herätysss kirjoitti 6.7.2018 klo 15.44
teet myös päättelyvirheen siinä kun oletat islamin kritisoijien pitävän suunnilleen kaikkia muslimeita terroristeina. he eivät pidä kuten en minäkään. terrorismi on ääripää joka onneksi on harvinainen, tosin euroopassa kasvava ongelma. sensihaan valtavirtaa on islamissa se että asennoidutaan toisinuskoviin nuivasti ja epäkunnioittavasti. ei haluta tehdä työtä väärinuskovien hyväksi työpaikoilla vaan mielummin ollaan työttöminä nauttimassa sosiaaletuisuuksia. suhtautuminen homoihin on erittäin nuivaa ja naisten asemakin on surkea. islamistisissa maissa on erittäin heikko sananvapaus ja homoseksuaalien ja naisten asema. tämä johtuu koraanin opetuksista halusit sinä sitä tai et.

Vastaus:

Mutta useimmat islamkriitikot käyttää prikulleen samoja jakeita Koraanista kuin terroristit ja muut fanaatikot...mitä se kertoo...se kertoo että islamkriitikoilla on samanlainen väkivaltainen ja raaka näkemys uskonnosta Islam kuin on terroristeillakin.

Uskonnossa Islam ei vastusteta muita uskontoja...sen sijaan kaikkien eri uskontojen , etekin miehet, valittaa toisin uskovien elämästä...se on vähän eri asia jos kritisoi ihmisiä ja kuvittelee kritisoivansa uskontoa...sehän on fanaattinen ja kiivas ihminen joka yrittää muokata uskoaan siihen malliin että hän saisi siitä itselleen ja ryhmälleen jotain etuuksia..he siis muuntaa pyhien kirjojen sanat ja tai jakeet siihen malliin että totuus pysyisi salassa muilta ja heidän oma agendansa tulisi esille siinä luulossa että se olisi mukamas uskontoa Islam...monet tuohon lankeaa :)

Se on turhaa syytellä muslimeja laiskoiksi länsimaalaisten keskuudessa asuessaan...sehän on vain oma negatiivinen mielipide mitä ajatuksissaan on luonut itselleen muslimeista.

Mitä tulee naisiin ja homoseksuaalisiin, niin sekä Koraanissa ja Raamatussa katsotaan miehen olevan perheen pää...ja kumpikin, sekä Koraani ja Raamattu tuomitsee homoseksuaalisuuden...
Ruotsissa ollaan edetty pitkälle mitä tulee homoseksuaalisten elämään, homoilla on täällä jo ajat sitten ollut samat oikeudet kaikkeen kuin heteroillakin ja muslimihomot elää täällä yhtä vapaasti kuin ruotsalaisetkin. 
Se että eri valtioissa on eri lakeja ja normeja, se on realiteettiä...valtiot on erilaisia.

Islamin oppien mukaan nainen ei ole alistettu...jos naisen alistusta tapahtuu, kysymyksessä on silloin miehet jotka alaistaa naisia, he haluaa olla herroja talossaan ja herroja maailmalla...he ei useinkaan saa herruutta muitten miesten ylitse, joten he käyttää naisia hyväkseen ja alkaa alentaa naisia jollakin tavalla, sillä naiset on fyyssisesti heikompi sukupuoli...kaikkialla maailmassa eräät miehet alentaa ja määräilee naisia. länsimaissakin, ei se probleema ole ainoastaan lähi-idän probleema.