Eräät pitää minua hölmöna kun puolustan usein uskontoa Islam...miksi en puolustaisi, sillä satutn tietämään jotain uskonnosta Islam...niin totta kai sanon vastaan niin sanotuille "islamofobisille" ja muukalaisvihamielisille. 
En aina tehnyt näin...monia monia vuosia sitten minä olin hyvin islamkriittinen ja olin tietävinäni...sain usein nenilleni muslimeilta eräällä foorumilla...mistä olin mukamas saanut silloin ne "tietoni"? ..netistä tietenkin...ajattelin siihen aikaan minäkin että kun kerran Koraanissa lukee noin niin silloin sen täytyy olla uskontoa Islam. 
En minäkään siihen aikaan ymmärtänyt katsoa missä yhteydessä ne jakeet oli ja sen takia se mitä väitin ei ollutkaan oikein...

Lopulta kyllästyin ja aloin ottaa asioista selvää...luin paljon Islamista...tutkin Koraania ja kyselin uskovaisilta muslimeilta kaikenlaista...tuli sitten "opiskeltuakin" Islamin teologiaa jonkin verran...hölmöyteni väheni aika paljon kun hankin tietoa :)

Jokainen voi hankkia tietoa uskonnosta Islam jos vain haluaa...täytyy itse haluta...ei siihen auta yhtään mitään mitä muut sanoo...on lopulta itse ymmärrettävä että levittelee väärää tietoa Islamista...varmasti monet häpeää jälkeen päin ehkä...minä en hävennyt...tunnistin vain sen aikaisen hölmöyteni ja tietämättömyyteni mitä tulee uskontoon Islam...

Se taas mitä esim. tapamuslimit joykut toimii huonosti, ei tietenkään ole Islamista lähtöisin...paha lähtee ihmisestä itsestä...ihan samalla tavalla kuin esim. ruotsalaisissa ja suomalaisissakin on pahoja ihmisiä ja se heidänkään pahuus ei ole lähtöisin Kristinuskosta.

aa4.jpg?1505690731