tieto on valtaa kirjoitti 5.7.2018 klo 14.31
tuskin koskaan kykenet älylliseen rehellisyyteen ja myöntämään tosiasiat. lisäksi, juuri siksi olen islamia kritisoiva koska olen ottanut selvää islamista ja lukenut mm koraania. nimenomaan tietoon perustan kritiikkini.

Vastaus:

Se että muukalaisvihamielinen lukee Koraanaista johtia joita isommat muukalaisvihamieliset on kirjoitelleet, ei ole mitään Koraanin lukemista...
Tietenkin Koraanin voi lukea kannesta kanteen kuka tahansa, mutta se ei edellytä että ymmärtää kaiken lukemansa...

Vanhoja uskonnollisia tekstejä on hyvin vaikea ymmärtää...jos esim. irrotaa yhden jakeen pois kokonaisuudestaan ja sen nojalla sanoo että näin lukee Koraanissa, siis tuollaisia muslimit on...se useinkaan ole oikea tulkinta...sillä jos ei ota huomioon missä yhteydessä se jae on, niin silloinhan se muukalaisvihamielinen puhuu ohitse sen jakeen tarkoituksen.

Netti on pullollaan tuollaisia Koraanin jakeita joita muukalaisvihamieliset viljelee kuvitellen levittävänsä aitoa kaikkien muslimien Islamia...muuklaiasvihamielisellä on tarkoitus mustamaalata uskontoa Islam ja muslimeita.

Se että lukee muukalaisvihamielisiltä sivustoilta isompien kirjoituksia, ei ole mitää aidon tiedon ammentamista.

On erittäin näkyvää ja kuuluvaa se että muukalaisvihamieliset haluaa että kaikki tottelisi heit

ä ja omaksuisivat heidän, muukalaisvihamielisten ja terroristien ja muitten fanaattisten tulkinnan Islamista oikeaksi Islamiksi, kaikkien muslimien uskonnoksi Islam...mitä tapahtuu kun ei tottele muukalaisvihamielisiä? ..he suuttuu ja alkaa herjata ja pilkata, haukkua tyhmäksi, hölmöksi ja samalla myös kehuvat itseään ja sitä heidän niin sanottua islamoppineisuutta :)

Tietenkin muukalaisvihamieliset saa sanoa mielipiteensä...mutta he voi olla varmoja että joskus he saa kovaa vastustusta sellaisilta joilla on tietoa uskonnosta Islam...muukalaisvihamielisten väärää Islamin levittämistä tulee aina vastustaa jos vain osaa.

Jo monet vuodet sitten islamoppineet, sadat islamoppineet kirjoitti pitkän kirjeen isisin johtajalle ja näyttivät että isis on väärässä ja ei toimi uskonnon Islam mukaisesti ja nyt myös brittitutkijat on havainneet saman, he on löytäneet isisn "raamatun", erää kirjan jota isis pitää raamattunaan ja ottavat Koraanin jakeita sieltä ja siteeraavat koko ajan kirjaa....sekä islamoppineet ja brittitutkijat kumosi isisin teologian käyttäen Koraania apunaan.

Kysyä voi, miksi muukalaisvihamieliset ei älyä tehdä samaa? ..vastaus voi olla että muukalaisvihamieliset ei halua kumota isisin teologiaa sillä sehän heisi muukalaisvihamielisiltä jalat alta pois.

Open Letter to Al-Baghdadi Join hundreds of Muslim leaders and Scholars worldwide in their Open Letter to Baghdadi.
lettertobaghdadi -

Executive Summary: Open Letter to Al-Baghdadi Join hundreds of Muslim leaders and Scholars worldwide in their Open Letter to Baghdadi.
lettertobaghdadi -

 

Yli 120 muslimioppineelta avoin kirje Isisille

Muslimioppineet eri puolilta maailmaa ovat kirjoittaneet avoimen kirjeen, jossa he tuomitsevat Irakissa ja Syyriassa toimivan Isis-järjestön teot. Kirje on suunnattu liikkeen johtajalle Abu Bakr Al-Baghdadille sekä Isisin taistelijoille ja seuraajille. Asiasta uutisoi Huffington Post.

