Olipas Sipilältä heitto...on mahtanut Sipilä tiirailla Ruotsiin päin ja ajattelee nyt sdtä...ei vaikuta siltä että persut ja Halla-aho kykenisi siihen mihin sd on kyennyt...sd on yrittänyt pestä pois nazismia ja rasismia puolueestaan, mutta eivät ole onnistuneet täysin siinä.
Persuilla ei ole tuota nazismihistoriaa niin kuin sdllä on...mutta Ruotsissa on politiikkojen osattava puhua ilman rasismia ja jolleivat osaa niin monet saa potkut...Suomessa sen sijaan rasismi on valloillaan kaikkialla, julkisesti ja keskustelufoorumit on pullollaan rasismia...Suomessa saa siis puhua rasistisesti julkisuudessa...Ruotsissa sen sijaan rasismia katsotaan hyvin pahasti ja siitä voi saada seurauksia, esim. potkut poliittisista puolueista.
Rasismin takia sd on pidetty poissa ja heidän kanssa ei olla tehty yhtääkään poliittista sopimusta, ja toivottavasti ei tulla tekemäänkään...sd nousu ei merkitse paljoakaan...muut puolueet tulee pitämään huolen siitä  että sd ei vaikutusvaltaa...toivottavasti....
Sipilä luulee että persut nousisi korkealle seuraavissa vaaleissa...tjaa, mistäs sitä tietää, Suomessa kyllä on valtavan suuri maahanmuuttovastustus ja uskonto Islam vastustus ja muslimien vastustus...hirvittää tuo useampien suomalaisten maahanmuuttajien vastustus...monet suomalaiset ihailee Unkaria, kamalaa.
Sipilä ei voi tietää kuka on "oikea" pakolainen ja kuka on niin sanottu elintasopakolainen....Sipilä ajattelee nyt vain vaaleja ja pelkää häviävänsä persuille...siitä Sipilän kenkä puristaa  :)

Analyysi: Pääministeri on väärässä – suurin osa turvapaikanhakijoista ei pyrkinyt Eurooppaan taloudellisista syistä
Juha Sipilän mukaan suurin osa Eurooppaan vuosina 2015–2016 tulleista turvapaikanhakijoista pyrki maanosaan taloudellisista syistä. Väite on väärä, kirjoittaa Eero Mäntymaa.
Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) esitti lauantaina väitteen, jonka mukaan suurin osa vuosien 2015–2016 turvapaikanhakijoista olisi niin sanottuja elintasopakolaisia.
”Suurin osa liikkeelläolijoista olivat taloudellisten syiden takia. Eivät sen takia että pakenisivat sotaa tai henkilökohtaista vainoa", Sipilä sanoi Ylen Ykkösaamun haastattelussa.
Väite herätti kansalaisissa ja mediassa huomiota, kahdesta syystä.
Ensimmäinen syy on se, että Sipilä piti turvapaikanhakijoiden taloudellisia motiiveja selityksenä Saksan viime päivien mellakoille.
Toinen syy on, että ajatus sinisilmäisiä eurooppalaisia sumuttavista ”elintasopakolaisista” on keskeinen peruste rajat kiinni –politiikalle.
Sipilän väite ei kuitenkaan pidä paikkansa.
Väitteen voi kyseenalaistaa pelkästään sillä tosiasialla, että EU-maiden vuosina 2016 (siirryt toiseen palveluun) ja 2017 (siirryt toiseen palveluun) tekemistä noin kahdesta miljoonasta turvapaikkapäätöksestä yli miljoona on ollut myönteisiä. Kun mukaan otetaan päätökset, jotka muuttuivat myönteisiksi tuomioistuimelle tehdyn valituksen jälkeen, luku nousee yli 1,2 miljoonaan.

- YLE -