Tasa-arvo, intergaatio, isänmaallisuus

Tasa-arvossa arvostetaan kaikkia ihmisiä, naisia, miehiä, oman maalaisia, ulkolaisia, maahanmuuttajia, pakolaisia...siis kaikkia pidetään samassa arvossa ja myös puhutaan ja kirjoitetaan niin että tasa-arvo annetaan kaikille.

Rasisti ei tasa-arvosta välitä...rasisti jakaa ihmiset, me ja te, Suomessa suomalaiset ja maahanmuuttajat...suomalainen rasisti näkee aina suomalaisen kaikkein parhaimpana ihmisenä ja kaikki muut on jollakin tavalla huonompia...rasisti kunnioitta vain tasa-arvoa esim. vain länsimaisille naisille...rasistit ei välitä maahanmuuttajanaisista, etenkään musliminaisista...rasistit höpöttää usein esim. musliminaisen huonosta asemasta...mutta rasisti ei koskaan taistele verbaalisti musliminaisten eduksi...rasisti vain paasaa muslimien ja Islamin pahuutta.

Mitä isänmaallisuus oikein on? 

Rasistin isänmaallisuus on sitä että haukutaan maahanmuuttajia, etenkin muslimeja ja sanovat että täytyy lopettaa maahanmuutto ja Islam ja muslimit pois täältä ja siihen päälle tietenkin sivistymätöntä kirjoitusta maahanmuuttajista ja muslimeista...kaiken lisäksi rasistit on osaavinaan uskontoa Islam paremmin kuin islamoppineet :)

Sivistyneen isänmaallisuus on että rakentaa maataan koko ajan paremmaksi...paremmaksi yhteiskunnaksi...hyväksi yhteiskunnaksi kaikille maassa asuville...rakentaa yhteiskuntaa kaikille maassa asuville...arvostaa kaikkia ihmisiä, eri kulttuureja ja etnisyyksiä ja niin edelleen.

Intergaatio, tarkoittanee että on työpaikka...osaa elää yhteiskunnassa ilman suuria vaikeuksia...hyväksyy yhteiskunnan ja ihmiset ja yhteiskunnan tavat...mutta samalla pitää osia omasta kulttuuristaan jäljellä, niin että sulautuu hyvin yhteiskuntaan.

Rasisti on huonosti intergoitunut...(ja myös eräät maahanmuuttajat on huonosti intergoituneet)...rasisti haluaa vain intergoitua niin sanottuun suomalaisuuteen...hän ei hyväksy maahanmuuttajia ja etenkään muslimeja...rasisti siis ei ole pystynyt intergoitumaan nykymaailmaan, sillä kaikkiallahan on monen maalaisia ihmisiä eri kulttuureineen ja eri uskontoineen...rasisti haluaa vain suomalaisuutta, sitä monoa, vaikka monokulttuuria ei taida olla koskaan ollut alueella mitä nyt kutsutaan Suomeksi.

Suomi...Suomi on nuori valtio, noin 100 vuotta...aikaisemmin Suomi oli Ruotsin alaisena ja Venäjän alaisena ja sai vaikutteita heiltä...ja suomalaiset koostuu monista eri heimoista geeniperän mukaan, jolloin ei edes silloin menneinä aikoina suomalaiset olleet monokulttuurisia.

Ruotsi...samat sanat...Ruotsi ei koskaan ole ollut monokulttuurinen.