Maailma on täynnä kritiikkiä, mutta maailmaan mahtuu myös ilman kritiikkiäkin tai ainakin niin vähäisellä kritiikillä kuin vain mahdollista...Ilman kritiikkiä ihminen muuttuu rauhallisemmaksi ja saa harmoonisemman elämän, silloin on erittäin helppo hyväksyä muut ihmiset ja heidän mielipiteensä ja antaa heidän itse etsiä sitä mitä etsivät ja kohottaa henkistä olemustaan kykyjensä mukaan, silloin kun se sopii heille...
Kaikki olemme maapallon asukkaita, yhtä hyviä ihmisiä ja täytyy osata  rakastaa kaikkia ja olla auttavainen, etenkin hädässä olevien auttamista.

Jokainen menee menojaan, aikanaan valmistautuu, opettelee ja niin edelleen...Kritiikin viljely ei ole auttavaa tai neuvovaa...Kritiikkissä kohotetaan aina etusormi pystyyn ja osoitetaan muita, ymmärtämättä, että todellisuudessa he osoittaa sormellaan itseään. kertovat itsestänsä, jättävät käyntikortin joka on negatiivinen. ..Mielipiteitään tulee aina joskus vaihtamaan jonkin verran, se on kehitystä se, aika ja kokemukset kehittää...Tietenkin kritiikin saaja voi saada ahaa elämyksiä kritiikistä...Mutta mukavin tie oppia ja saada ahaa elämyksiä on kun ne tulee omalta itseltään, ymmärtää...Maailma on täynnä kritiikkiä vielä, se on opittua jo lapsesta lähtien.

Ymmärrätkö kritiikin negatiivisuutta?