SD Åkesson sai viimeiseksi SVT utfrågningar tehtävän kuten muutkin partiledarna...laittaa sd oikeaan paikkaan kartalla missä oli merkitty höger, vänster, tradition ja niin edelleen...
Åkesson laittoi ilman sen koommin ajattelua sdn samalle tasolle kuin M ja KD, jotka siis on aika oikealla, siis högerpolitik.

Åkesson on aina yrittänyt esittää että sd on mittenparti...
eräät köyhät ja eräät tavalliset työläiset  äänestää sdtä ajatellen sdn olevan heidän puolue...
Mutta sdn ajaa kovaa oikeistopolitiikkaa kuten Åkesson esitti asian laittamalla sdn kartalla sinne oikealle.
Sd ei aja köyhempien linjaa...esim. sd haluaa tehdä kaikille skattesänkning, mutta köyhät saisi monta monta kertaa vähemmän kuin mitä rikkaat...sdllä on kaksi rajaa, 30 000 kr ja 50 000 kr kuukausipalkkaa ja he saisi paljon skattealennusta...tavalliset työntekijät saisi noi 700 kr ja 50 000 kr kuukausipalkkaiset saisi yli 9 000 kr...siinä näkee että sd politiikka suosii rikkaampia...mutta saisivathan ne tavalliset työläisetkin vähän ja varmasti ovat tyytyväisi siihen mitä Jimmie lupasi heille ja eivät ole kateellisia rikkaammille jotka saisi monin kertaisesti enemmän :) ..kyllä ne kateellisia olisi mutta eivät sanoisi mitään sillä he tietää että Jimmie lupailee mutta kun sdllä  ei ole päätösvaltaa niin eivät välitä siitä mitä Jimmie lupailee köyhille ja rikkaille.
Mitenköhän menisi tavallisten työläisten suut jos Jimmie olisi vallassa ja täyttäisi lupauksensa...antaisi muruja köyhemmille ja antaisi valtavasti rikkaimmille???? Silloin SDllä olisi hankalat olot...en usko että köyhät sd äänestäjät olisi silloin tyytyväisi sdhen.
Joten se on aika omituista kuinka köyhät tavalliset työläiset äänestää sdtä sillä  sd ei ole köyhempien puolue.

Åkesson ei  osannut selittää miksi niin monet kuten nyt viimeksi, ca 14 kandineerasi sd politiikoiksi ja ne oli "entisiä" nazisteja...Åkesson antoi niille potkut...muihin puolueisiin ei natsit yritä mukaan...sd on nazistien ihanne puolue...Åkesson kontrasi ja sanoi islameista jotka on ollut mukana muissa puolueissa :) ...niin kuin niitä islamisteja nyt olisi kovinkaan monta ollut...muilla puolueilla ei ole islamistista historiaa...mutta sdllä on nazistinen historia ja se on sen takia kun nazzet hakeutuu sdhen.

Åkessonilta kysyttiin kenet hän valitsisi, Putinin tai Macronin, niin Åkesson ei halunnut vastata...sillä Åkesson haluaisi että Ruotsi menisi pois eusta, siis swexit ja Putin haluaa että EU hajoaisi sillä silloin eu-valtiot ei ole yksinään vahvoja...yhdessä eu on voimakas Putinia vastaan, mutta valtion yksin ei pärjäisi Putinille.
Tätäkään sd äänestäjät ei taida ajatella...heillä  palaa takamuksissa vain pakolaiset :)

Macronoa haastateltiin ja Macron sanoi mielipiteensä SDstä :) Macron osasi puhua eun puolesta valtavan hyvin...mutta sd ei osannut puhua hyvin eusta pois menosta.
Hitto  sentään, Macron on loistava puhuja, yksi parhaimmista, tosi taitava.

Yksi asia mikä huvittaa kun lueskelee suomalaisia keskustelufoorumeja, niin niissä nuoret pojat kehuu ja ihailee sdtä ja toivoo sdn pääsevän valtaan...nuokin nuoret koululaisia monet, teinejä kirjoituksista päätellen ja ne vanhemmat tavallisia työläisiä sillä ei rikkaammat noin niin huonosti käyttäytyisi yleisellä paikalla :)

- expressen - expressen - omni - expressen -