Islamilaiseksi valtioksi itseään kutsuvalle Isisille suunnattu avoin kirje julkistettiin Yhdysvalloissa keskiviikkona 24. syyskuunta. Arabiankielinen 18-sivuinen kirje on englanniksi käännettynäkin monen länsimaisen vaikea ymmärtää, sillä siinä viitataan jatkuvasti klassisiin uskonnollisiin teksteihin ja Isisinkin käyttämiin uskonoppineisiin, kertoo amerikkalais-islamilaisten suhteiden neuvoston johtaja Nihad Awad.

”Tätä kirjettä ei ole tarkoitettu liberaalille yleisölle”, Awad sanoo Huffington Post -lehden mukaan. Awadin mukaan myös keskivertomuslimin voi olla vaikea ymmärtää kirjettä.

Kirjeen on tarkoitus osoittaa kohta kohdalta vääräksi Isiksen väkivaltainen filosofia. Huffington Postin mukaan kirje sisältää muun muassa seuraavanlaisia kannanottoja: ”Kidutus on islamissa kiellettyä”, ”pahojen tekojen lukeminen Jumalalle on kiellettyä islamissa”, ”islamin mukaan on kiellettyä julistaa ihmisiä ei-muslimeiksi ennen kuin he avoimesti julistavat epäuskoaan.”

Kirjoittajat myös kritisoivat järjestön itsestään käyttämää nimeä ”Islamilainen valtio ja pyytävät, ja pyytää ettei tätä nimeä käytettäisi. ”Lakatkaa kutsumasta heitä ’islamilaiseksi valtioksi’, koska he eivät ole valtio eivätkä he ole uskonto”, sanoo Ahmed Bedier, muslimi ja United Voices for America -järjestön johtaja.

Kirjettä ovat olleet laatimassa muslimimaailman tunnetut johtajat, kuten Egyptin suurmufti, šheikki Shawqi Allam sekä Jerusalemin ja Palestiinan mufti, šheikki Muhammad Ahmad Hussein.

seurakuntalainen -

---

Here is the executive summary of their letter:

1. It is forbidden in Islam to issue fatwas without all the necessary learning requirements. Even then fatwas must follow Islamic legal theory as defined in the Classical texts. It is also forbidden to cite a portion of a verse from the Qur’an—or part of a verse—to derive a ruling without looking at everything that the Qur’an and Hadith teach related to that matter. In other words, there are strict subjective and objective prerequisites for fatwas, and one cannot ‘cherry-pick’ Qur’anic verses for legal arguments without considering the entire Qur’an and Hadith.

2. It is forbidden in Islam to issue legal rulings about anything without mastery of the Arabic language.

3. It is forbidden in Islam to oversimplify Shari’ah matters and ignore established Islamic sciences.

4. It is permissible in Islam [for scholars] to differ on any matter, except those fundamentals of religion that all Muslims must know.

5. It is forbidden in Islam to ignore the reality of contemporary times when deriving legal rulings.

6. It is forbidden in Islam to kill the innocent.

7. It is forbidden in Islam to kill emissaries, ambassadors, and diplomats; hence it is forbidden to kill journalists and aid workers.

8. Jihad in Islam is defensive war. It is not permissible without the right cause, the right purpose and without the right rules of conduct.

9. It is forbidden in Islam to declare people non-Muslim unless he (or she) openly declares disbelief.

10. It is forbidden in Islam to harm or mistreat—in any way—Christians or any ‘People of the Scripture’.

11. It is obligatory to consider Yazidis as People of the Scripture.

12. The re-introduction of slavery is forbidden in Islam. It was abolished by universal consensus.

13. It is forbidden in Islam to force people to convert.

14. It is forbidden in Islam to deny women their rights.

15. It is forbidden in Islam to deny children their rights.

16. It is forbidden in Islam to enact legal punishments (hudud) without following the correct 
procedures that ensure justice and mercy.

17. It is forbidden in Islam to torture people.

18. It is forbidden in Islam to disfigure the dead.

19. It is forbidden in Islam to attribute evil acts to God.

20. It is forbidden in Islam to destroy the graves and shrines of Prophets and Companions.

21. Armed insurrection is forbidden in Islam for any reason other than clear disbelief by the ruler and not allowing people to pray.

