Ei ihme ollenkaan että hallitus joutuu usein säästämään ja pihistämään ja usein jakaa rahaa tarvitseville, kaikkein eniten tarvitseville ja välillä ei, jokainen saa ajallaan jotain, mutta kaikkia ei voi auttaa yhtä aikaa...veronmaksajia toki on...mutta ne kaikkein rikkaimmat, monet heistä pakenee veroja tavalla millä hyvänsä...valtio menettää vuosittain monia miljardeja kruunuja...köyhemmät joutuu aina maksamaan verot ja jollei maksa niin ne verot karhutaan myöhemmin korkojen kanssa...köyhiä riepotellaan ja rikkaitten annetaan pimittää verojaan ja viedä melkein kaikki voittonsa ulkomaille piiloon.
Esim. kenkä firma, Nike, tienaa monet miljoonat verovapaasti...Ruotsissa oleva Face Book firma, suuri kuin mikäkin...saa valtavat summat vuosittain rahaa reklaameista ja ei maksa juuri mitään veroa miljoonistaan mitä saavat vuosittain voittoa...eräilllä on suuret voitot, 100 000 miljoonaa kruunua ja enemmänkin, siis vuosittain.
Ei tuollainen ole moraalista...moraali kaukana noista rikkaista jotka noin tekee...tämä on maailman laajuista huijausta mitä rikkaat tekee. Ei ihme tosiaankaan että monessa valtiossa ei verorahat tahdo riittää hyvinvointiin, kun rikkaat huiputtaa valtioitaan ja eivät halua maksaa veroja...miksi tällaista annetaan jatkua, senkö takia kun se on maailman laajuista...tai eikö uskalleta laittaa rikkaita koville verohuiputuksissa.
- SvT - UG del, 1, 2, 3 - UG videot voi katsella kaikkialla maailmassa mutta vain määrätyn aikaa, sitten ne otetaan pois.

Suomen kielellä haku ylestä, "paratiisin paperit"
- yle - yle -