Kristillistaustainen KD Ruotsissa puhuu nyt koko ajana että niihin alueihin joissa on probleemia pitäisi myös niissä alakaa toimia kristillisin tavoin jotta paikoista saisi hyvät paikat.

KD ei ymmärrä sitä että Kristinusko ja muutkin uskonnot on aina vänkänneet vastaan sekularismia/maallistumista, kaikkien tasaäarvoa ja niin edelleeen. He on aina laittaneet vastaan ja laittavat vastaan edelleenkin.
Jos kristillistaustainen KD ajattelisi kaikkien tasa-arvoa niin he tekisi esim. kaikkensa jotta köyhät eläkeläiset saisivat korkeamman eläkkeen jotta tulisivat toimeen eläkkeellään. Mutta ei niin ei. 
Monet entiset kristilliset mielipiteet yhteiskunnasta oli hyväksi vain rikkaimmille ja niin on edelleenkin.
Sd vetää samaa konservatiivistä linjaa mutta sdn äänestäjistä monet ei sitä ymmärrä, ainoa mitä he ymmärtää on vain sana, pakolainen ja pakolaisten vastustus

Vi har knappast kristendomen att tacka för att de mänskliga fri- och rättigheterna har vuxit fram i just Europa och USA. 
Den kristna högern och de konservativa har däremot alltid motsatt sig ökade rättigheter och frigörelse för alla. De har hört till de mest högljudda nejsägarna, skriver Daniel Färm i ett svar till Ebba Busch Thor.
Samtidigt har såväl kristna som muslimska och andra religiösa samfund ofta också varit direkt hämmande och förtryckande.
Motsätter sig ett mer jämlikt samhälle
I Ebba Busch Thors Sverige kan vi inte höja skatten för de mest privilegierade för att finansiera höjd pension. Högern ser inte problemet i att kvinnor i arbetaryrken har hälften så hög lön och dubbelt så otrygga anställningar som män i tjänstemannayrken. Eller att de tio procenten med högst inkomster tjänar lika mycket som den halvan av befolkningen som har lägst inkomst. 
Man kan vara både tungtalande framgångsteolog, feministisk muslim och samhällskritisk humanist i det svenska sekulära upplysningssamhället. Men om man väljer Kristdemokraterna, så väljer man ett parti som motsätter sig ett mer jämlikt samhälle. Inte minst för kvinnor och andra i förorterna.

- expressen -

Eräät lait kai tosiaankin perustuu Raamattuun jollakin tavalla sillä olihan Kristinusko kauan aikaa vallassa jos vähänkin on uskonnonhistoriaa lukenut niin tietää että kirrko piti valtaa ja kansalaiset oli kirkon armoilla melkein kaikessa ja kirrko ei siihen aikaan kohdellut kansalaisia erikoisen hyvin.
Kristinusko ei esim. ole se joka teki valtioistamme hyvinvointivaltioita ja antoi esim. naiselle ja miehelle samat oikeudet.
Päin vastoin, kirkko on aina pollut vastaan nykyaikaisia lakeja ja näkemyksiä. Kirkko, siis kristityt on laittaneet vastaan paljon, sillä he halusi pitää Raamatullisia lakeja ja lakeja joita he väitti olevan Raamatusta vaikka ne oli niitten omia tulkintoja vaan.
Ruotsissa esim. kristillistaustainen puolue KD väittää että paikkojejn joissa probleemeja täällä täytyisi myös alkaa toimia Raamatun mukaisesti, kristillisesti.
KD ja SD täällä on konservativisia puolueita ja haluavat mennä kehityksessä hieman taaksepäin.
Kristilliset ei aikoinaan parantaneet valyioita, se oli selulaarit, siis maallistuneet jotka sai aikaan paremmat olot kansalle, ei siis kristityt.
Sekulaarit on vieneet esim. Ruotsia eteenpäin kauan aikaa ja kirkolla ei ole minkäänlaista avaltaa enää kansaan nähden, ei myöskään politiikkaan.
Tietenkin nykyaikana kristityt tekee hyvää työtä, mutta ei kaikki, se taitaa riippua siitä mihin Kristinuskon haarautumaan he kuuluu.