iskulauseita vain kirjoitti 23.6.2018 klo 15.07
Ihan paskapuhetta suoraan sanottuna. Ihminen voi päättää vain rajalisen määrän asioitaan. Miten joku ihminen jonka vanhemmat ryyppäsi ja hakkasi, ja jota kiusattiin koulussa koko ajan, voisi valita historiaansa? Eikö hänellä ole täysi oikeys syyttää niitä ihmisiä elämänsä perustan romuttamisesta jotka sen tekivätkin?? Tietysti on.
Uskot kaikenmaailman typeriä iskulauseita ja kirjoituksia mutta itse et pahemmin ajattele kun lauot tuollaisia juttuja. Jokainen älykäs ihminen tajuaa että kaltoinkohdeltu ihminen on kärsinyt ja traumatisoitunut muiden ihmisten tekojen takia. Ihan samalla logiikalla jos kissaa on kaltoinkohdeltu nuorena niin ei se ole kissan omaa vikaa että kissa ei ole psyykkisesti enää terve. se on kiusaajien vikaa.
kirjoita joskus jotain relevanttia ja älykästä, kiitos.

Vastaus:

Negatiivisiin palautteisiin on hyvä vastata :) ..niihin löytyy aina vastaus...mikään ei ole ihmisen elämässä niin kamalaa etteikö siitä joskus pystyisi pääsemään irti.

Lapset ei tilanteelleen mitään voi...lapset on vanhempiensa ja muitten aikuisten "alamaisia", valitettavasti...on omakohtaisia kokemuksia vanhempieni julmuudesta minua kohtaan...
aikanaan lapsi kasvaa aikuiseksi ja voi alkaa itse päättämään elämästään...kovia kokeneella lapsella saattaa olla vaikeuksia aikuisena,,,mutta vaikeuksista pääsee ylitse, jos ottaa vastuun omasta elämästään.
Se mikä on ollutta, sitä ei voi muuttaa...mutta aikuisena voi muuttaa elämäänsä...ajatuksilla on suuri voima ihmisen elämään...mitä negatiivisemmin ajattelet asioista...sitä huonommit voit...vaikeista menneistä tapahtumista voi päästä eroon...on itse haluttava alkaa voida hyvin...antaa anteeksi menneille..mennä eteenpäin elämässään jättäen ne pahat tapahtumat taakseen ja aloittaa uusi elämä.

Ajatuksilla on valtava vaikutus ihmiseen...omat ajatukset luovat tulevaisuutesi, siis aikuisen...niin kauan kuin ajattelee negatiivuiivisesti ja ei ole pystynyt antamaan anteeksi, voi ihminen huonosti...ajatukset muokkaa ihmistä koko ajan...mieti siis ajatuksiasi...muuta ajatuksiesi suuntaa...älä anna enää negatiivisten ajatuksien pahentaa elämääsi entistä enemmän...sammuta se palava pahantunteesi...mene eteenpäin valoisin mielin...mennyt on mennyttä...menneen pahan ajattelu ja vatkominen ei asiaa paranna, päin vastoin sanoisin, se huonontaa entistä enemmän elämää...täytyy ottaa itseään niskakarvoista kiinni ja kohottaa itseänsä, korkeammalle tasolle...positiivisemmaksi.

Puhdistamalla ajatukset kokemista vääryyksistä, pääset uuteen alkuun elämässäsi.