Usein on kova kiistely siitä mitä syrjintä ja rasismi on...netissä blogeilla ja foorumeilla kiivaat maahanmuuttajien vastustajat tekee kaikkensa kun he vetoaa sananvapauteen kun heitä oikaistaan heidän vihakirjoituksista...sananvapaudella on rajoja...ihan mitä tahansa ei ole oikeutta sanoa muista ihmisistä tai kansoista...laki sellaisen jo kieltää.

Kun muslimi kirjoittaa esim. paikassa missä keskustellaan eri asioista mitä maailmalla tapahtuu ja ottaa esille uutisia esim. Suomesta...niin muukalaisvihamieliset kakarat alkaa ilkkua ja sanoa että ei ole mukavaa lukea negatiivistä Suomesta...mutta he ei sano mitään jos esim. joku jatkuvasti ottaa esille negatiivistä Ruotsista ja tai muslimeista...

Samassa yhteydessä nuoret muukalaisvihamieliset sanoo että se kirjoittava muslimi on radikaalinen islamisti ja aivan samanlainen kuin isis-naiset puheissaan :)
Ne nuoret muslimeja vihaavat huutelijat ei voi sietää muslimeja, sen takia se heidän kenkä ja pipo kiristää niin valtavasti että heidän täytyy alkaa rääkyä kuola valuen suu pielistä :)

Ajatelkaas miltä mahtaa tuntua siitä muslimista joka saa tuollaista niskaansa suomalaisilla foorumeilla ja tai blogeilla...
Näyttää siltä että se on harvat muslimit jotka haluaa osallistua suomalaisilla foorumeilla keskustelemaan...he tietää jo etukäteen että he joutuisi usein vihankohteeksi...ja ne harvat jotka uskaltautuu keskustella saa koko ajan vihaa osakseen, suurta ja näkyvää vihaa.

Kun lueskelee suosmalaisia foorumeja, niin en minä ainakaan ole koskaan lukenut tai havainnut että muslimit siellä vihaisi suomalaisia. Se mikä on näkyvää on se että että eräät suomalaiset vihaa muslimeja niin tavattomasti että he kirjoittelee inhottavia vihakirjoituksia jostakin muslimista joka sattuu olemaan paikan päällä siellä juuri silloin.
Mistä tuollainen joihtuu?

Johtuuko se tietämättömyydestä? ..Pelosta? ..Inhosta?
Joka tapauksessa ne nuoret muukalaisvihamieliset suomalaiset näyttää kuinka huonosti he voi...he näyttää koko foorumille oman huonon vointinsa...sillä ihminen joka voi hyvin, hänellä ei ole minkäänlaista tarvetta alkaa haukkua ketään ja viljellä ad hominem koko ajan vihaamiaan kohtaan.

Noitten nuorten muukalaisvihamielisten kanssa ei kannata keskustella...heille ei mene mitään perille sanoi heille mitä tahansa...heidän ahdinko on niin suuri että he haluaa että muutkin ympäristössä alkaisi voida huonosti...he siis haluaa seuraa huonoon vointiinsa.

PSSST
En tietenkään väitä etteikö muuallakin maailmassa olisi samanlaisia muukalaisvihamielisiä...mutta tämä kirjoitukseni käsittelee nyt Suomea, joten siksi puhun suomalaisista foorumeista.