2021-10-09
Flytten till stad, ett stort hus där...alltså föräldrarna har lämnat gården...kanske dörstår dom nu att dom kan inte isolera sina barn helt och hållet
...sonen M och systern M har hyrt ett hus och flyttat tfrån familjen...dom har inte träffat sina småsyskon på 4 måder....dom åker till familjen helt plötsligt och glädjs åt sina syskon...föräldrarna ör reserverade mot dom...andra sonn M och habs hustru träffar numera inte alls hans föräldrar och får därmed inte heller umgås med sina småsyskon. ...Vilket liv...stackars äldre barn...föräldrarna kan inte acceptera dom på grund av att dessa vuxna barn har sin egen vilja och sitt sätt att leva.

2020-05-07
Det känns nästan ont i hjärtat att titta på detta program

2020-04-30
Sonen M har blivit vuxen och börjar modellera som jobb...föräldrarna pratar med sonen E och hans hustru...men dom kan inte försonas...för föräldrarna ser inte sina fel vad dom gjort med barnen...dom skyller på deras vuxna baen om allt, men  kan inte se sina egra roller i konflokterna...inte ännu iaf.

2020-04-23
Att 13 åriga sonen I får inte spela med i bandet med sin bor E är olyckligt:...Pojken I  är lugn fortfarande...inte upproriskt ännu...16 åriga dottern M är upproriskt.
Föräldrarna förstår inte...dom vill hålla fast sina barn där i gården.

2020-04-16
När föräldrarna skall resa och fira sin bröllopsdag...kommer sonen E med sin hustru och hälsar på barnen...E har ju längtat efter sina småsyskon...men senare uppskattas detta inte av föräldrarna så klart.
Synd att föräldrarna vill kontrollera så mycket...dom kommer att förlora mycket på grund av sina kontrollbehov av barnen.

2020-94-09
Dottern M fiskar efter lite frihet...reste till Kalifornien med din bors hustru.
Visst kan föräldrar skydda sina barn...men för mycket är alltid för mycket...barnen kommer att längta bort från sina föräldra så småningom...det är ju väldigt extremt att inte låta barnen smaka cocacola, socker osv...

2020-04-04
Annorlunda familj...Paths är kristna men gillar inte kyrkan...dom gillar leva ifrån andra och särskilt vill förälsrarna att barnen har inget med andra att göra med...9 barn i olika åldrar...föräldrarna bestämmer allt, kläderna, maten, allt i barnens liv...dom bor i en stor gård på landet...sonen E har gift sig och föräldrarna tycker inte om sin svärdotter och vill inte att andra barnen träffar dom ensamma utan föräldrarna....barnen får hemundervisning, alltså ingen skola utanför gården.
Sådant där kan gå väldigt fel...finns risk att när barnen blir vuxna att dom tar avstånd från sina föräldrar...föräldrarna vill väl, men barnen har ju en egen vilja...ju äldre barnen blir, desto mer längtar dom efter sin frihet.