Yksikään kulttuuri ei sopeudu toiseen kulttuuriin...Kulttuurit vain on, kulttuurit ei ole eläviä ihmisiä...Kulttuurit ei vaadi itselleen yhtään mitään.
Eri kulttuurien edustajat on ihmisiä, he on syntynyt johonkin kulttuuriin ja sitä ei noin vain pestä pois...Kulttuurista on tullut tapa ihmisille, enemmän tai vähemmän.
Kenenkään muslimin ei tarvitse sopeutua suomalaiseen kulttuuriin niin, että oman jättäisi pois ja sillä tavalla antaisi hyvän mielen muukalaisvihamielisille...Miksi se on niin kiinnostavaa nähdä vain suomalaista kulttuuria ympärillään? ..Miksi vieras herättää eräissä pelkoa? ..Pelostahan tässä on kysymys eikä mistään muusta...Esim. rasismi johtuu pelosta.
Kukaan ihminen ei jätä kulttuuriaan taaksepäin matkustaessaan muualle toiseen kulttuuriin, ainoastaan vain peittävät kuulttuuriaan jonkin verran, että voivat asua, elää ja olla.
Se mikä tekee kulttuureista, etenkin muslimikulttuurista, halveksitun eräitten muitten maitten  kansalaisille, on se kun kaikki ei hyväksy maailman monia eroavaisuuksia, ymmärtävät vain omaa kulttuuriaan ja katsovat karsaasti muslimikulttuuriin...Se on rasismia, sillä todellisuudessahan he katsoo karsaasti muslimeihin, paheksuvat muslimeja ja haluavat heidät pois maastaan, kun eivät kestä sitä, että on muitakin ihmisiä maassa kuin vain suomalaisia...
Pelko aiheuttaa vapinaa ja tuskaa pelkääjälle, kun he ei voi mitään tehdä poistaakseen pelkonsa kohdetta, he alkaa verbaalisti moittia pelkonsa kohteita ja haluaisivat ne pois maastaan, niin suureksi pelko voi tulla, että se sokaiseen täysin.