Ruotsissa se muukalaisvihamielinen poliittinen puolue, SD, ei ole laittanut Kent Ekerothia mukaan listalle riksdags-vaaleihin.

Ekeroth on puoliksi juutalainen, syntynyt Ruotsissa, hänen juutalainen äiti  on syntynyt ja kasvanut Kazakhstanissa, hän on siis toisen generations maahanmuuttaja.

Hänen ainoa suuri työnsä i riksdagen on ollut puhua p***** uskonnosta Islam ja muslimeista. Hän on ollut siellä Suomessakin persujen jossain kokouksessa ja se valehteli aika paljon siellä statistiikasta ja persut uskoi siihen ja ne suomalaiset jotka kuunteli ja katsoi sen videon uskoi tietenkin myös kun Ruotsin suurin islamofobi leikki statistiikalla.

Ekeroth oli kerran töissä Israelin jossakin paikassa, poliittisesti, hän sai sieltä potkut kun tuli ilmi mitä hän kirjoittelee ja puhuu muslimeista. Israel antoi hälle kenkää takamuksiin.

Nyt ehkä riksdagen pääsee eroon Ekerothista. Se olisi tavallaa tervetullut asia, mutta samalla se on huono asia, sillä niin kauan kuin Ekeroth on mukana SD, niin SDllä ei ole minkäänlaista mahdollisuutta olla yhteistyössä esim. M kanssa tai KD kanssa. Nyt jos Ekeroth häipyy, niin Åkesson ja komppania tulee yrittämään kaikkensa jotta voisivat lähestyä M ja KD.
Minun mielipiteeni on että Ekeroth saisi olla mukana SD, sillä se takaisi sen että SD ei voi voisi lähestyä muita puolueita. Sd pitää nyt Ekerothia rasitteena.

https://www.expressen.se/nyheter/kent-ekeorh-petas-fran-sds-riksdagslista-/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/qnkyX1/sd-petar-kent-ekeroth-fran-riksdagslistan

https://www.dn.se/nyheter/politik/kent-ekeroth-petas-fran-riksdagen-av-egna-partiet/

https://www.svd.se/kent-ekeroth-petas-fran-riksdagen