uudet tuulet kirjoitti 20.4.2018 klo 15.50  
Eiköhän siellä ruotsissakin ole jo islamilaisen uskonnon seuraukset mittavasti näkyvissä. Rikokset on räjähtäneet käsiin ja poliisit haluaa luopua ammatistaan. Ihmiset kokee turvattomuutta ja yleinen ilmapiiri on jo aiheuttanut sen, että monet puolueet on tunnustaneet että pieleen on mennuyt maahanmuuttopolitiikka.

Vastaus:
Nimimerkki "uudet tuulet" kirjoitti että islaisen uskonnon seuraukset näkyy mittavasti Ruotsissa, räjähtäneet rikokset, ihmisten (ruotsalaisten) tuntema turvattomuus.
Hän siis syyttää rikoksista uskontoa Islam...Islam kieltää rikollisuuden...se jos joku tekee rikoksia. lähtee ihmisestä, ei uskonnosta.
Toisekseen, kaikissa ryhmissä on rikollisia. Myös suomalaisissa on rikollisia, sekä Suomessa ja Ruotsissa, niistä ei vain paljoa puhuta muukalaisvihamielisten joukoissa...razzet on ottaneet muslimit hampaisiinsa, muslimit ja uskonnon <islam, vaikka eivät osaakkaan uskontoa Islam yhtään.Ihmiset, siis ruotsalaiset ei tunne oloaan turvattomiksi uskonnon Islam takia. Ihmiset täällä tuntee olonsa tuevattmiksi kaikkien rikoksien takia. Rikollisia on täällä kaiken maalaisia, ei siis ainoastaan vain muslimitaustaisia.
Joten eikö muslimeja vihaavat voisi opetella hieman uskontoa Islam ennen kuin alkavat syyttää rikoksista <islamia?