puhuttasko asiaa jo? kirjoitti 30.6.2018 klo 16.05
ei sinun houreista selvää saa mutta sen sanon että kaikkien, siis ihan kaikkien tietossa euroopassa on että 70% viimeisen pakolaiskriisin aikana tulleista ihmisistä eivät olleet turvapaikan tarpeessa vaan elintasosiirtolaisia joilla ei olllut mitään hätää. tämä on jopa YK itse todennut. ei niin tyhmä saa olla että haluaisi ottaa maan täyteen elintasosiirtolaisia syömään meidän rahojamme. meillä on omatkin köyhät maissamme euroopassa jotka tarvisi apua. he ovat sentään kansalaisia. ei hyvyyden mittari ole se että kuka on eniten lompakko levällään. onneksi eu päätti että jokainen eu maa saa itse päättää ottaako pakolaisia vastaan vai ei. nyt järkevät maat eivät tule ottamaan vastaan ja tekevät hunanitäärisen työnsä krisikohteista tai avustavat oikeita pakolaisleireijä elintasosiirtolaisten sijaan.

Vastaus:

Viime vuonna tänne tulleista pakolaisista sai enemmän kuin puolet kieltävän vastauksen.

2017
Kaikki: ...............66 301 
Hyväksytyt: .......27 205 
Ei-hyväksytyt: ...30 802

Ruotsi on rikas maa...Euroopan valtioista Ruotsi esim. on vähiten nationalistinen ja Ruotsissa vastustetaan pakolaisia kaikkein vähiten ja Ruotsissa tunnetaan eniten muslimeja ei vastusteta uskontoa Islam.

Uudelleen:

Nationalistiset asenteet sekä maahanmuuton ja uskonnollisten vähemmistöjen vastustus Ruotsissa on kaikkein vähintä kun verrataan muihin Euroopan valtioihin. 
Ja se on hyvä asia. Sitä ei pahenna muukalaisvihamielisten valitus :)

Tutkimus: muukalaisvastaista nationalismia eniten Italiassa, vähiten Ruotsissa – Suomi listauksen kärkipäässä
YLE.fi -

Tutkimus joka näyttää että suomalaiset Euroopassa on kaikkein eniten kriittisiä Islaminuskoon...katsokaapas niitä taulukoita linkistä...ikävää luettavaa suomalaisista.

Laaja tutkimus: Suomalaiset suhtautuvat Euroopan maista kriittisimmin islaminuskoon, vaikka valtaosa ei tunne sitä juurikaan
HS -