Tuo nyt oli odotettua että suomalaiset pakolaisia vastsustavat alkaa kerätä nimilistoja...niin paljon he pelkää hädässä olevia ihmisiä että eivät halua että Suomi avustaisi...muukalaisvihamaieliset ei ole tyytyväisiä siihen että Suomi aikoo allekirjoittaa luultavasti tuon sopimuksen.

Miksi muukalaisvihamieliset ja kiihkeästi kansallismieliset ei halua pakolaisille oikeutta turvalliseen elämään...se on karmeaa syrjintää, rasismia ja vain itsensä ajattelemista...muukalaisvihamieliset on vailla empatiaa...empatian puutee tai empatian pienuus on kuin virus heissä, sairaus joka ei halua samoja ihmisarvoja kaikille maapallon asukkaille.

Global Compact for Migration -sopimusta (GCM) vastustavaan adressiin on kertynyt lyhyessä ajassa yli 15 000 nimeä.
Adressin tekijät vaativat kansalaisten informointia sopimuksen sisällöstä ja laajaa julkista keskustelua.
Sipilän hallitus aikoo allekirjoittaa sopimuksen Suomen puolesta 10. joulukuuta YK:n konferenssissa Marokossa.
YK:n eteenpäinpuskema kansainvälinen GCM-sopimus turvaisi siirtolaisten oikeuksia ja helpottaisi maahanmuuttoa. Europarlamentin ENF-ryhmä on huolissaan muun muassa siitä, että sopimus tekisi massamaahanmuuton arvostelemisesta ”vihapuhetta”, josta rangaistaan ankarasti.
Perussuomalaiset ovat vaatineet kansanedustaja Ville Tavion jättämällä toimenpidealoitteella asian käsittelyä eduskunnan täysistunnossa.
Useat maat, muun muassa Yhdysvallat ja Itävalta ovat vetäytyneet sopimuksesta itsemääräämisoikeuteen vedoten.

--- suomenuutiset -

--- suomenuutiset - suomenuutiset -