Toivottavasti Rinne ei ota Persuja mukaan hallitukseensa.
Halla-aho ei ole perunut blogikirjoituksiaan ja ei siis ole muuttanut mielipiteitään...halla-aho on saanut sakkoja villitsemisestä kansoja vastaan, siis rasismista...se olisi suuri häpeä Suomelle jos hänen kaltaisensa olisi hallituksessa.
Asia olisi kai hieman erilainen jos halla-aho olisi perunut kirjoituksiaan jollakin tavalla, esim. sanomalla että nuoruudenhulluudessaan kirjoitteli kaikenlaista sillä se herätti huomiota kun provosoi karkeasti...mutta ei, halla-aho ei ole perunut sanojaan.

Jussi Halla-ahon blogikirjoituksista ja ”ihmiskäsityksestä” tuli hidaste perussuomalaisten hallitustielle – Näin Halla-aho kirjoitti vähemmistöistä vuosikymmen sitten.
että ”profeetta Muhammad oli pedofiili, ja islam on pedofilian pyhittävä uskonto, siis pedofiiliuskonto. Pedofilia on Allahin tahto”. 
”Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino”,
 että olisi ”yksinomaan iloinen”, jos ”maahanmuuttajajengi” raiskaisi vihreiden silloisen kansanedustajan.
että ”olen edelleen ja tulen jatkossakin olemaan vilpittömästi ja täydestä sydämestäni sitä mieltä, että jos naishenkilö, joka vastustaa maahanmuuttajaraiskaajien karkottamista, tulee maahanmuuttajaraiskaajan raiskaamaksi, se on iloinen asia”
”Yksittäisten henkilöiden mainitseminen tällaisissa yhteyksissä on epäviisasta, ja siksi poistin kommentin. Itse periaatteesta olen toki edelleen samaa mieltä.”
Mainitsemaansa periaatetta Halla-aho avasi myös vuonna 2006 julkaistussa kirjoituksessa, jossa hän kirjoittaa toivovansa, että maahanmuuton seurauksena lisääntyvien raiskausten uhriksi joutuisivat vihervasemmistolaiset naiset, koska he ovat Halla-ahon mukaan vastuussa maahanmuuton kasvusta.
”Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan”
että on ”pelottavaa”, että ”poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle”.

oikea ”vihan kohde” on ”utopiassa elävä poliittinen eliitti, jolle neekeri on hoivattava reppana ja kiva halinalle ja joka vähät välittää yhteiskuntarauhasta”
ettei mene väliin, jos näkee pahoinpitelyn tai raiskauksen, koska ei halua riskeerata tilannetta, jossa joutuisi maksamaan ”jollekin Afrikan sarven ihmissaastalle vahingonkorvauksia ’kivusta ja särystä’”
”ainoa mitattava ja siten kiistatta olemassa oleva ihmisarvo on yksilön instrumentaalinen arvo. Yksilöt voidaan perustellusti asettaa arvohierarkiaan sen mukaan, miten paljon heidän kykyjensä tai osaamisensa poistaminen yhteisön käytöstä heikentäisi yhteisöä”. Halla-aho jatkaa tekstissään, että ”kaikki ovat eriarvoisia”, mutta ”toisin kuin egalitaristit kuvittelevat, eriarvoisuudesta ei seuraa vähempiarvoisten kaasuttaminen, ellei kaasuttamiselle ole muuta pätevää syytä”
Halla-aho kirjoitti olevansa ihmeissään, miksi muslimeilla on niin ”suuri halu tuottaa kipua heikoimmassa asemassa oleville, kuten eläimille, lapsille ja naisille”. ”Miksi musulmaanit hyppelevät munat pystyssä mölähdellen, kun päitä katkotaan tai jotakuta lyödään raipalla?”
Vuonna 2011 Halla-aho kirjoitti Facebookissa, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, ”jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla”.

- HS -

- YLE - HS -