Nalin Pekgul on politiikassa mukana jälleen...aikaisemmin vuosia sitten hän oli sossuissa mukana, mutta sossut ja muut puolueet ei pitäneen hänestä...Nalin taisteli islamisteja vastaan...häntä alettiin syyttää islamofobiseksi, vaikka Nalin on itse muslimi...Nalin asui silloin Tenstassa muistaaksni ja koki miten islamistit jahtasi naisia ja tyttöjä kaduilla.

Nalin on samaa mieltä minun kanssani siitä että islamistit ja sd on samankaltaisia...tarvitsevat toinen toisiaan...ruotsalaiset politiikot on reagoineet etupäässä vain sdn rasismiin ja muukalaisvihamikelisyyteen ja islamofobiin...mutta islamistien on politiikot antaneet olla aika rauhassa, vain muutamia ovat ajaneet pois toimistaan...islamistiset yhteisöt esim. edelleenkin monet niistä saa valtiolta avustusta vaikka ne yhteisöt ei toimi normien mukaisesti kuten Ruotsissa on toimittava.

Se on väärin että islamistit saa näyttää mitä Islam on ja heille valtio antaa avustuksia siitä...loppujen lopuksi islamistit on vain pienen pieni tyhmä fanaattisia miehiä...ei he voi päättää millainen uskonto Islam on muille muslimeille...islamistit päättää vain omasta pienestä ryhmästään, heille ei kuulu muitten muslimien elämä millään tavalla.
Olisi jo aika politiikkojen kääntää selkänsä islamisteille, ja sen sijaan alkaa katsella millainen suuren enemmistön muslimien uskonto Islam on Ruotsissa.

Nyt Nalin alkaa alkoi informoida kansaa kiertueella, islamisteista ja sdstä ja niitten samankaltaisuudesta...nalin näkee vaaran sd toiminnoissa ja puheissa, samanlaisen vaaran kuin islamistien toiminnoissa ja puheissa.

- expressen -