oikeat pakolaiset kirjoitti 12.6.2018 klo 15.23  
suomessa ei paenneet taistelukuntoiset miehet pakolaisina vaan LAPSET lähtettiin turvaan ruotsiin. eurooppaan on saapunut aikuisia miehiä pakolaisina mutta lapset on jätetty heitteille esim syyriassa. minun kantani on ettei mies voi olla koskaan pakolainen. miehen tehtävä on taistella sodissa eikä paeta. lapset voivat olla pakolaisia ja naiset.

Vastaus:

He pakenee jotka katsovat sen tarpeelliseksi...ihminen voi paeta ja saada perheensä jälkikäteen mukaansa...lapset on hankalia pakoreissulla, samoin naiset ehkä haluavat mieluiten olla pakenematta kauemmas lastensa kanssa, he mieluiten odottaa miestensä hakevan heidät myöhemmin turvaan parempaan elämään uudessa maassa.

Mitä tulee miesten velvollisuuksiin taistella sodissa, niin esim. Syyriassa on monet tahot siellä taistelemassa, sotimassa, siellä on Syyrian armeija, kapinallisia jotka sotii Syyrian armeijaa vastaan, on venäläisiä, on amerikkalaisia on isis terroristeja ja niin edelleen...Syyria armeija pommittaa siviilejä ja tappaa heitä...joten kenen kanssa siellä pitäisi sotia, kuka puolustaa tavallista ihmistä siellä.
Vasus: ei kukaan.
Jokainen taho pommittaa ja tappaa siviilejä siellä.