Läs hele artikeln...Nalin Pekgul säger sanningen...

Det är viktigt att skilja på muslimer och islamism. Islamism är en ideologi som vill begränsa människors frihet och framför allt kvinnors rättigheter. Deras ideologi har stora likheter med andra populistiska och högerextremistiska rörelser som nu växer fram runtom i världen. Sverigedemokrater och islamister förenas i sin strävan att begränsa kvinnors liv.
Vill du verkligen ha en auktoritär regim?
Det är inte bara SD:s begränsning av kvinnors frihet och deras fientlighet mot muslimer som oroar mig. Deras beundran av auktoritära ledare som Orban i Ungern, Putin i Ryssland och Trump i USA visar åt vilket håll de vill styra utvecklingen i Sverige. Om SD skulle få inflytande över politiken hotas vårt demokratiska system och vår yttrandefrihet. Hur besviken du än är på de andra sju partier som sitter i riksdagen måste vi förstå att SD står för en helt annan samhällssyn än de etablerade partierna. Vägen till det enkla och rena samhälle som SD drömmer om går via en auktoritär regim. Medlet är att så hat och skapa motsättningar som raserar det samhälle vi byggt upp. 
Nazismen lever kvar
Den senaste tiden har Expressens David Baas avslöjat att nazistiska tankegångar fortfarande förekommer hos sverigedemokrater. Jimmie Åkessons försök att tvätta bort naziststämpeln från partiet har inte hjälpt. Att man kan håna Anne Frank är bortom all anständighet.
Jag förstår att du är arg på de andra partierna som inte har kunnat hantera de samhällsproblem vi står inför. Men de anda partierna sår inte hat. De etablerade partierna må ha varit naiva, men de är inte onda. 
Jag har valt att stödja Ann-Sofie Hermansson (S) i hennes kamp mot extremism. Om du inte hittar något anständigt parti att rösta på så rösta blankt. 
- Nalin Pekgul

- expressen -