Ei kannata levitellä äärikristityn höpinöitä totuuksina...sillä esim. Paavola on samanlainen extremisti ja vihaaja kuin on eräät ääriislamistitkin...Samaa porukkaa, samanlaiset vihaiset ajatukset ja vihaiset sanat ja toisten vihaaminen...
**Jokainen joka levittää ääriuskovaisten sivustoja ja sanomisia totuuksina, on itse ääriihminen kun hyväksyy ääriuskovaisten karmeat mielipiteet.
**Koska poksahtaa? :) ..sanoo eräät...joka noin argumenteeraa uskontoa Islam vastaan, niin hänellä on jo posahtanut siellä hänen "yläkerrassa"  :)
**Vilkaisin Paavolan kirjoituksia Islamista...Hän puhuu Islamista terroristien, daesh sanojen mukaan aivan kuin daesh sanelisi millainen uskonto Islam on...Terroristit ei elä Koraanin sääntöjen mukaan...He tulkitsee Koraania omaksi edukseen, poliittisesti, saadakseen vallan itselleen...Ei sellainen ole Islamia...Yksikään muslimihallitus ei ole käskenyt heitä tappelemaan ja teurastamaan ihmisiä...He toimii omin nokkinensa...Ja vain joko tyhmä tai erittäin tietämätön alkaa paasata Islamista terroristien sanoin :)