22. It is forbidden in Islam to declare a caliphate without consensus from all Muslims.

23. Loyalty to one’s nation is permissible in Islam.

24. After the death of the Prophet, Islam does not require anyone to emigrate anywhere.

huffingtonpost -

---

PS: etsin brittitutkijoitten artikkelia, en löydä, laitam sen tähän myöhemmin kunhan löydän sen.

---

The 'ISIS Bible' Isn't Apocalyptic. It's Brutally Pragmatic
Seeking to demystify ISIS’ ideology and beliefs, researchers at the U.K.-based Quilliam have translated and painstakingly rebutted ISIS’ ideological manual. Named fiqh al-dima’, or the Jurisprudence of Blood, the manual is intended to explain and justify every action and strategy ISIS has deployed, from beheadings to killing prisoners of war and even acquiring weapons of mass destruction (WMDs).  
- albawaba -

---

Asiantuntijat saivat haltuunsa ”Isisin Raamatun” – brittijärjestö julkaisee nyt analyysin, joka kumoaa jihadistien teologiset väittämät.

BRITANNIALAINEN ajatushautomo Quilliam on ensimmäisenä maailmassa analysoinut ”Isisin Raamatuksi” kutsutun teoksen ja kumonnut siinä esitetyt teologiset väitteet.

Kyseessä on egyptiläistaustaisen jihadistin Abu Abdullah al-Muhajirin kirjoittama 579-sivuinen teos, jota pidetään yhtenä tärkeimmistä Isis-verkoston ideologisista oppikirjoista. Teos pyrkii perustelemaan islamilaisella teologialla jihadistien kaikkein julmimmat teot kuten ruumiiden silpomiset, kaulan katkaisemisen, itsemurhaiskut ja globaalit terrori-iskut.

Kirja on toiminut eräänlaisena teoreettisena ja laillisena viitekehyksenä, johon Isis on vedonnut selittäessään julmuuksia kannattajilleen.
ISLAMILAISTA ääriajattelua kriittisesti tutkivan Quilliamin asiantuntijat ovat pureutuneet teoksen sisältöön kahden vuoden ajan, kertoo brittilehti The Guardian. Tuloksena on lehden mukaan äärijärjestön tärkeimmästä oppikirjasta tehty huolellinen arvio, joka kumoaa vakuuttavalla tavalla Isisin ”kieroutuneen” islamintulkinnan.

Quilliamin tutkija Salah al-Ansari kuitenkin kumoaa väittämät, että julmuudet olisivat islamiin kuuluvia oppeja. Hän käyttää Isisin väitteiden kumoamiseen teologisia argumentteja, jotka perustuvat Koraaniin ja muihin islamilaisiin teksteihin.
”Työmme kumoaa ja hylkää tyhjentävästi Isisin proto-islamilaiset väitteet osoittaen heidän tietämättömyytensä ja piittaamattomuutensa perinteisestä islamilaisesta oppineisuudesta sekä perusinhimillisistä ja islamilaisista arvoista, joita ovat armo ja myötätunto”, al-Ansari sanoo.

YHTENÄ Isisin opaskirjan selkärankana on ajatus siitä, että on olemassa erikseen ”islamin maita” ja ”vääräuskoisten maita”, ja että jihadistien velvollisuus olisi taistella ”uskottomia” vastaan.

Al-Ansarin mukaan tällainen ajattelu on joidenkin muslimiteologien myöhemmin kehittämä ajatusrakennelma, joka on ”nyttemmin vanhentunut”. Niinpä ”näillä perustellut sotilaalliset iskut siviileitä vastaan ovat täysin absurdeja”, al-Ansari sanoo.

ANSARIN mukaan teosta ovat käyttäneet ajattelunsa selkärankana Isisin lisäksi myös sunnalainen äärijärjestö al-Qaida sekä nigerialainen Boko Haram. Kirjan avulla on aivopesty myös Euroopasta Isisin riveihin matkustaneita jihadisteja.

”Vastustuskyvytön ja haavoittuva lukija, jolla ei ole aiempaa koulutusta islamilaisesta oikeudesta, saattaa helposti jäädä tämän kirjan pauloihin, koska se on kirjoitettu tavalla josta saa vaikutelman, että sillä olisi uskonnollista painoarvoa”, al-Ansari sanoo.

- HS -