mietis nyt kirjoitti 3.7.2018 klo 13.21
Tämä ei pidä paikkaansa. Uskonnot on täysin erilaisia arvoiltaan ja myös seurauksiltaan. Buddhalaisuuden seuraukset ihmisarvolle ovat täysin erilaiset kuin esimerkiksi islamin seuraukset ovat olleet. Vaikka ihmiset olisi samanarvoisia, eivät uskonnot ole eikä ideologiat. Islamilaisissa maissa on kaikkein heikoimmat ihmisoikeudet ja kaikkein vaikeinta elää tasa-arvoisesti. 
-
Islamia kritisoidaan siksi että se uskontona on erittäin rasistinen muita uskontoja ja toisinajattelijoita kohtaan. Islamissa ei suvaita kuin ainoastaan islamia. Sinun käsityksesi islamista on täydellisen virheellinen.

Vastaus:

Kaikki ihmiset on samanarvoisia...ei pidä sekoittaa ihmisiä ja uskontoa toisiinsa...jos kuvittelee Islamin olevan vain sitä mitä terroristit ja eräät fanaatikot sanoo ja touhuaa, niin silloin on väärillä jäljillä...uskonto Islam on se mitä Koraanissa lukee ja sunna...mutta Koraania on osattava lukea ja sitä taitoa ei yksikään islamofobinen osaa ja terroristit puolestaan siteeraa Koraania omaksi hyödykseen ja sitä paitsi terroristien näkemys uskonnosta Islam on kumottu jo ajat sitten...sadat islamoppineet kirjoitti pitkän kirjeen ja näytti Koraanin ja sunnan avulla että terroristit ei toimi uskonnon Islam mukaisesti...samoin brittitutkijat on havainneet että isisin teologia on aivan väärin, brittitutkijat on Koraanin ja sunnan avulla kumonneet isisn teologisen ideologian.

Islam ei ole rasistinen:

Mitä Koraani sanoo maailman ihmisistä.

”Människor! Vi har skapat er av en maailman ihmisistä.

[49:13] Ihmiset, Me olemme totisesti luonut teidät miehestä ja naisesta ja jakanut teidät heimoihin ja sukuihin, jotta tuntisitte toinen toisenne. Arvokkain teistä Jumalan tykÖnä on se, joka parhaiten pitää huolen velvollisuudestaan. Jumala on totisesti tietävä, tajuava.

”Människor! Vi har skapat er av en man och en kvinna, och Vi har samlat er i folk och stammar för att ni skall lära känna varandra. Inför Gud är den av er den bäste vars Gudsfruktan är djupast. Gud vet allt, är underrättad om allt.”(Koranen 49:13)

 

Kansat, on eri etnisiä ja eri uskoisia:

[16:93] Ja jos Jumala olisi niin halunnut, Hän olisi totisesti luonut teidät yhdeksi ainoaksi kansaksi, mutta Hän sallii sen joutua kadotukseen, joka sitä mielii, ja Hän antaa johdatuksensa sille, ken sitä toivoo. Totisesti, te olette kerran vastuussa siitä, mitä olette tehneet.

”Om Gud hade velat, hade Han gjort er till ett enda samfund, men Han låter den gå vilse som vill [gå vilse] och Han vägleder den som vill [vägledas]; ni kommer helt visst att få stå till svars för era handlingar.”(Koranen 16:93)