Lyssna...det är bara 10 minuter...det pratas både på svenska och finska, bara lite finska.
Kuuntele...kestää vain 10 minuuttia...puhuvat ohjelmassa sekä ruotsiksi ja suomeksi...etupäässä ruotsiksi mutta pikkusen kuulee suomeakin...kaksi koulutyttöä riidoissa, mutta joutuvat työskentelemään yhdessä ja yhteistä löytyi lopulta...syyrialaianen pakolaistyttö ja suomalainen tyttö jonka isoisä oli paennut lapsena pakoon sotaa tänne Ruotsiin...mutta aluksi suomalaistyttö ei edes ajatellut että on itse pakolaisen jälkeläinen ja on suomalainen sukunimi ja niin edelleen.

Radiodraamasarjan 5 osa. Hyökkäys ei aina ole paras puolustus. Anfall är inte alltid bästa försvar.

Flykten: Elina och Anina går i samma klass men är ovänner. Var det Elina som klottrade arabjävel på Aninas bänk? Ett oväntat uppdrag gör att de måste konfronteras med varandra.

Pako: Elina ja Anina ovat samalla luokalla, mutta riidoissa keskenään. Oliko se Elina, joka raapusti Aninan tuoliin sanat arabjävel? Odottamattoman tehtävän takia he joutuvat yhtäkkiä kohtaamaan toisensa ja selvittämään asian.

Pakhoonlähtö: Elina ja Anina oon samassa luokassa, mutta oon huonoissa välissä. Elinakos se priimusti ”araapi-perkele” Aniinan penkhiin? Homma joka tuli yhtäkkiä, teki ette nämät kaks jouvuit silmätysten.

- SR -