Uudelleen sama kirjoitus paljon lisäyksien kanssa.

Eräs suomalainen kirjoitti muualla näin: "Jos he eivät noudata Koraania siten, kuten sen teksteissä kehotetaan, niin ikävä kyllä näin on. Se ei ole inhimillisesti ja moraalisesti väärin, mutta se on väärin sen uskonnon pyhän kirjoituksen mukaan."

Tuon kirjoittaja moittii enemmistöä muslimeista, kun eivät toimi Koraanin "raakojen" sanojen mukaan. Kaikki mikä on vähänkin väivaltaista tai vääkivaltaisesti sanottu, pitäisi hänen mielestään kaikkien muslimien toimia niin.

Mutta miksi hän vaikenee enemmistöstä muslimeja jotka noudattavat Koraani positiivistä ja neutraalia sanoja? Miksi hän haluaisi pienen vähemmistön muslimimeista, terroristien ja muitten fanaatikkojen olevan niitä ainuita jotka elää ja toimii Koraanin mukaisesti? 
Vastaus: Hän ylistää pahuutta.

Kun ääri-islamistit, talebanit, IS ja muut kaltaisensa, eivät noudata positiivisiä kehoituksia Koraanista ja haditheista, niin eihän silloin hekään noudata Koraanin sanaa kokonaisuudessaan, koska hylkäävät hyvyyden ja ottavat vain esille pahuuden.
Miksi tuo islamkriitikko ei näe sitä että nuo ääriaineet hylkää suuria osia Koraanista?

Miksi pitäisi pahuuden voittaa hyvyys? Miksi antaa terroristeille niin suuri kannatus, että kohottaa heidät kaikkien muitten muslimien yläpuolelle ainoina oikeina muslimeina?

Mistä tuollainen pahuuden idealisointi johtuu?

Kriitikolla itsellään taitaa olla probleemia  itsensä ja muitten kanssa ja kun hän etsii vikoja muslimeista, niin hän ajattelee että hän itse ainakin on parempi kuin kaikki muslimit ja hetken hyvänolon tunteen joka kuitenkin aika nopeasti häipyy pois kuin tuhka tuuleen.

Eikähän se ole niin että alemmuuskompleksi, huono olo, vaikeudet ja niin edelleen, tekee sen että esim. islamkriitikoista useimmat alentaa toisia kuvitellen silloin olevansa itse parempia.
Tämä on tietenkin ymmärrettävää, mutta sellaista jota ei pidä hyväksyä...pahaa on aina yritettävä oikaista, verbaalisti.