Olen katsonut kaksi säsongia nyt ja odottelen kolmatta...mutta oletan että kolmas ja neljäs ei ole saman vevoisia kuin ykkönen ja kakkonen.
Teema on Macarena joka tuomitaan 7 vuodeksi vankilaan ja hänen suhteensa muihin vankeihin ja tietenkin suhde vartijaan, Fabio...
Espanjassa serie on ollut valtava...suuri menestys ja fanit on tehneet esim. teeman, "Fabio y Maca"...missä joka pienessä filmin pätkässä Fabio ja Maca on kasvotusten.
Espanjalainen nimi, "vis a vis" merkitsee ".face to face"...Fabio kiinnostunut Macasta ja Maca kiinnostunut Fabiosta...nuoret naiset pitää siitä teemasta...mutta luulen että se teema häviää lopulta ja sen mukana fanien kiinnostus serieen. 
Serie on väkivaltainen ja lesboutta täyteen ja kaikki on och tehty yliammutusti, siis liioitellen...sillä ei todellisuudessa vankiloissa tuollaista tapahdu :)
Minäkin pidän fanien teemasta, "Fabio y Maca" :) suhde joka siis ei ole sallitu vankilassa.

Fabio-400.jpg
Roberto Enríquez alias Fabio

Fabio2-400.jpg?1563326728


M&F | Your guardian angel
- youtube -

Fabio y Maca (Vis a vis) - Sabes
- youtube -

"Fabio y Maca"
- youtube -

Vis a Vis
Macarena döms till sju års fängelse för brott hennes boss begått. Nu försöker hon anpassa sig till en värld fylld av mycket farliga kvinnor.

- elle -

Macarena Ferreiro is a young naive woman who falls in love with her boss and, because of him, commits several accounting manipulation and misappropriation crimes. She is accused of four tax crimes, and consequently she is imprisoned at the Cruz del Sur Prison as a precautionary measure with very high bail set. She has to face the emotional shock that being in jail means to her, as well as the complicated relationship between the inmates; among them Zulema stands out as the most dangerous prisoner.
In prison Macarena will soon realize the chance to survive the projected seven-year sentence she will likely receive if convicted depends on changing, evolving and becoming a very different person. Meanwhile, in order to pay the bail, her family outside gets involved in finding a large sum of money hidden somewhere, in dispute with Zulema's boyfriend, who will lead the Ferreiros to a terrible situation.

- wikipedia -