och tuffare på många ställen.
Den bittra tjejen är nu besviken när den nya tjejen hånglade men den den nya mannen på poolkanten och det var det den gamla kvinnan ogillade...typiskt att ogilla vissas handlingar men gilla andras handlingar fast dom gör precis samma sak.
-----------------------------------------------------
Nu har deltagarna helt glömt detta med kärlek och alla älskar alla...nu är det hatiska prat i huset...fy på er.


2021-03-28
Prat nu om att den nya mannen fick stånd...det är väl inte konstigt det...dom andra killarna har också fått stånd i huset, både i sängen och både i poolen...nu är det grupperingar...prat, hat och bråk...det tycks bara vara så att vissa är vuxna och vissa är bansliga av sig...avundsjuka och så vidare...sex-grejer har alltid accepteras i huset...men nu, en del av dom snackar bara skit om den nya mannen.

Svårt att färstå att den gamla kvinnan t.ex moraliserar nu när hon inte har moraliserat tidigare och själv gjort en sexuel handling i huset.
Hur länge kommer han att stanna i huset? ..tror inte han vill stanna med dessa barnsliga deltagare
----------------------------------------------
Var finns vissa deltagarnas prat om kärlek nu?
Undrar varför BB skicka in killen...att det skulle bli drama, eller? ...kanske tittarsiffror kommer att höjas efter detta?


2021-03-28
Läst lite och det verkar som att den gamla kvinnan har nu tappat en hel del röster på grund av sin dubbelmoral nu på den nya mannens 30-års fest...hur började denna soppa...nästan på en gång när den nya mannen kom, så började casanovan sutŕa och visade sura miner som till slut blev gråt och hat från hans sida mot den nya mannen i huset...casanovan kände nog sig hotad när den nya kom och tjejerna flockade runt den nya...så var det nog

------------------------------------------------------
Skall bli intressant hur snacket går på morgonen.


2021-03-28
Baksmälla? 
Minnet kvar eller? Skäms någon? Bittra tjejen bitter som alltid, 
bitter och ilsken, hur blir det? Kan dagen räddas? Kommer kärleken tillbaka ;)
Blaa blaa blaa blaa...


2021-03-30
Den äldre åkte ut...det var på tiden...antingen fixade bb ut henne eller rösterna för henne dalade efter hennes negativa kommentarer om den nya mannen i hans 30-års fest eller hennes burdusa attityd mot lilltjejen...hur som helst, det var dags att hon åkte ut...tror att dom unga deltagarna nu slapnar av lite mer när dom slipper den äldres närhet hela tiden...inget illa menat om den gamle...men alla vet ju att ungdomar har sina fester...det var mycket illa det hon sa om den nya mannen i huset fast den mannen hade absolut inte gjort något fel...hon ljög ju i husmötet eller rättare sagt hon vågade inte säga alt.

Likadant med den killen som hänger efter den buttra tjejen...det var ju han som höll med skitsnacket och tanten höll med...den killen höll tyst om detta i mötet så klart...dom tycks inte fatta att allt har blivit filmat ut över det att dom tittare som vill kan se det i live om man pallar titta på...det var en förskräcklif fest...deltagarna halv galna av har och avsky mot den nya mannen.
Gamla deltagae kom...någon av dom 3 kommer att få stanna i huset
Om det var rätt deltagare som fick lämna, jo det var rätt person
Undar om dom nu börjar pakta...eller...det vore ju bra...enbart att leka "kärlek" åt alla deltagare, stämmer inte i en sådan där grupp...det är konstlagt kärlek...bara ord...inte älskar dom varandra...varje person där vill vinna en miljon...om dom får börja pakta, då blit huset liksom mer normalt och denna konstlade kärleksyra minskar när undomarna vågar vara sig själva och slipper vakta hela tiden sina ord för att inte svika den så kallade kärleken i huset.
Den mörkhåriga gamla deltagar tjejen kan vara elak och sur i sina ord och paktande...återstår att se vem som får stanna.


2021-03-30
Gruppen tackar nej till paktande...men alla vi tittare vet att denna grupp har paktat redan från början, men försiktigt...nu när paktande får förekomma säger druppen nej...paktande kommer att förekomma självklart...nu kan gruppen vara lite mer naturligt med varandra och prata fritt...dom kommer att pakta utan dom ens märker i början det :) ..

