Ruotsi kiristi pakolaispolitiikkaa jo vuonna 2016, siis aika nopeaan vuoden 2015 suuren pakolaisvirran jälkeen. Ja aihetta oli, systeemi kaatui vuonna 2015, enää ei ollut paikkoja pakolaisillle, monet joutui yöpymään ulkona kadulla monia viikkoja, kunnes monet kyllästyi ja läksivät pois Ruotsista muihin maihin.

Vaikuttaa siltä että Suomen puolella luullaan että kiristys joka tapahtui 2016, rajatarkastukset joka on edelleenkin päällä siitä huolimatta että EU on napissut siitä ja vaatinut aukaisemaan rajat kaikille, että tuo ja S viimeinen kiristyssuunnitelma jöhtuisi muslimiesta ja muslimien rikollisuudesta :) mukamas.

Kiristys johtuu siitä kun pakolaissysteemi kaatui 2015 ja intergaatio ei toimi hyvin. Yksikään puolue ei myönnä vikojaan mitä tulee intergatioon, kaikki vain syyttävät toinen toisiaan.

Ei se ole pakolaisten vika jos Ruotsi ei ole edes yrittänyt intergoida pakolaisia.

S viimeisimmät lupaukset kiristyksistä on osittain vaalipuheita ja niillä kalastetaan muukalaisvihamielisten ääniä, vaaleissa on tarpeellista saada paljon ääniä :)
Ja S ei koskaan ole tullut täysin toimeen MP kanssa, sillä MP haluaa täysin vapaan maahanmuuton ja näin ollen on S ja MP joutunut tekemään kompromissejä jotka ei miellytä kumpaakaan puoluetta.

Vaikuttaa siltä että S työntää kohta MP pois ja havittelee yhteistyötä M kanssa ja myös ehkäpä L kanssa.

S odottaa että EU saisi aikaan sen yhteisen pakolaispolitiikan. Ruotsi on jo parisen vuoden aikana uhannut kiristää pakolaispolitiikkaansa, kuten on myös Saksa tehnyt, saadakseen EUn laittamaan päälle yhteinen pakolaispolitiikka. Nyt kun Ruotsi ja Saksa on kiristänyt, on se Italia ja Krekka jotka yksinään saa taistella suurien joukkojen pakolaisten kanssa, joka jo sinänsä on erittäin paha asia ja varmasti jotain tapahtuu kohta. Turkkikaan ei ole täysin halukas pysäyttämään pakolaisia, sillä Turkkia ei ole otettu mukaan EUhun vaikka Turkki mielellään haluaisi.

Kohta varmasti EU menettää vapaan liikkuvuuden ja kaikille ihmisille laitetaan rajatarkastukset, kaikille rajoille EUssa.

- Aftonbladet -  SR - expressen -