Haluaako Halla-aho päästä eroon mestari sanasta? ..Tai onko se muut persuista jotka haluaa saada pois mestari sanan? ..haluavat yrittää saada kannatusta muiltakin kuin vain mestaria ihailevilta :)
Se tulee tietenkin viemään kauan aikaa ennen kuin persut on salonkikelpoisia, sillä Halla-aho opetuslapsineen on pitänyt siitä huolen että suurin osa kansasta kääntää selkänsä persuille...

Ruotsissa ei Ruotsindemokraattien johtaja Åkesson ole koskaan ollut mestari asemassa :) ja silti SD ei vieläkään ole salonkikelpoinen.

Joten persujen salonkikelpoisuus on vielä kaukana harmaassa tulevaisuudessa.. 
Halla-aho ja monet persut haluaa nyt yrittää kääntää takkia, jotta kannatus kasvaisi...mutta ei se ihan noin vain käy...olisi pitänyt jo heti alusta lähtien ajatella miten puhuu...ja tuo mestari juttu on tosi ällöttävää...nyt kun Halla-aho on päässyt politiikan makuun Brysselissä, niin poliittinen ura kiinnostaa häntä ja ehkä hän nyt haluaa kääntää selkänsä heille jotka häntä mestarina pitää :)


Analyysi: "Mestari" Halla-aho on kiusaantunut liikanimestään ja kaitsee nyt opetuslapsiaan asialinjalle
Puoluekokoukseen saapui menestyksen marinoima puheenjohtaja, joka haluaa varjella perussuomalaisten saavuttamaa asemaa, kirjoittaa politiikan toimittaja Jyrki Hara.

- YLE -