Hittils har det ju varit som en barngrupp...tillgjord kärlek för alla, tillgjord gillande av alla...knappast någon har vågat prata fritt...alla har liksom fått vakta sin tunga...ändog har tungorna lossnat då och då...och istället för paktande har dom snackat skit om varandra abakom andras rygg....så småningom dom kanske vågar vara mer öppna mot varandra även vad gäller skitsnacket.
Så nu...skall bli kul att se hur dom tror att dom kan vara utan paktande nu när det är tillåtet.

2021-03-31
Tröttsamt att titta på...årets deltagare är oerhört barnsliga...sedan det där att dom fick inte pakta gjorde dom ännu barnsligare när dom började leka  sin lek "älska varandra"...det är ju hyckleri från deras sida...det är inte att älska varandra och sedan bakom andras ryggar snacka skit om andra.

Jag för min del tittar numera ganska sällan...orkar inte med dessa barnsliga obildade ungdomar...skall dock försöka titta på tävlingar om tiden räcker för det...analyser kommer jag att göra vilket fall som helst då och då...det är det jag gillar, att analysera...vad finns kvar att analysera, knappast något...
Förr i världen var BB lite annorlunda...det hände mer och deltagarna fick verkligen kämpa på sin plats i huset...nu är det en lekstuga för obildare mediakåta  ungdomar...obildade menar jag att dom har mycket små kunskaper, dom är dåligt allmänbildade...säkert skoltrötta och människor som hade inte förmågan att utbilda sig...nu skall jag inte generalisera, några enstaka har väl varit välutbildade, men oftast lyser dom med sin frånvaro...det är ju så att det har alltid varit mest bara dessa obildade ungdomar som är mediakåta och söker sig till dokusåpor.
---------------------------------------------------
Det här var en sur salva från mig till tv4


2021-04-01
Oooo dessa tonårskärlek...vuxna ungdomar beter sig som tonåringar...hon är så kär att ingenting annat existerar för henne än hennes kärlek för han...kärleken tycks inte vinna, för båda två måste vilja...man kan inte tvinga någon att öppet visa kärlekskänslor om sådana inte existerar...den starka killen vill inte ha kärleksrelation i huset och det har han visat hur tydligt som helst...men tyvärr det är flera tjejer som jagar honom, så han håller sig undan bakom lilltejen...lilltjejen är ju ofarlig för han...

--------------------------------------------------
Kära kära barn...jaga inte killar så där...killarna ..gör er inte till kärlekskranka idioter...använd hjärnan och försök hålla er under tiden i huset...det finns ett liv här ute...så behärska er...tittarna gillar inte sådant där bölande efter en kille varenda dag...det är inte intressant att titta på...det är små tonårimgar som gör så oftast
-----------------------------------------------------
Vad är det för folk tv4 har castat in?  vuxna människor som har stannat kvar i toråren, men dålig allmän bildning?  ..varför castar man in sådana människor? ..är det kanske därför att tv4 tror att barnen och tonåringarna i Sverige tycker att det är intressant? ..varför tänka bara på barn och tonåringar? ..sluta ge sprit till ungarna, dom beter sig ju inte som vuxna, varken i nykter tillstånd eller i drucken tillstånd...ändå har man castat in dit 2 30-åringar som måste genomlida detta barnsligt beteende dag efter dag...samma sak med castningen t.ex av den gamla kvinnan som passade inte alls i huset, fast ok. hon har ju också stannat kvar i sin tonårstid.


2021-04-02
Säga vad man vill men lilltejen och starka killen skulle passa mycket bra ihopp...han är försiktig mrd nya tjejer och lilltejen är oskuld och alltså hon också försiktig vad gäller killar...dom är söta ihopp när dom sitter brevid varanda och pratar och skojar...dom sover ju också ihopp och smeker varandra där i mörkret :) ..dom gillar varandra, det syns....deras relation verkar vara på kompisnivå, men det är bra...det är bra vibrationer mellan dom.


2021-04-02
En vidrig mobbare i farten, fyyyyy på henne...vilket beteende...hur elak kan man vara...tycker oerhört synd om den kärlekskrakna tjejen...jag avskyr mobbning och vill säga till mobbaren att lägg av, sluta...hur kan BB tillåta ett sådant beteende? ..hoppas denna mobbartjej åker ut snabbast möjligt.

