Kristersson hävdar fortfarande att han vill bilda regering...men rödgröna är större än allianssen...så om man går efter blocken så är rödgröna större...man behöver inte vara matematiken för att kunna se det...
Kristersson med L, C och KD tycks vara maktgalna...
Löfven röstades bort med hjälp av SD,
Men nu börjar regeringsbildningen, eller försöket att se olika alternativ...Lövfen vill fortsätta som statsminister, han påängterar att det rödgröna blocket är större än alliansen, för allianssen hävdar att dom vill bilda regering...men det är  inte säkert att riksdagen vill ha Kristersson som statsminister...Kristersson är stor i munnen i sin strävan att ha makt, så maktgalen att han har stundvis varit villig att ta hjälp av sd...trots detta, är  Kristersson feg, han är inte rak i sin budskap.
Nu gäller vad alliansen gör, vara allians eller  bryta alliansen...L och C har ju lovat sina väljare att inte bilda regering med hjälp av sd, inte ens med sds passiv hjälp...återstår ifall L och C ståt för det dom lovat sina väljare...eller skall dom svika sina väljare..
Löfven vill bort från blockpolitiken...men alliansen strävar emot av gammal vana...så det kan faktist vara möjligt att Löfven bildar regering...
Löfven var otroligt modig när han lät sig röstas bort av allianssen och sd...bra gjort av Löfven...han visar att han är stabil, modig och har har inte snackat mycket skit om allians-ledarna...men allians-ledarna har desto mer snackat skit om Löfven...där  har vi stor skillnad vad gäller uppförande.
Däremot har Löfven varit starkt emot sd och hela tiden påmint om sds nazistiska bakgrund och sds människofientliga inställning.
SD Åkesson säger redan att han kommer att rösta emot alla statsministerkandinater som inte ger honom lite makt i kommande regeringer eller annan slags makt...med andra ord, det låter precis likadant som i förra valet...Åkesson hotar och hotar...hoppas allianssen kan stå emot honom...för Löfven står iaf emot sd mycket bra.
--- expressen - expressen -