Euroopan näkemys muslimeista ja Islamista...on islamofobista...eräitten luulottelu...Hullumpaa logiikkaa on syyttää muslimeja kollektiivisesti joidenkin yksilöitten tai terroriryhmien pahoista teoista. Ei ole mitään universaalista lakia jossa sanotaan että muslimien tulee tuomita kaikkien muslimitaustaisten pahat teot, julkisesti
Ottakaa huomiion että eihän Suomen kansakaan tuomitse suomalaisten rikoksia julkisesti missään, suurin osa kansasta on hiljaa.
Yksikään muslimi ei ole vastuussa muitten teoista.
Sana muslimi tarkoittaa että on uskovainen muslimi, rauhaa rakastava muslimi, joka elää rauhallisesti uskontonsa kanssa.
Rikokset on kiellettyjä Islamissa. Terroristit ja muut pahantekijät ei enää elä Islamin mukaan, ovat erkaantuneet pois Islamista. Voi siis sanoa että terroristit ja muut pahantekijät on muslimitaustaisia, mutta eivät uskovaisia muslimeja.
Suuri viha meitä muslimeja kohtaan johtuu juuri siitä että kiihkoisat länsimaalaiset vetää kaikki muslimit saman kamma läpi, syyttäen kaikkia muslimeja.
Ja lisäksi se seikka aiheuttaa suurta hämminkiä eräissä länsimaalaisissa, kun heillä ei ole kykyä tutkia Islamin oppeja ja sen takia ovat kiihossaan joutuneet terroristien ansaan ja luulottelevat nyt että terroristit edustaa sitä ainoata oikeaa Islamia, he fanittaa terrorismia ja terroristeja ja terroristit kai on mielissään kun ovat saaneet apua länsimaisilta kiihkoilijoita jotka fanittaa heitä koko ajan