------------------------------------------------------
Och dessa andra deltagare...vad gör dom? ..skrattar och garvar...det är fel att BB visar dessa mobbarfasoner för tittande ungomar...undra på att mobbning ökar i skolorna när mobbning visas och tillåts på TV-program till ungdomar.
-----------------------------------------------
Vad då kärlek åt alla och att inte pakta...men vad är detta beteende? ..allt annat än kärlek är det...oh vilka hyvklare.
------------------------------------------------
MOBBNING ÄR VIDRIGT.


2021-04-03
Händelsen plus andra händelser som dennan tjej från förra såsongen har gjort och kläckt ur sig...så var det rätt beslut att sparka ut henne från huset...jag såg när hon gjorde sin grej och rakade en del av hans ögonbrun...andra hejade på tjejen och skrattade men dom fick ingen straff, dom borde åtminstone blivit autonominerade...jag har önskat att den utsparkade tjejen skulle åka ut fortast möjligt på grund av hennes elaka och manipulerande beteende...Huset spelar igebn kärleksfulla och säger sig inte förstå varför tjejen åkte ut...dom vet men vågar inte säga det...fram kommer igen konstgjord kärlek för alla...det har gått så långt att att dom inte ens vågar erkänna andras fel...denna säsong är den sämsta jag sett...deltagarna för det mesta riktiga mähää, fega...
-----------------------------------------------------------
Men äntligen vågade produktionen göra rätt för sig...hoppas dom fortsätter i samma anda.
BB skrev: 
”Här inne är det Big Brothers regler som gäller. Med anledning av upprepade regelbrott och integritetskränkande beteende har Victoria lämnat huset i dag",
--------------------------------------------------------
Hänt har redan hunnit skriva en artikel om detta...vad snabba dom var :)
EDIT:
Även expressen har skrivit om händelsen.


2021-04-07
Deltagarnas förmågor...
alltså sociala förmågor testas nu hårt...
hittils har det ju varit som en barnstuga
där invånarna leker att alla där älskar alla
att det finns bara kärlek i huset...
den leken lekte dom nästan halva tiden av programmet...
nu är det andra bullar...
undomar har svårt att klara vissa saker...
inte ens alla vuxna skulle klara det...
så man skall ha i minnet att dom flesta där är mycket unga och oerfarna.

Denna vecka visar nu några av dom
hur långt dom kan gå för att få fördelar för sig själva...

--------------------------------------------------------------------
Tycker att produktionen prövar dom alldeles för hårt...
nu är det ju rena rama förnedring-tv och inget kul att titta på...
stackars barn och ungdomar
som tittar på sådant där skit denna vecka...
det är inte hälsosamt för unga tittare...
barn och ungdomar många av dom tar efter det dom ser i tv, tyvärr.


2021-04-14
Stackars lilltjejen som fortfarande kan inte ta emot kritik, inte det minsta...hon blir förbannd och börjar peka på vad andra har gjort för fel...vill alltså inte att hennes fel tas upp...hon har mycket att lära sig...men det är bra att andra vågar säga till henne oavsett hennes ilska :) ..hon är som skapt att agera som general, härka och bestämma...hon är ung fortfarande så hon har tid att lära sig, precis som alla andra lär sig nya saker om sig själva genom tiden och genom erfarenheterna...hon själv säger att hon säger sanningen så varför kritiserar man henne...

Den starka killen har börjat kritisera lilltjejen alltså och lilltjejen börjar ty sig mer och mer till förra säsongens kille så att säga...senare....lilltjejen är arg för att killen för förra säsongen får inte delta i immunitetstävling, hon var emot det, men 3 mot en, så lilltjejev var tvungen att ge sig och nu är hon sur som ättika :) ..och killen från andra säsongen blir sur att han får inte delta i immunitetstävling...lilltjejen är i pakt med han, det är hur tydligt som helst.
---------------------------------------------------------------
Relationer ändras med tiden...ju mer man lär känna varandra, ju mer växer irritationen på vissa saker...då gäller att kunna kompromissa och våga se sina egna fel...om man anser sig vara rätt i allt, då kan man inte kompromissa, tyvärr och allt blir fel.
----------------------------------------------------------------
Det är så att när man kommer med sina sanningar och säger att det är sanningen, så kommer man att få kritik...man måste lära sig att tåla kritiken man får...alla sanningssägare får oftast kritik...sanningsägarna tror att bara deras sanning är sant att andras sanningar är falska :)


