Ungerns Viktor Orban gör Ungenr till en illiberal stat...staten skall härska över folket och media skall inte längre vara helt fri...extremhöger skall vara det härskande i Ungern...samtidigt är Unger SDs förhärligade stat...Ekeroth flyttade dit samt en annan innan honom och SD hyllar alltid Unger.

Här ett litet tal son Viktor Orban höll...denne iliberal man.

- Kormany.hu

Målet: "illiberal demokrati"

Viktor Orbán hymlar inte med att hans mål är någonting annat än den västerländska demokratin, grundad i liberala värderingar och med en stark rättsstat som balanserar regeringsmakten. 

Orbáns mål är, med hans egna ord, att skapa en ”illiberal demokrati”. 

I ett uppmärksammat tal år 2014 lade han fram sin vision för en stark stat med svag opposition, där majoritetens vilja inte hejdas av hänsyn till minoriteter. Framtidens framgångsrika stater, menade Orbán, kommer inte att vara ”västerländska, inte liberala, inte liberala demokratier och kanske inte ens demokratier”. Istället lyfter han fram Kina och Ryssland.

Orbán är den internationella extremhögerns omslagspojke, de hyllar honom både för att han stängde gränserna och för att han monterar ned den ungerska demokratin. Samtidigt skapar järnrörspolarna Erik Almqvist och Kent Ekeroth en Sverigedemokratkoloni i Budapest. 
- Expressen