ihme näkemys sinulla kirjoitti 20.4.2018 klo 15.44 
Näkemyksesi on täysin harhainen. Nimenomaan uskontonsa opit ja arvot tosissaan ottava muslimi ei hyväksy pohjoismaista eikä länsimaista yhteiskuntamallia arvoineen. Meidän arvot edustaa heille vääräuskoisuutta. Nimenomaan hartaat muslimit ottaa uskontonsa opetukset tosissaan ja pitäytyy islamilaisissa arvoissa. En tiedä mistä olet tuollaisen ajatuksen saanut päähäsi mutta se on älyllisesti täysin epärehellinen näkemys. Maallistuneet ja uskontonsa leväperäisesti ottavat nimiuskovat ovat niitä jotka voivat hyväksyäkin länsimaiset arvot. Sinun näkemyksesi on täysin todellisuudesta irtaantunut ja epärehellinen.
-----------------------------------
Vastaus:

Hartaat uskovaiset muslimit käyttäytyy kuten Koraani opettaa, heidän täytyy olla ystävällisiä kaikkia ihmisiä kohtaan. Harras muslimi ei hauku muita ja muitten tapoja.

Fanaattiset, extreemit, kiihkouskoiset, joita on kaikissa uskovaisissa ja uskonnoissa, eräät heistä puhuu pahaa muista uskovaisista ja muistakin ryhmistä.

Fanaattiset uskomattomat/maallistuneet ympäsi maailmaa, joista eräät puhuu pahaa muista uskovaisista ja muistakin ryhmistä ja muitten tavoista.

Harras uskovainen muslimi uskoo Koraaniin sanaan että esim. kristityt on uskovaisia ja viimeisenä päivänä kristityillä, siis uskovaisilla kristityillä ei ole mitään hätää, Jumala on niin sanonut Koraanissa