Todellakin, Suomessa hyvin hiljaista mitä tulee #metoo-keskusteluihin...
Esim. minä avasin eräässä keskustelufoorumissa aiheen tästä, mutta yksikään ei vastannut siihen...se tuntui minusta hyvin ihmeellisestä...voi kai sanoa että Suomessa on melkein täydelleinen hiljaisuuskulttuuri edelleenkin mitä tulee miesten tekemiin sexuaalisiin häirintöihin...mutta mitä tulee muukalaisvihamielisyyteen, siinä ei ole koskaan ollut Suomessa hiljaisuuskulttuuria :) 
Naiset Suomessa, halloo, ottakaa osaa #metoo, kyllä sitä Suomessakin on, tiedän se omasta kokemuksestani kun olin teini.

Sosiaalisen median kampanjat tarkoittavat yleensä että yksilöt ovat päähenkilönä, ja niin #metoo-kampanjakin alkoi. Mutta Ruotsissa nähdään mielenkiintoinen kehitys, kun naiset muodostavat ison solidaarisen rintaman, ja yksilöt eivät ole enää tärkeitä, vaan se massa.
- Anu Koivunen, mediatutkija

Suomessa ei vaieta asiasta, mutta dramaattista yksittäisten henkilöiden nimien julkaisemista ei ole tapahtunut. Tämä saattaa olla syy sille, miksi kampanja on lähtenyt liikkeelle eri tavalla Suomessa.
- Anu Koivunen, mediatutkija

On uhka tulla leimatuksi hankalana työntekijänä ja vaikeana, yliherkkänä näyttelijänä. Näyttelijät pelkäävät, että jäisivät ilman töitä jatkossa, ja siksi sopeudutaan tilanteeseen ja vaietaan ongelmasta. 
- Maria Heiskanen

Naiset ovat vaienneet seksuaalisesta häirinnästä, koska eivät halua leimautua hankaliksi työntekijöiksi.
- Maria heiskanen,

- SR -