Jos Kristersson luopuu nyt kun meni in i kaklet kovaa pamahtaen :) ..jos niin käy, ehdottaako silloin talmanen että Löfven alkaisi sonderata? ..Löfvenille taitaisi käydä yhtä huonosti kuin Kristerssonille...riippuu tietenkin ketkä antaisivat äänensä Löfvenille...työläisille olisi parasta että Löfven perustaisi regeringen...
Kaikkien muistissa on edelleenkin Alliansin 8 vuotinen entinen hallituakausi, mitä he teki haittaa työläisille, työttömille, sairaille ja niin edelleen.
Taisi Krirsterssonia jänistää kun ei uskaltanut kertoa aikeistaan L ja C...L ja C oli yllättyneitä Kristerssonin Facebook kirjoitukseen, yllättyneitä ja vihaisia...Kristersson on lipeä, liukas kuin limainen kala ja samalla arka, ei näy uskaltavan sanoa kaikkea suoraan, ei vaikuta luotettavalta.
Taitaa olla nyt Allainnsin loppu tulossa, ehkä hyvä niin olisi...Löfven o koko ajan halunnut että blockpolitiik o huono asia nykyään, johtuen sdstä.
Viisi viikkoa kulunut vaaleista ja ei vieläkää uutta regerig...Under tiden regerar Löfvenin regerig edelleenkin....kuikakohan kauan vielä kestää ennenkuin saamme uuden regeringen.