2021-04-14
Paktandet har börjat...dom är oeniga om vissa saker...pakta ni bara, det är meningen okså att ni skall pakta och bråka :) ..nu kommer iaf fram deras riktiha personligheter...nu är det rosa rummet mot det turkosa rummet...nu borde ju lilltjejen och lillkillen byta rum också :) ..har dom glömt bort att dom skall inte pakta som sjäv sagt...nu snackar rom skit om dom andra, aj aj aj vad dom håller på...lilltjejen säger att dom andra har lurat tittarna...oj oj oj ..det här skall bli kul...hon säger sanningen säger lilltjejen...men hon förstår inte att det är bara hennes sanning och ingen annans sanning...hon fattar inte att alla behöver inte vara som hon...hur hon än skyller på dom andra, så är det hon själv som agerar fel nu genom att snacka skit om dom andra...hon är arg att hon fick inte bestämma...nu är hon arg som ett bi.

------------------------------------------------
Att förra säsongens kille blockades bort frän tävlingen på grund av att ha har redan gjort detta, man vill alltså att denna säsongens deltagare får chansen denna gång...men lilltjejen, lillkillen, och några andra av den pakten ville blocka den starka killen.
-------------------------------------------------------
Jag gillar inte hur lilltjejen har blivit nu...men det är ok. nu ser man hur i verkligheten är...men ärligt sagt detta har man ju sett hela tiden...hon vill bestämma, hon vet allt bättre än andra...det är bara hon hon hon och ingen annan. ;)
------------------------------------------------
Man kan lungt säga att förra säsongens kille tog med sig mycket dålig energi in i huset...och lilltjejen rider med homom, plus den buttra tjejen bidrar till negativ energi...och lillkillen spribgen från deltagare till deltagare, lyssnar och håller med alla och snackar skit om alla...
--------------------------------------------
Nu visas verkliga känslor i huset...bra...allt är inte bara kärlek, så är det i verkliga livet...dom har levt i en drömvärld där i huset och fantiserat om kärlek...nu är allt detta nästan bortglömt...redan det är en utvecklig, en personlig utveckling så att säga...återstår bara hur var och en klarar detta...vissa är enormt känsliga.


2021-04-14
Två drama queen...det blir för mycket...nu är dom lierade med varandra...det är olycksbådande...kaos ...oreda...bråk.


2021-04-14
Lilltjejen säger hon paktar inte som dom andra gör...vad...det är ju hon som har börja pakta...hon har en pakt med förra säsongens kille..."herre gud" hon vet inte ens vad paktande är...förra säsongens kille vet och har dragit henne med...men det vet inte lilltjejen...

Och vad som kommer till negativ energi...förra säsongens kille kom med negativ energi till huset och lilltjejen hänger med.
------------------------------------------
Hon är avundsjuk på ph-tjejen...det är där skon klämmer...oj vilken ilska det finns i den lilla kroppen...
-------------------------------------------
avundsjuka är som pest...avundsjuka förstör vänskap...avundsjuka förstör den som känner avundsjuka.


2021-04-14
Avundsjukan har varit där hela tiden...ingen vågade bara yttra sig om den...men nu när dom paktar så har denna avundsjuka kommit fram...lilltjejen tror att det är förbästämt vem som skall vinna...det är avundsjuka det...antar att lilltjejen har fått lite infå från killen från förra såsongen.

