tarkoita mitä sanot kirjoitti 5.5.2018 klo 18.07 
universaalisti ihmiskunta on aina sotinut ja tulee aina sotimaan. universaali rakkaus on siten vain pelkkää höttöpuhetta, . kuten on sekin että esität että sinun käsityksesi islamista (ruusunpunainen) on se oikea käsitys. se on itseasiassa väärä se sinun käsityksesi. 

Vastaus:

Kaikkia ihmisiä voi rakastaa jollakin tasolla, jollakin tavalla...sen tuntee sisimmässään...on monia ihmisiä jotka tuntee rakkautta kaikkia kohtaan jollakin tavalla...se on tavallaan sielujen keskeistä rakkautta :)
He joilla ei ole tätä tunnetta, he usein alkaa pilkata heitä jotka tunnustaa rakkauden kaikkia kohtaan jollakin tasolla...he saa pilkata ja narista, se on heidän elämää ja heidän näkemys millä tavalla tulee kohdella muita...jos pitää rakkautta, kaikkien rakastamista hötöpuheena, saa tietenkin sillä tavalla ilmaista itseään, ihminen ei voi mitään ajatuksilleen ja tunteilleen, se on hyväksyttävä että kaikki olemme eri tasolla kehityksessä, kaikessa kehityksessä.
Me ihmiset olemme kaisessa kehityksessä eri tasolla...siksi maailma vaikuttaa niin sekavalta...ihmiset ajattelee ja toimii tasonsa mukaisesti.
Islam ei ole ruusunpunainen kuten ei ole muutkaa uskonnot...uskonnoista pitäisi ottaa esille aina se hyvyys mikä kaikissa uskonnoissa on...esim. uskovaiset muslimit ympäri maailmaa, ei he ole väkivaltaisia ja eivät koe uskontoaan väkivaltaiseksi...he osaa Koraanin...
Terroristit ja muut fanaatikot sen sijaan käyttää Koraania hyväkseen pahoille teoilleen ja yrittävät sitä kautta saada tukea pahoille teoilleen :)
Monet jotka ei Koraania osaa, heistä eräät alkaa luottaa terroristien tulkintoihin ja muitten fanaattisten hihuleitten puheisiin ja alkavat uskotella itselleen että se on sitä ainoaa ja oikeaa Islamia :) he on siis tulleet aivopestyiksi, terroristit ja muut fanaattiset hihulin on aivopesseet heidät...valitettavasti.