kysyn vaan kirjoitti 2.7.2018 klo 16.17
Negatiiviset asiat ovat negatiivisia. Onko sinusta todella niin että kaikki uskonnot ja ihmisryhmät edustaa samoja arvoja? Pitäisikö sinusta esimerkiksi vaieta kokonaan siitä miten islamissa kohdellaan naisia ja homoseksuaaleja?
Puhut ihan outoja. Kritiikki on nimenomaan posiviivista koska vain siten asioita voi muuttaa.
Esität täällä vain kieltolauseita tyyliin ÄLÄ tee sitä ÄLä tee tätä. uskotko että joku oikeasti tottelee sinua?

Vastaus:

Vastustan negatiivistä ilmapiiriä...mutta se ei tarkoita että juuri minä olisin täydellinen kaikessa...kirjoitan usen miten haluaisin kaiken olla...miten kaikilla olisi hyvä olla...

Aika omituista mun eräät jatkuvasti tuo kaikkialle mukaan uskonnon Islam ja muslimit ja maahanmuuttajat yleensä...mikähän noita maahanmuuttajakriitikoita oikein vaivaa?

Mitä tulee uskontoihin ja etnisyyksiin, niin kaikki ihmiset on samanarvoisia...homot on myös samanarvoisia ja samoin naiset...Ruotsissa ollut homoilla samat oikeudet kuin heteroilla jo monien vuosien ajan...ja naisilla Ruotsissa on erittäin hyvät olot verrattuna muihin maihin...Raamattu kieltää homoseksuaalisuuden ja esim. Suomen kirkko ja papistö ei ole läheskään samalla tasoööa kuin mitä Ruotsissa ollaan. 
Ruotsissa ei uskonto Islam sorra homoja sen enempää kuin naisiakaan,
Ja muslimimaissa ne jotka sortaa naisia ja homoja on yleensä fanaatikot ja huonosti koulutetut jotka kulee fanaatikkojen oppien mukaan.
Itse uskonto Islam ei sorra naisia. Mutta sortaa homoja aivan samalla tavalla kuin Raamattukin...Raamatustahan Koraanin on otettu homovastaisuus.

Homoseksuaalisuus muslimimaissa:
Homosexualinen yhdyntä on laillista 22 muslimimaassa, Abchazien, Albanien, Azerbajdzjan, Bahrain, Bosnien och Hercegovina, Burkina Faso, Tchad, Djibouti, Guinea-Bissau, Irak, Elfenbenskusten, Jordanien, Kazakstan, Kosovo, Kirgizistan, Mali, Niger, norra Cypern, Tadzjikistan, Turkiet, Västbanken (staten Palestina) ja suurimmassa osaa Indonesien.
Ja I Albanien, Libanon och Turkiet on keskusteltu sukupuolineutraalista avioliitosta.
I Kuwait on laillista naisten keskeinen suhde, mutta homosexuell akti miesten kesken on laitonta. I Somalia on homosexualitet kielletty, ja i Afghanistan, Brunei, Iran, Mauretanien, Nigeria, Saudiarabien, Sudan och Jemen, ne on kaiken lisäksi kuolemanrangaistus laitettu homosexuaaliselle aktille.
- wikipedia -

Kaikki kritiikki on negatiivistä...kritiikillä sanotaan aina, että olet huono siinä tai siinä.

Kritiikki

Kun ottaa vastaan kritiikkiä, on se näin: kiitos kritiikistä, katselen onko jotain mitä minä voisin muuttaa. :)
Vastakohta kritiille on hyväksyminen kaikelle mitä tapahtuu.
Sillä tapahtunutta ei voi muuttaa, se on tapahtunut, ollutta ja mennyttä.

Kritiikin antaminen on yksi destruktiisimmistä malleista mitä on.
Kritiikki on hyvin itsedestruktiivistä, se vahinhoittaa ihmistä psyykkisesti ja fyyssisesti, sillä ihminen ei voi hyvin kritisoidessaan, ei ole harmoonisesti tasapainoinen, kun tulee haluja kritidoida muita.

Maailma valitettavasti on täynnä kritiikkiä, kritisoime kaikkea mahdollista. Sisäisesti ihminen voi huonosti kun tuntee tarvetta kritisoida muita tai jotain, harvemmin ihminen on itse tietoinen miksi voi huonosti, miksi ei ole tyytyväinen muihin ihmisiin ja niin edelleen. Mieluummin ihminen syyttää muita jotka eivät elä heidän tavallaan ja ajattele heidän tavallaan.

Kaikki ei ymmärrä että muitten vaikeudet ja konfliktit näyttää usein poispääsyn vaikeuksista, opettavat, ovat siis opettavaisia. Kritiseeraamalla muita ottaa niin kuin oikotien parempaan päin, ymmärtämättä että kritiikki johuu omasta voinnista ja halusta muuttaa toisten ajattelutapaa ja elämäntapaa. Kaiken tuon sijasta olisi muutettava omaa elämäänsä ja ajattelutapaansa, parempaan suuntaan, sisäiseen harmoniaan.
Harmoniaa elämäänsä ei saavuteta kritisoimalla muita.

Kun kritiseeraa, silloin on odotuksia että kaiken pitäisi olla jollakin speciella tavalla. Joka kerta kun avaamme suumme, jätämme käyntikorttimme.

Jos välittäisimme koko ajan muitten heikkouksista ja niin edelleen, silloin "suuri työmme" on niin suuri että hukumme "suuren työmme" paljouteen. Meille ei riittäisi aikaa elää ja muuttaa itseämme paremmaksi. Voimme silloin erittäin huonosti.
Eikös tarkoitus kuitenkin ole että elää ja voi hyvin?

Kun katselee toisen puutteitten ohitse, silloin näkee myös sen ihmisen hyvät puolet ja varmasti löytyy myös sellaista jota voi "kehua" ja pitää hyvänä.

Elä omaa elämääsi. Anna sinun tavoitteesi olla vain sinun. Anna uskosi olla vain sinun usko. Anna sinun totuusesi olla vain sinun totuusesi. Anna nuitten pitää omansa. Acceptera toisten mielipiteet sata procenttisesti, äläkä vain 99,99%. Ei tarvitse olla samaa mieltä kuin muut, mutta opettele accepteeraamaan.

Ne ihmiset jotka jatkuvasti kritisoi muita, he on tavattoman onnettomia, he ei tykkää itsestään. Kun he kritisoi muita, kritisoi he oikeastaan itseään. Se on "spegeleffekt", reflektion.

Olisi opittava hyväksymään erilaisuudet. Monet haluaa että ympäristö voi huonosti heidän kritiikkinsa takia kun he kritisoivat muita ihmisiä. Miksi odottaa että muut onnistuvat kehityksessään kun et itsekkään ole vielä onnistunut siinä mitä vaadit muilta kritiikkisi kautta.

Kun sinua kritisoidaan, kiitä kritiikistä, Jos kritiikki ei osu sinuun, anna kritiikin mennä menojaan, unohda se.