puhuttasko asiaa jo? kirjoitti 30.6.2018 klo 16.08  
lisätäkseni vielä että suomessa suurin osa kansaa vastustaa pakolaisten ottamista tänne. juuri oli hesarin kysely jonka mukaan yli 60% haluaisi että eu:n ulkopuolelle sijoitettaisi heidät pakolaisleireille. koko ajan kasvaa niiden maiden lukumäärät jotka vastustaa elintasopakolaisten ottamista. tyhmyydestä ja naiiviudesta ei ole mitään iloa kenellekään. omassakin lähipiirissä kaikki vastustaa elintasopakolaisten ottamista. se että sinä olet ruotsissa eli maassa joka on äärimmäisen naiivi ja tekee itselleen tuhoisaa maahanmuuttopolitiikkaa, ei tarkoita että kaikkialla muissa maissa oltaisiin yhtä typeriä.

Vastaus:

Kyllä tuo tiedetään Suomesta...ollan luettu mitä statistiikka kertoo Su0omesta.

Uudelleen:

Tutkimus: muukalaisvastaista nationalismia eniten Italiassa, vähiten Ruotsissa – Suomi listauksen kärkipäässä
YLE.fi -

Tutkimus joka näyttää että suomalaiset Euroopassa on kaikkein eniten kriittisiä Islaminuskoon...katsokaapas niitä taulukoita linkistä...ikävää luettavaa suomalaisista.

Laaja tutkimus: Suomalaiset suhtautuvat Euroopan maista kriittisimmin islaminuskoon, vaikka valtaosa ei tunne sitä juurikaan
HS -

Maahanmuutto Ruotsissa ei ole tuhoisaa, suuri enemmistö maahanmuuttajaista ei ole tuhoa tekeviä. 
Suurin vika piilee siinä että Ruotsi on ollut hyvin välinpitämätön intergoinnin suhteen ja antanut ihmiselle itselle vastuun intergoimisestaan...siis vapaus toimia itse...mutta valitettavasti se on eräistä syistä toiminut erittäin huonosti eräitten kohdalla.
Kauan kauan, vuosikymmeniä sitten kun minä tulin Ruotsiin, silloin täällä Intergation aika hyvin ja vastaanotot oli vastaanottokeskuksissa jonne kaikki pakolaiset ensin joutui ja sieltä sitten slussattii pikkuhiljaa heitä yhteiskuntaan...Itse aikoinani kävin vierailulla vastaanottopaikassa, oli kuin linna, pienet huoneet ja yhteiset keittiöt ja korkea aitaus alueen ympärillä.
Nykyään ei sellaisia paikkoja ole enää...katsoivat että vapaaehtoisuus on parempaa...EBO laki sallii pakolaisten muuttaa heti tänne tultuaan minne itse haluavat ja rahaa elntoonsa saavat ainakin siihen mennessä kun saavat vastauksen anomukseensa ja heidän on totelva eräitä määräyksiä, muussa tapauksessa saavat varoituksen ja rahantulo voikin yhtäkkiä loppua.

Ruotsi on siis tavallaan jättänyt pakolaiset oman onnensa nojaan...intergoitumaan itse...se vapaus...vaikuttaa siltä nyt että Ruotsi satsaa paljon rahaa interoitumiseen.