--------------------------------------------------
Den kvinliga avundsjukan...vad beror det på...att generellt sett kvinnor bråkar och hackar på varandra och är avundsjuka, det är väl rätt så känt...vissa hackar på varandra som höns och kacklar även som höns mot varandra...
Kvinnor drar sällan tillsammans, avundsjukan sätter stopp för det...nu pratar jag allmänt alltså...alla kvinnor är inte sådana höns...Vissa kvinnor försöker dölja sitt negativt och avundsjukt beteende...men det går ju inte att dölja :) avundsjukan skiner som svettande sol :)


2021-04-14
Casanova tycks få ont i nacken när han stirrar den starka killen nästan hela tiden...nu har det väl gått redan över 3 timmar


2021-04-14
Lilltjejen ljuger för ph-tjejen...lilltjejen klagar på att ph är så positiv hela tiden...herregud...vilket elakt och barnsligt påstående...bakom hennes tillgjorda skatt har hela tiden gömt sig en liten elak rackarunge...lilltejen säger att hon paktar inte , att hon vet inte vad spel är för något...men, hon paktar...hon har förändrats till något mycket negativt...killen från förra säsongen styr henne helt och hållet med sin negativ energi...lilltjejen fattar inte detta...hon bara upprepar sin mantra, "fataru "  "fataru"...trodde att när gamlingen åkte ut så har jag inte mycket att skriva...men lilltjen och förra såsong killen skapar kaos hela tiden nu...så ok, jag min åsikt :)


2021-04-15
Avundsjuka små jävlar...det är det vad dom är...dom är avundsjuka på ph-tjejen och nu har dom huggit henne i ryggen, hon är en av dom nominerade alltså...och nu beslutar dessa små små fega stackare att dom skall inte prata om nomineringarna...på så sätt slipper dom prata om detta...dom vågar inte stå för det dom gjort...alla vet ju detta handlar om avundsjuka...men prata kommer dom.

t.ex tidigare då när lilltjejen och förra säsongs kille pratade då sa lilltjejen t.ex att det är i förväg bestämt att "hon" vinner och då är det lika bra att lilltjejen sjäv lägger av...och förra säsong killen hatar på ph-tjejen på grund av att det var hon som föreslog att han blev blockad av immunitetstävlingen.
Nåja...skulle tro att på-tjejen vinner över dom alla för hon är snäll, hon snackar inte skit om andra och hon är omtyckt av tittarna...men dessa små avundsjuka djävlar försöker redan nu bli av med ph-tjejen
-------------------------------------------------
Detta var väntat...alltså nomineringen av ph-tjejen...för vissa har ju rentav visat sin avundsjuka...fegt gjort och skulle tro att ingen vill berätta för andra.
---------------------------------------------------
Och nu snackar förra säsongskille skit om ph-tjejen...det är han som skapar kaos just...det är han som vill att andra skulle tycka illa on ph-tjejen...det är hans taktik...han vill ju själv vinna miljonen....vilken liten skit han är.
-------------------------------------------------
Finns inget värre än fega människor...lika hemska är dom som är avundsjuka


2021-04-22
Vilken överraskning att vågade nominera ME,
samt att Em är nominerrad
hon säger att dom har paktat mot henne
...

men vad då, dom får ju pakta hur mycket dom vill...
spelet går ju ut att man paktar
och försöker hålla sig kvar...
alla vill ha miljonen...det är ett spel...
--------------------------------------------
Är verkligen överraskad att dom vågade :)


2021-04-24
Att manipulera andra är jätte fult gjort...

Em spekulerande
och visade sin konstiga grabbiga humor...
saken är den att varje ord man yttrar,
berättar om en själv hurudan man är..


2021-04-27
Så tittarna hatade ut "offerkoftan" fast sista veckan var han ju utan offerkofta och hur trevlig som helst...gillar inte hatande...varför hatar folk så mycket på internet?


2021-04-27
Kärleksflummet fortsätter...nu när dom 3 från förra säsongen är borta, fortsätter kärleksflummet som förut...att dom orkar...alla tänker på miljonen och vill vinna den...men det blir konstigt och ganska så meningslöst utan paktande...visst har dom bråkat häftigt dom senaste veckorna...nu kommer dom att svälja och leka igen "älska alla"...dom vågar inte släppa loss

----------------------------------------------
Det verkar nästan att det tidigare förbudet att inte pakta, sitter fast hos dom...på grund av att dom fick inte pakta, skapade dom en utopisk kärlekskarusell för sig och nu har dom svårt att släppa den...fast dom har ju visat oss tittare att dom inte älskar alla i huset


2021-04-29
Lilltjejen äter och äter, hela tiden...

hon blir rundare och rundare :) ..
men jag kan förstå det...mat är gott.


