Kun lukee terroristien mielipiteitä uskonnosta Islam ja muitten extreemien kirjoituksia uskonnosta Islam ja länsimaisten niin sanottujen "islamtietäjien" kirjoituksia uskonnosta Islam...niin havaitsee hyvin helposti että noilla kolmella ryhmällä on aivan samanlaiset mielipiteet uskonnosta Islam.

Olen huomannut että lähes kaikki niin sanotut länsimaalaiset "islamtietäjät" ei tykkää siitä jos vastustaa terrorismia ja terroristeja ja extreemejä fanaattisia saarnaajia. Haluaisitte niin mielellänne että omaksuttaisiin teidän luulo Islamista, siis että Islam paha uskonto ja että terroristit ja extreemit on niitä oikeita muslimeja jotka sanelee mitä uskonto Islam on, sanelee siis samalla tavalla kuin länsimaalaiset "islamoppineet".
Miksi pitäisi omaksu terroristien, muitten extreemien ja länsimaalaisten "islamtietäjien" raaka näkemys islamista?? Miksi pitäisi alkaa pahaksi  ja pilata elämänsä? Mistä tuollainen kumpuaa? Taidan tietää :)
Samalla kuitenkin on suvaittava määrätyissä rajoissa harhakuvianne uskonnosta Islam, teillä on oikeus harhakuvaanne, ettehän ole opiskelleet Koraania, olette vain lukeneet terroristeista ja eräistä extreemeistä hihuleista ja niitten sanat ja teot on taakertuneet kiinni teihin, aivan kuin olisitte tulleet aivopestyiksi. Se on tietenkin oma asianne.
Toivon että länsimaiset "islamtietäjät", terroristit ja muut extreemit, herää joskus harhastaan, kai se aika teille joskus koittaa, ainakin heille jotka saavat ymmärrystä ja ottavat asiaoista selvää.
Luulen että se on teille hyvin hyvin vaikeaa, Koraania ei ole helppo opiskella, se vie vuosia ja silti ei osaa kaikkea.
Se että on oppinut erottamaan akanat jyvistä, siitä se alkaa pikku hiljaa, mutta jos rähmii koko ajan akanoissa, saa valitettavasti vaikutuksen akanoista ja tulee akanoitten kaltaiseksi monella tavalla ja silloin ei Islam avaude sellaisille ihmisille, he on jo avautuneet terrorismille, extreemeille ja muulle pahalle.