Ympäri maailmaa menossa naisvastainen politiikka, jossa miehet ja eräät naisetkin, haluaa estää naisia tekemästä aborttia jopa silloin kun nainen, tyttö on tullut raskaaksi raiskauksesta.
USAssa yksi osavaltio on lainmukaan nyt kieltänyt abortin ja siellä abortin tekevä nainen saa paljon korkeamman rangaistuksen mitä raiskaaja saa. Tuo kertoo sen millainen näkemys heillä on naisista.
Esim. SD on aborttia vastaan.
Yksi KD-politiikko, siis kristillistaustaisen puolueen mies-jäsen joka työskentelee EUssa, on 22 kertaa äänestänyt siellä aborttia vastaan, myös raiskaustilanteissa se ei halua että nainen tekee abortin.
Minkä ihmeen takia eräät kristityt tahot ja myös äärioikeistolaiset, siis konservativiset äärioikeistolaiset, alkaa haluta määrätä naisen ruumiista?
Saavatko he sillä tavalla itsestään vahvan kuvan?
Katsovatko nuo miehet naisten olevan vaarallisia yhteiskunnassa ja haluavat päättää naisen ruumiista?
Feminismiä pelkäävät kai :)
Kuitenkin esim. KD sanoo olevansa feministejä, Ebbakin sanoo olevansa feministi, mutta Ebba on aborttia vastaan omalla tavallaan, mutta sanoo että hän on Ruotsin aborttilain kannalla.
Mutta Eabba antaa KD-politiikon EUssa jatkuvasti äänestää aborttia vastaan.
Onko tuollainen abortin vastustaminen konservativa äärioikeisto feminismiä? 

- omni -

Nyt Adaktusson antanut haastattelun hiljaisuutensa jälkeen...mutta oikeastaan hän ei sanononut yhtään mitään...kunhan vain kierteli ja kaarteli kysymyksiä...olisi ollut parempi kun olisi ollut edelleenkin hiljaa.

- omni - expressen -