2021-04-29
Lilla generalen tittar nu fram...
skapar en massa nya regler...
sträng hög röst, allvarlig ansikte...
killarna retar henne och tyvärr kan hon inte stå emot...

tv brukar ofta vinkla människor på ett mycket fördelaktigt sätt
eller mindre smickrande sätt.

B'st då att titta på live från kamerorna, 
Generalen får stå emot pikar och hån, 
hon stark är, hon pallar trycket.


2021-04-29
Tror att lilltjejen gjorde sitt bästa, 

hon kanske tror att militär skall vara mycket strängt, 
det är lätt att gå till överdrift i sin strävan, 
men detta är ju lek, 
lek och var glad att du får vara med, 
Glöm inte att man kan förlåta, 
att bli sårad känns hemskt, 
men gå vidare, lär dig förlåta, 
allt är inte negativt, 
du gör din egen dag till det det blir, 
var positiv.


2021-04-30
Det är självklart så att när man tjuvlyssna
vad andra pratar om en,
får man oftast höra sådant man inte vill höra...
man blir sårad...mycket sårad...
man kan då inte skylla på dom som man tjuvlysnade...
man bör helt enkelt skylla på sig själv att man tjuvlyssnade.

Man bör liksom vara medveten att
man pratar friare om andra när dessa andra är inte med...
så gör nog alla...
det kallas väl att man har hämningar...
man vågar inte säga rent ut vad man kanske innerst inne tycker...
man skönmålar sina ord ofta,
för att undvika bråk och sårade känslor.


2021-05-04
Det är sorligt se dessa ungdomar...

mycket låg allmän bildning...
----------------------------------------------
Fast man vill vara positiv,
måste man våga säga som saker och ting är...
man skall inte ljuga eller leka att allt är jätte bra...
det är nämligen så att den, dom, som har börjat i leken,
dom måste tåla leken och
dom måste även tåla att man ger recension av leken,
precis som vissa håller på med bok recension...
man tycker ju inte att allt görs rätt...
fast det är ju frivilligt hur ledig eller
deltagande man skall vara och säga sina åsikter :)


2021-05-04
Pakt

fördrag, 
raktat, 
överenskommelse, 
avtal, 
kontrakt, 
allians, 
bundsförvantskap, 
förbundsakt, 
konvention, 
förbund, 
sammanslutning
T.ex i dokusåpor har man pakter...så som i BB och PH...årets BB vill dom inte pakta säger dom...eller dom tycks inte veta vad paktande är...pakter är ganska allm'nna i många sammanhang...i många arbeten paktar man om man vill att ens förslag om något eller några skall gå igenom...pakter är inte av undo...pakter kan vara nyttiga och användbara för det mesta...men då måste alla kunna hantera paktande och inte bli sura...dom som blir sura, han kanske svårt att sammarbeta i mindre grupper...


2021-05-07
Vad hon skriker, 
nåja, skrik skrik, 

det gör inget :)


2021-05-09
Visste att det skulle bli så här på sista tiden...

miljonen lockar fram deras sämsta egenskaper, tyvärr...


2021-05-09
Tycker att alla program där tittarna skall rösta,

men röstningsresultatet visas inte,
är som bäddat för produktionen att fuska...


2021-05-10
Vem åker ut ikväll? ..

enligt spelarna är det Ad 


2021-05-17
Enligt spelarnas odds

är det Pedram som åker ut ikväll.
-------------------------------------
Visst blev det så.


2021-05-18
Tjejerna är sminkade till tänderna, 

Vem åker ut ikväll? ..Ju eller Ma?
----------------------------------------------------------
Senare på kvällen.......
joo det var Ju som fick lämna.


2021-05-19
Spänd förväntan, 

vem försvinner ikväll, 
dom går som på nålar,
Nerverna är på helspända, 
arma ungdomar, 
det där kan inte vara bra för själen, 
snart är det slut och 
alla får frid i sin själ om man så vill.


