Maailma kokonaisuudessaan ei tunne yhtäläisyyttä, ei tunne empatiaa, ei halua, että kaikilla ihmisillä olisi ruokaa. Jos haluttaisiin, silloin maailma levittäisi rikkauksiaan tasapuolisesti maailmassa, niin, että kukaan ei kuolisi nälkään ja missään ei sodittaisi. Näin ollen köyhemmillä ihmisillä esim. ei olisi haluja lähteä vaeltamaan Eurooppaa kohti. Ja vaellus USAhan myös pienenisi hyvin pieneksi, jos esim. meksikolaisilla ja muilla jotka USAhan tulee salaa, heillä olisi ruokaa ja paremmat olot kotimaissaan, joten vaellus USAhan ei olisi enää tarpeellista. Ja tämä pätee myös siis Eurooppaan. Euroopassa heitetään valtavat määrät ruokaa pois, ajattelematta että muualla ihmisiä kuolee nälkään.
Tietenkin tämä vaikuttaa utopiselta. Mutta näin se kuitenkin on. Maaialma ei kokonaisuudessaa osaa välittää muista kuin vain itsestään ja ehkä omasta valtiostaan vain. Valitettavasti. Kun näin on, ei ole mikään ihme, että on sotia, nälkää, janoa, ja niin edelleen. Totta kai ihminen haluaa ruokaa ja haluaa pois sodan jaloista siksi vaellus rikkaimmille alueille.

Koska koittaa aika jolloin maailman ihmiset alkavat tuntea rakkautta toisiaan kohtaan? Primitiivinen ihminen ajattelee vain itseään ensisijaisesti, itseään ja omaa maataan, välittämättä miten muut voivat. Se on primitiivistä toimintaa, primitiivistä ja itsekästä toimintaa, toimintaa joka aiheuttaa ihmisille vaikeuksia maailmassa, sodat, nälkä ja jano vaivaa ihmisiä maailmassa edelleenkin vuonna 2018.
Jos joku ET ulkoavaruudesta katselisi maailman menoa, pitäsi tuo ET maapallon asukkaita primitiivisä eläiminä, eläiminä jotka tappaa toisiaan ja eivät osaa panostaa kaikkien ihmisten hyväksi.
Tuo primitiivisen toiminta viittaa haluun ja unelmaan, monokulttuurisista maista, joissa eristäydytään niin että ne joita pidetään huonompina, halutaan sulkea pois kokonaan. Primitiivisyys paistaa tuollaisista ajatuksista ja toiminnasta.
Ihminen on vielä hyvin primitiivinen, ei ole kehittynyt henkisesti, psyykkisesti oikeastaan ollenkaan. Aina vain sama primitiivinen ajattelyu itsensä ja omansa paremmuudesta.
Koko maailman on ensin parannuttava, hoidettava pois tuo primitiivinen ajatus ja toiminta oman paremmuudesta ja muitten huonoudesta, vasta sitten kun primitiivisyys on poissa ihmisestä, vasta silloin kaikilla ihmisllä koittaa hyvät ajat pallollamme.