itseään voi pettää kirjoitti 12.6.2018 klo 15.26
kun katsomme esim ruotsin tilannetta niin missä pirussa se sopu siellä on? valtavat ongelmat on syntyneet maahanmuuton seurauksena. ei tietoakaan sovusta. autoja poltetaan, naiset ja lapset pelkää kaupunkien lähiöissä, raiskaukset lisääntyneet koko ajan. rikollisuus kukoista jne. ghettojakin muodostuu.
ei erilaiset etnisyydet niitä ongelmia muodosta vaan sellaiset kulttuurit ja uskonnot jotka on rakenteellisesti toisinuskovia syrjiviä. nämä asiat on ruotsissakin jokaisen silmiään auki pitävän ihmisen havaittavissa. voi sitä itseään pettää jos haluaa mutta tosiasiat on siltikin tosiasioita.

Vastaus:

Valitat pienistä asioista, siis jos katsoo kokonaisuutta, niin Ruotsi on erittäin hyvä valtio ja hyvä paikka asua kaikille ihmisille.

Alkuperäinen kirjoitukseni johon vastasit...

Ihmisen moninaisuus, erilaisuus
Katson itään, katson länteen...katson pohjoiseen, katson etelään...kaikkialla erilaisia ihmisiä ympäri maailmaa...sopu sijaa antaa, sopu harmoniaa antaa...ihmisiä kaikki olemme etnisyydestämme huolimatta...sama ihmissuku kaikkialla maailmassa...rauhassa ja sovussa elää voimme...Iloitkaamme ihmisten erilaisuudesta...olkaamme onnellisia.

...käsittelee koko maailmaa ja ihmisten yhtenäisyyttä...kaikki me maailman ihmiset olemme lähtöisin samasta paikasta, lähi-idästä/afrikasta..kristittyjen Jeesus esim. oli lähi-idästä, Jeesus oli tumma-ihoinen.

Täytyy osata katsoa pitemmälle kuin vain omaan nenäänsä...maailma on suuri, avara ja moninainen...ja me kaikki ihmiset olemme saman arvoisia...olemme kaikki Maapallon asukkaita, emme ole toinen toistamme parempia tai huonompia.