2021-05-19
Till bitterheten ;)

Du, var inte så nedrig mot lilltjejen, 
du, du ignorerar lilltjejen, 
det märks mycket tydligt, 
varför gör du så, 
är du rädd att åka ut före lilltjejen, eller? 
många gnäller på lilltjejens dåliga humor, 
men din humor då, 
din humor är lika negativ, 
det finns mycket känslor i huset just nu, 
både positiva känslor och negativa känslor, 
varför din humor sägs vara charmigt, 
men lilltjejen humor något dåligt? 
Konstigt tänkande sådant där, 
---------------------------------------------
För övrigt...
hudfärg eller nationalitet spelar ingen roll,
Man bör behandla alla likadant i liknande situationer, 
Om humoret är ofta negativt hos någon invandrare, 
eller hos någon svensk, 
är det faktiskt lika illa, 
synd att många tjejer behandlar andra tjejer illa, 
är det den kvinnliga avundsjukan kanske? 


2021-05-20
Just nu...

Oddsen från ett spelbolag,
Tanja 2.50
Emelie 2.50
Simon 3.50
Nardos 3.50


2021-05-21
Den bittra, 

den skrikiga, 
den positiva, 
den känsliga,
Dom är kvar, 
alla spelar roller nu, 
fina och snälla dom försöker vara, 
-------------------------------------------
Förvånad att bitterheten är kvar 
och tycks vara på toppen med den positiva, 
varför hyllas bitterheten,
varför hyllas skrikigheten, 
varför hyllas inte känslighet,
Varför hyllas inte positivitet. 
--------------------------------------------------
Konstig värld vi lever i, 
konstiga idoler, 
dom positiva röstar på positivitet, 
dom känsliga röstar på känslighet, 
dom bittra och sura röstar på bitterheten, 
dom skrikiga och gapiga röstar på skrikighet, 
Så är det, 
inte konstigt alls, 
olika typer människor 
med olika egenskaper.


2021-05-22
Den känslige måste nu ut, 

folket har sagt sitt, 
skit vad tråkigt, 
Nu kvar...
den bittra, 
den skrikiga, 
den positiva, 
--------------------------------------
Hoppas att positivitet vinner, 
positivitet är bra för världen, 
--------------------------------------------------
Bitterhet skapar bråk och elände, 
skrikighet skapar bråk elände, 
positivitet skapar iställer mer positivitet 
och harmoni.
-------------------------------------------------
Håll tummarna för positivitet, 
tryck på knappen för positivitet, 
----------------------------------------------
länge leve positiv tänkande i värden :)


2021-05-24
Bitterhet ändrat sitt beteende har, 

spelar hon snäll nu är, 
är hon bitter eller snäll 
eller någonting mitt i mella, 
hur som helst...
spelat hon har hela tiden, 
inte varit äkta. 
nu bitterhet vill vinna, 
leker att hon snäll är. 
Miljonen gör en girig, 
men att ändra på sitt beteende, 
att inte vara äkta.
------------------------------------------------
Trots detta...
LYCKA TILL:


2021-05-24
Den skrikiga har tystnat, 

ändrat sitt beteende har hon, 
hon tänker, 
hon gråter, 
hon snäll försöker vara nu, 
miljonen lockar så klart,
------------------------------------
Den skrigiga brukar spegla sig där man kan och dansa, 
gillar sin egen spegelbild :) 
skriker lite till och 
visar sin rumpas rörelser, 
sexig vill hon se ut.
--------------------------------------
Men trots allt detta...
LYCKA TILL.


2021-05-24
Den positiva positiv varit, 

hela tiden, 
hon inte ädrat har sitt beteende, 
hon äkta tycks vara, 
mycket glädjande egenskap hennes positivitet
------------------------------------------------
Önskar henne/dig...
LYCKA TILL, 
vinn hela skiten, 
ta hem miljonen :)


2021-05-24


Spelbolag tycks hålla med bitterhet, 
bitterhet vill dom kora till vinnare,
Varför, 
är bitterhet en bra egenskap?
--------------------------------------
Positivitet ligger tvåa hos spelarna, 
gillar spelarna inte positivitet? 
Varför?
-------------------------------------------------
Den skrikiga ligger hos spelarna som trea, 
spelarna tycks inte gilla ständigt skrikande. 
-------------------------------------------------------
Frågan är...
vad gillar tv4? 
Vem vill tv4 skall vinna? 
Är speler riggat? 
Röstningsresultat har aldrig visats upp till tittarna, 
det är som bäddat för fusk.

2021-05-24
GRATTI TANJA. 
du vann 
du den positiva, 
underbart :)


Kommentit

Ladataan...