Kristendemokraters Ebba Busch Thor har tydligt visat sitt accepterande ac SD...Moderatledaren Kristersson försöker agera i det dolda, hal som en ål, försiktig, men det är även hur tydligt som helst vilken är Kristerssons linje...synd att dessa två partier närmar sig sd...det är rent av skamligt gjort av dom...men men...makten och "härligheten" lockar Ebba och Kristersson...detta är inte bra för Sverige...Ebba rakt på sak, Kristersson försiktigare...fan ta dessa maktgalna politiker som är färdiga att ta sd in i värmen...varför skall Sverige säljas till det högerextrema sd?????

Återstår att se hur Lööf och Björklund agerar...Lööf kommer nog har väldigt svårt att rösta nej till Kristersson....vågar hon släppa fram Kristersson och bita i det sura äpplet genom att äta upp sina egna ord :)
Lööf drömmer fortfarande om Alliansregering...varför förstår hon inte att bloclpolitik är nu nästan död????

Att M-ledaren Ulf Kristersson valde att stänga dörren för Annie Lööfs (C) sonderingar har skapat stor irritation inom C och L, uppger källor för Aftonbladet.
En allianskälla menar att det i dag blev tydligt att Kristersson väljer SD-ledaren Jimmie Åkesson före Annie Lööf trots att hon är en del av Alliansen.
– Nu har han valt sida, nu får han visa hur han tänker sig att han ska kunna regera med SD:s stöd, säger en centerpartist till tidningen.
Även Lööf är besviken över att inte ha fått möjligheten att sondera. På Instagram skrev hon att beslutet ”innebär att möjligheterna att få till stånd en alliansregering inte undersökts på djupet”.

--- omni -

Annie Lööf: Kommer inte sitta som gisslan till SD
--- omni -

KD-ledaren: Lööf är väl införstådd med vår linje
--- omni -